İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
WhatsApp'tan engellendiğinizi anlamak için aşağıdaki ipuçlarını kullanabilirsiniz:
Kişinin profil resmini ve durumunu göremezsiniz. Kişinin son görülme durumunu göremezsiniz. Kişiye mesaj gönderdiğinizde, mesajınız yalnızca tek bir onay işaretiyle iletilir. Kişiyi aramaya çalıştığınızda, arama bağlantısı kurulamaz. Kişiyi bir gruba eklemeye çalıştığınızda, hata alırsınız. Bu ipuçlarının tümü, kişinin sizi engellediğini kesin olarak göstermez. Ancak, bu ipuçlarının çoğunu görüyorsanız, büyük olasılıkla engellenmişsinizdir.
İşte her bir ipucunun daha ayrıntılı bir açıklaması:
Profil resmini ve durumu göremezsiniz: Engellendiğinizde, kişinin profil resmini ve durumunu göremezsiniz. Profil resmi, durumu ve son görülme durumu, kişinin durumunu anlamanıza yardımcı olan önemli bilgilerdir. Bu bilgileri görememeniz, sizi engellemiş olabileceğinin bir işaretidir. Son görülme durumunu göremezsiniz: Engellendiğinizde, kişinin son görülme durumunu göremezsiniz. Son görülme durumu, kişinin ne zaman çevrimiçi olduğunu görmenizi sağlar. Bu bilgiyi görememeniz, sizi engellemiş olabileceğinin bir başka işaretidir. Mesajınız yalnızca tek bir onay işaretiyle iletilir: Engellendiğinizde, mesajınız yalnızca tek bir onay işaretiyle iletilir. Bu, mesajınızın gönderildiği anlamına gelir, ancak kişinin cihazına ulaşmamıştır. Mesajınıza iki onay işareti eklendiğinde, kişinin mesajınızı okuduğu anlamına gelir. Bu onay işaretlerini görememeniz, mesajınızın kişinin cihazına ulaşmadığını ve dolayısıyla sizi engellemiş olabileceğini gösterir. Kişiyi aramaya çalıştığınızda, arama bağlantısı kurulamaz: Engellendiğinizde, kişiyi aramaya çalıştığınızda, arama bağlantısı kurulamaz. Bu, kişinin aramalarınızı engellediği anlamına gelir. Kişiyi bir gruba eklemeye çalıştığınızda, hata alırsınız: Engellendiğinizde, kişiyi bir gruba eklemeye çalıştığınızda, hata alırsınız. Bu, kişinin gruplara eklenmesini engellediği anlamına gelir. WhatsApp'tan engellendiğinizi düşünüyorsanız, kişiyle doğrudan iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz. Kişiye mesaj atarak veya arayarak, sizi engelleyip engellemediğini sorabilirsiniz. Ancak, kişi sizi engellediyse, mesajlarınızı veya aramalarınızı görmez.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
El birliğiyle Allahtan korkmazlar be hale düşürmüşler kendilerini. Özellikle aptal geri sekalı biri var asla ondan olmaz Nefretin kıralını hallediyor. Değmez onlar değmez ben gele bir daha küfür yiyeyim işte ozaman. Kıyamet kopar beni tuzağa düşürsün kendi keyf yapsın var mı lan öyle. Gerçekk yüzünüz ortaya çıktı. Babası okadar saygı duruyor o kıza okadar üstüne titriyor annesi de öyle kızın düştü durumlara bak yazık ki o aileye Özgürlük uğruna ailesini sevdiklerini be hale getirmesi Kötü bir şey Allah ıslah eylesin be diyeyim ki ama. Bizi birbirinize kattı kendi kafasına göre takılıyor ben bir daha görümde. Ozaman film kopacak değmez artık insan soğuduğu zaman gözüne hiç bir şey gelmiyor nasıl sevdiğimi gördüler buradakiler her kimse basıl vazgeçtiğimid anlarlar. Bunca zamandır bir tuşa beni kurban etti ya