Her ilk stajda yaşanan normal bir durum zamanla işi öğrenince kendine güvenin artacak ve daha çok işine odaklanacaksın bu hep böyledir inan korkma ve işine dört elle sarıl, başarılar...
Sakın ol ve dene. Bende staj yapacağım inşAllah ve benim de ilk tecrübem olacak. Sadece bizi eğitenlere odaklanmak ve kafamız karıştığında sorsak yeterli. Allah yardımcın olsun
Stajın amacı bu zaten bir şey bilerek gitsen ya da senden profesyonel düzeyde bilgi bekleseler bunun adı staj olmaz. Yapman gereken iki şey var sadece. Birincisi gözlem ikincisi sürekli soru sormak göreceksin birkaç haftadan sonra alışacaksın ve yeni şeyler öğreneceksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Her ilk stajda yaşanan normal bir durum zamanla işi öğrenince kendine güvenin artacak ve daha çok işine odaklanacaksın bu hep böyledir inan korkma ve işine dört elle sarıl, başarılar...
Sakın ol ve dene. Bende staj yapacağım inşAllah ve benim de ilk tecrübem olacak. Sadece bizi eğitenlere odaklanmak ve kafamız karıştığında sorsak yeterli. Allah yardımcın olsun
Stajın amacı bu zaten bir şey bilerek gitsen ya da senden profesyonel düzeyde bilgi bekleseler bunun adı staj olmaz. Yapman gereken iki şey var sadece. Birincisi gözlem ikincisi sürekli soru sormak göreceksin birkaç haftadan sonra alışacaksın ve yeni şeyler öğreneceksin
Lise mi okuyorsun üniversite mi okuyorsun ponçik
Üniversite okuyorum
Bölümün nedir peki
Aşçılık önlisans
Hım anladım
Üzme kendini ponçik
Her şey zamanla öğreniliyor
Sadece gayretli ol yeterli
gidince irtama. gore hareket edersin bir sey yok kasma kendini rahat ol cok bir işin yik zaten
Nasıl çok bir işim yok
Attım
Bölüm ne? Kendini en baştan ezdirme sonrası öyle gider sesini çıkar, sorun varsa da sor aklına takılan her şeyi staj sonuçta öğrenmen için bunlar
Bölüm aşçılık
Çok fazla personel var hiçbir işi bilmiyorum pasif kalmaktan korkuyorum ya bana yapacak iş kalmazsa
Bir gün sorarsın iki gün sorarsın her gün aklıma takılan herseyi soramam
korkma kendine güven etrafında ki meslektaşlarını görsel olarak takip et
Sen stajyersin her şeyi sorabilirsin
herkesle fazla samimi olma özellikle amelelerle
Hiç bir şey yapma izle sadece
sormaktan çekinme
Ne stajı