Arkadaşlar ios değil, "iPhone abi yea" Anlarsınız ya hani. Cep telefonunuzda Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?

Android
Ios
Bunların dışında
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaşlar ios değil, "iPhone abi yea" Anlarsınız ya hani. Cep telefonunuzda Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?

Android İşletim Sistemi Mevcut 😊 Samsung Galaxy S10 One Ui 4.1 Android 12 deyim Gelelim Neden Android Kullanıyorum Çünkü Android Bana Daha Zengin Geliyor Arayüz Özellik Artı Bu Sisteme alışığım iOS da başarılı Ama Hiç Kullanmadım İçin Nasıldır pek bilmem ilk Telefonum Bu arada Windows Phone du

İosta Androidte kullandım.
İos eskiden kullandım kısa bir deneyimim oldu. Batarya konusu resmen fiyasko rezalet. Donma kasmama şeyi olmadı koşu oyunu vardı bir tane subway mi surway mi ne onda tek tük kasıyordu telefon.
Android yorumlarsam bunda telefonum orta segment aynı oyunda tek tük bunda da kasıyor ama üst segment amiral gemi denemedim onlarda nasıl bilmem.
Batarya konusunda çok iyi.
Sırf bi kamera için 2 sene sonra ömrü gidecek denk markalarından 10 katı fiyatı olan telefonu kullanmıyorum o yüzden android :D
Bunların dışında
Hangisi ki
Cevap
31Cevap
Huawei mate 20 lite, android sürümü 10
Hiçte abi ayfon falan değil nerdeyse 5 yıldır telefonumu kullanıyorum hiç bir yavaşlaması bir sıkıntısı yok yeni gibi. Eskiden android kullanıcısıydım ve çok yavaşlardı uygulamalardan atardı mesajlaşamazdım klavye gözükmezdi vs vs. Sizin ön yargılarınızı muhtemelen yıkamam ezbere konuşmaya bayılıyorsunuz çamur atmaya
Tamam ne kızıyorsun yahu 😂
O küçük mavi dilimdesin işte
Iphone kullanmak sıkıntıdır herşeyi sorunludur fiyatı daha sorunludur zaten Iphone kullanacaksın herşeyin apple olacak o zaman bir tek telefonu al millete gösteriş yap borca gir olmuyor
Android. Hiç memnun değilim. En kısa zamanda 30 bin lira verip bu dertten kurtulacağım.
30 bin liracık
🙄
2 telefonum vardı 2 side android ve yok oldu biri kırıldı biri çalındı kaldım sap gibi çok şükür bilgisayarla takılıyom oda olmasa ölürüm ben
Ios yıllarca kullandım kalitesi tartışılmaz ancak şimdi Android kullanıyorum memnunum. Sonuçta telefonla yapılacak şeyler genelde belli.
Valla benimki is yeri zoryla "ayfon yaa" :D
abi iPhone yea
herhangi başka marka aldığın telefonu 1-2 sene aynı performansta kullanıyoken
iphonede bu durum 3-4 sene olması
Android kullanıyorum. Bir gün Apple dışında bir firma, IOS işletim sistemine sahip bir cihaz üretirse, belki düşünebilirim.
Samsung s10 128 GB hafıza 8 ram var bana çok yetiyor her oyunu istediğim her şeyi indiriyorum depolama olduğundan fazla tık yok..
IOS işletim sistemine sahip bir telefon kullanıyorum ve son derece memnunum.
Android telefon bir süre sonra kasma donma yapıyor o yüzden iphone alacağım
ios batarya açısından leş abi, o yüzden android
IOS kullanıp kapalı bir sisteme bağlı olmayı düşünemiyorum, o yüzden varsa yoksa android
Neden iphone kullanırsın?
-Çünkü Malım
(linçlemeyin lafım kimseye değil 😂)
ekstra hıza, kapasıteye, çözünürlüğe ıhtıyacım yok o yuzden ustune basa basa abi ayfon yaa dıyorum
Abi ayfon yaa, iOS 15.6.1 var. 😂
Android oxygen os.. One plus telefon
Xomi redmi8pro kullanıyorum
Android kullanıyorum
Ezelden beri 😁andritçiyim
iPhone dan daha iyi leri var
15 yaşından beri Apple telefon harici kullanmam
Ağğbeee Ayfor ya olan 😂
Android
Android'in kullanımı kolay.
A15 işletim sistemi var
o dediğin işlemci olmasın?
ayfon sevmiyorum 😂
ne seviyorsun :D
ıos artık hayal gibi bir şey oldu ülkemizde :)
hahaha aynen :D
IOS var
Çok memnunum çok daha kullanışlı
Android 11
Ios kullanıyorum
İos kullanıyorum ip12 var
Android
iPhone
Android.
HarmonyOS
İos abi
İOS var