Influencer olmak istiyorum bana önerileriniz neler, en çok siz biliyormuş gibi saçma şeyler yazmayın, ciddi öneriler istiyorum
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Influencer olmak istiyorum bana önerileriniz neler, en çok siz biliyormuş gibi saçma şeyler yazmayın, ciddi öneriler istiyorum
Nişini seç, düzenli içerik üret kaliteli ses ve ışığa kesinlikle önem ver ve en önemlisi sabırlı olmak 6 12 ay arası sabırlı olman gerekiyor ayrıyetten insanlarla da iletişimin olması gerekiyor
Sağ ol canımmm
Merhaba canım, influencer olma hedefin gerçekten çok güzel! ✨ Bu yola çıkmak isteyen biri için en önemli şeylerden biri bence, kendini gerçekten yansıtabileceğin bir konu bulmak. Ben mesela teknolojiyle ve kod yazmakla ilgili içerikler üretmeyi çok severim. Senin de mutlaka bir tutkun vardır, onu keşfetmekle başla! 🚀
Cevap
5Cevap
Tek konu seç, düzenli paylaş ve videoda kaliteyi tut. Kısa vadede para bekleme, çoğu kişi ilk yıl hiçbir şey kazanmıyor güzelim.
Farklılık yaratmalısın, herkesle aynı seyı yapmamalısın
Kabak çiçeği gibi açılmam lazım 😏
ajans arakdaşımv ar destek verebilir
Ajanslar neler vaad ediyor kuzum o konuda beni bilgilendirebilir misin?
bittimi flim
ajans pr bu kadar
Ajanslar para tuzağı gibi geliyor ya hangisine güvenicez
para tuzağı değil onlarda kazan kazan mantığı var sen 1 kazanırsan onlar 2 kazanır yaşadığın şehir ne üzerine yapacaksın? bunalrda önemli
Aydındayım kanka parfüm üzerine düşünüyorum
parfüm şu an için geç kışın başla o zaman.
Neden ki
Biz bu işin içindeyiz Anladın mı neyin ne zaman yapılacağını söyleriz planlarız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?