İnternet & Teknoloji WhatsApp'ta mesaj gönderdikten sonra tek tık olarak kalıyor. Engellenmiş miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ayrıca profildeki fotosunu ve son görülmesinde göremiyorum. Güncellemeler+1 yıl Engellenmişim. Özelden aradım çaldı WhatsApp'ta mesaj gönderdikten sonra tek tık olarak kalıyor. Engellenmiş miyim? Cevapla WhatsApp Soruları Mesaj Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
scil63 Takip Et Master Yaş: 62 , eic 35% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 648 cevap paylaştı. Mesaj karşı tarafa gitmemiş, Engelli olabilir ya da telefonu kapalı internet bağlantısı yok. 1 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Geçmiş olsun engellemiş 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Allah razı olsun Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Olay ne kanks Yorumla Soran +1 yıl Kendince beni kandırmaya çalıştı. Yorumla KaraMizah34 +1 yıl O zaman hiç kendini üzme kanks en sevmediğin şey aptal insanların başka insanları aptal yerine koymaya çalışması Yorumla Soran +1 yıl 😔😔 Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Sen iyi misin konuşmaya ihtiyacın var mı Yorumla Soran +1 yıl Yokya böyle iyiyim, tesekkurler Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Peki Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Engellemis 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynı numaraya bipten mesaj atabilirmiyim Yorumla
Descartes1 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Engellenmişsin 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Deme ya Yorumla Soran +1 yıl Vhatsaptan engel yediğim numaraya bipten mesaj atabilirmiyim Yorumla Descartes1 +1 yıl WhatsApp ile Bipin bi alakası yok heralde ama bence seni engelleyen birine bir daha mesaj atma Yorumla Soran +1 yıl Maksat biraz saydirmak, içimi sogutmak Yorumla Descartes1 +1 yıl İşe yaramaz banada birçok kötü şeyler yazıldı ve verilecek birçok cevabım olmasına rağmen vermedim 2 yanlış bir doğru etmez yani herkes zaten sana yaptığının karşılığını alacak en iyi intikam umursamamak hayatına devam etmek Yorumla Soran +1 yıl Haklisin Yorumla
Erays07 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Yemişsin büyük ihtimal ya da wp yi silmiş olabilir 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Silmez whatsapi Yorumla Erays07 +1 yıl Yemişsin o zaman ne yaptın Yorumla Soran +1 yıl Saydirdim, üst üste aradım, kizdim, Yorumla Erays07 +1 yıl Erkek arkadşınmı Yorumla Soran +1 yıl Sayilir Yorumla Erays07 +1 yıl Geçmiş olsun 🤣 giden gitti kalan sağlar senindir Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Erays07 +1 yıl EİG seçersen sevinirim Yorumla Soran +1 yıl Tabi. Bu arada vhatsaptan aradım. Tabi 2 saniye sadece kapattım. Arıyor diyor. Yorumla Erays07 +1 yıl Arıyor dedimi çağrı düşmüyor çalıyor demesi lazım:) Yorumla Soran +1 yıl Sadece 2 saniye bekledim ama. Yorumla Erays07 +1 yıl Çalıyor demesi lazım tekrar dene istersen Yorumla Soran +1 yıl Yok abi bu beni engellemis Yorumla Erays07 +1 yıl Üzülmeeee tak sg et Yorumla Erays07 +1 yıl Takma Yorumla Soran +1 yıl Demesi kolay be Yorumla Erays07 +1 yıl Zamanında bizde az engel yemedik Yorumla Soran +1 yıl Ya aslında ben kızdım ki haklıydın. Üst üste vhatsaptan aradım. İşte kendisi. Yorumla Erays07 +1 yıl Derdini anlatmak istiyorsun ama benim elimden bir şey gelmezki Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Evet geçmiş olsum 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ulasabilirim peki Yorumla Soran +1 yıl Bir fikrin var mi Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Normal smsi deneyebilirsin mesela o çalışır hep ordan engellenmezsin Yorumla Soran +1 yıl Mesaj atıyorum ama dönüş yok Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Dönüş olmaz tabi adam dönecek olsa wpden engellemez Yorumla Soran +1 yıl Kalbimi kırdın ama. Aslında baya üst üste aradım o çalışırken. Tartismistik Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Biraz sakinkeşsin sonra kaldığın yerden devam edersin bekle biraz Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Mesaj karşı tarafa gitmemiş, Engelli olabilir ya da telefonu kapalı internet bağlantısı yok.
Geçmiş olsun engellemiş
Allah razı olsun
Olay ne kanks
Kendince beni kandırmaya çalıştı.
O zaman hiç kendini üzme kanks en sevmediğin şey aptal insanların başka insanları aptal yerine koymaya çalışması
😔😔
Sen iyi misin konuşmaya ihtiyacın var mı
Yokya böyle iyiyim, tesekkurler
Peki
Mesajın ulaşmamış. İnterneti yok
Büyük ihtimalle engellemiş
Engellemis
Aynı numaraya bipten mesaj atabilirmiyim
Engellenmişsin
Deme ya
Vhatsaptan engel yediğim numaraya bipten mesaj atabilirmiyim
WhatsApp ile Bipin bi alakası yok heralde ama bence seni engelleyen birine bir daha mesaj atma
Maksat biraz saydirmak, içimi sogutmak
İşe yaramaz banada birçok kötü şeyler yazıldı ve verilecek birçok cevabım olmasına rağmen vermedim 2 yanlış bir doğru etmez yani herkes zaten sana yaptığının karşılığını alacak en iyi intikam umursamamak hayatına devam etmek
Haklisin
Yemişsin büyük ihtimal ya da wp yi silmiş olabilir
Silmez whatsapi
Yemişsin o zaman ne yaptın
Saydirdim, üst üste aradım, kizdim,
Erkek arkadşınmı
Sayilir
Geçmiş olsun 🤣 giden gitti kalan sağlar senindir
😂😂
EİG seçersen sevinirim
Tabi. Bu arada vhatsaptan aradım. Tabi 2 saniye sadece kapattım. Arıyor diyor.
Arıyor dedimi çağrı düşmüyor çalıyor demesi lazım:)
Sadece 2 saniye bekledim ama.
Çalıyor demesi lazım tekrar dene istersen
Yok abi bu beni engellemis
Üzülmeeee tak sg et
Takma
Demesi kolay be
Zamanında bizde az engel yemedik
Ya aslında ben kızdım ki haklıydın. Üst üste vhatsaptan aradım. İşte kendisi.
Derdini anlatmak istiyorsun ama benim elimden bir şey gelmezki
engel yemıssın
Engel aplam
Evet geçmiş olsum
Nasıl ulasabilirim peki
Bir fikrin var mi
Normal smsi deneyebilirsin mesela o çalışır hep ordan engellenmezsin
Mesaj atıyorum ama dönüş yok
Dönüş olmaz tabi adam dönecek olsa wpden engellemez
Kalbimi kırdın ama. Aslında baya üst üste aradım o çalışırken. Tartismistik
Biraz sakinkeşsin sonra kaldığın yerden devam edersin bekle biraz
Tesekkurler