Ya da numaramın silindiğini nasıl anlarım?
Yani en azından bir arkadaşımın sadece profil fotosu bile daha önce gözükür iken şimdi o bile gözükmüyor
Ya da numaramın silindiğini nasıl anlarım?
Yani en azından bir arkadaşımın sadece profil fotosu bile daha önce gözükür iken şimdi o bile gözükmüyor
başka bi tele numarayı kaydet bak profil varsa engel yemişsindir. Ama şöyle bir ihtimal de varki profilini herkese açık değilde kişilere özel yapmış olabilir. O zmn ya sildi seni ya da engelledi bunu anlamak için de onun rehperine kayıtlı bir numarananın whatsappına bakman lazım
Eskiden engelleyince durum (hakkımda yazan kısmı) da kaybolurdu. Artık kaybolmuyor. O yazi hala var ve mesaj ulaşmıyorsa engellenmişsindir. Bazen gizlilik ayarlarından "sadece kisilerim" olarak da ayar yapıyorlar, o zaman da engellenmiş gibi duruyo
Peki arkadaşımın sürekli pp sine bakıyordum ama acaba bunu görebiliyor mu görmüş olup ta engelleme olasılığı var mıdır?
Göremez, sorun yasamadıysanız neden engellesin?
İşte ben de bunu öğrenmek istiyorum ama nasıl öğreneceğimi de engelleyip engellenmediğini de bilmiyorum
Mesaj attın mi?
Bayramda toplu mesaj şeklinde atarım ya yoksa ortada bir şey yok iken daha da olumsuz etkilemez mi?
Yok niye olsun. Arkadaşına hal hatır sormak için yazamaz miyiz?
Arkadaşım kız ama
Yani daha önceden de hiç bu kadar mesajlaşacak kadar samimi olmadık en fazla yüzyüze
Bu kadar merak ettiğine göre değer verdiğin biridir. Mesaj at bence, hem gerçeği kısa yoldan öğrenirsin, hem de belki karşılık verir, muhabbet edersiniz
Cevap
0Cevap
Profil, hakkında, son, görülme gözükmez. Attığın mesajlar tek tik kalır.
Mesaj yazdığında sorun olmicaksa ya da bekle bayram mesajı at toplu mesaj gibi anlarsın sjsks
Durum at görmüyorsa silmiştir ya da engellemiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?