S24 Ultra mı önerdiler Kesinlikle Alınır Ben Aşık oldum 😍 Bataryası çık uzun gidiyor benim yolculuğum hep Samsung dan oldu İlk telefon Samsung olarak Galaxy S10 sonra S23 Fe S10 muhteşem di fakat 3400 pili berbat di s23 Fe fena değil di oda Exynos 2200 işlemci den dolayı çok iyi değil di ama s24 ultra çok uzun dayanıyor eski ısınma sorunu pil sorunu kalmamış
valla ben iki gün sarz etmeden kullandığım oluyordu günde 3-4 saat baksan iki gün yeterdi artıları olarak bide çok dayanıklı ben çok kere düşürdüm ikinci kattan düştü yerde süründü kaç defa yere düştü ama inanır mısın hci bir şey yok evdeki hamsterim ekranımi isiridgi için bı diş izi oldu sadece onun haricinde hiç bir çizik dahi olmadı kamerası felan kötü ama gittikçe çok kasmaya başladı baya kastı ama çok iyi dayandı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Android İşletim sistemi telefonum Galaxy S24 Ultra
Bana önerdikleri mobil cihazı kullanıyorsun
S24 Ultra mı önerdiler Kesinlikle Alınır Ben Aşık oldum 😍 Bataryası çık uzun gidiyor benim yolculuğum hep Samsung dan oldu İlk telefon Samsung olarak Galaxy S10 sonra S23 Fe S10 muhteşem di fakat 3400 pili berbat di s23 Fe fena değil di oda Exynos 2200 işlemci den dolayı çok iyi değil di ama s24 ultra çok uzun dayanıyor eski ısınma sorunu pil sorunu kalmamış
Sürekli Android kullanıyorum bilgisayarda da Windows'a devam
Apple tarafına geçiş yapmayı planlıyorum kısa süre sonra, bu sebepten sorulan soru
Apple hiç kullanmadım ama biraz karışık geliyor bana yine de kullanıcı tercihi
Windows 11 - Android..
#Vesselam
Aynı opsiyondayız
👍👍
ios a geçtim
daha önce android miydin, eğer öyleyse birkaç sorum olacak
evet 4 buçuk yıl android kullandim
Hangi yönden artıları var örneğin ve şarj süreci ne kadar sürüyor ortalama
valla ben iki gün sarz etmeden kullandığım oluyordu günde 3-4 saat baksan iki gün yeterdi artıları olarak bide çok dayanıklı ben çok kere düşürdüm ikinci kattan düştü yerde süründü kaç defa yere düştü ama inanır mısın hci bir şey yok evdeki hamsterim ekranımi isiridgi için bı diş izi oldu sadece onun haricinde hiç bir çizik dahi olmadı kamerası felan kötü ama gittikçe çok kasmaya başladı baya kastı ama çok iyi dayandı
Detay için teşekkürler kardeşim
rica ederim 🙏
Android
yaşına uygun işletim sistemi tahminimce
Telefon ios, pc Windows
Şarj süresine yönelik problem vardı bayağı eski bir dönem, o problem düzelmiş konumda mıdır şu an? Androidten ios'a geçiş sürecine binaen soruyorum.
Ben sarj sıkıntısı hiç yaşamadım. O sorun çözülmüştür
çok iyi, göz atarım sayende
Android, Windows.
Genel seçi
Android
tam model nedir cihazın
Cep telefonu 3310, bilgisayar Windows 98.
15 sene öncesini biliyorsun, anladık...