İnternet & Teknoloji 2 ay Hangi cep telefonunu kullanıyorsunuz? EndBreak Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Hangi cep telefonunu kullanıyorsunuz? Hangi cep telefonunu kullanıyorsunuz? Görüş Yaz 16 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
StrawberryKidnes Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Samsung A21s kullanıyorum daha yeni aldım sayılır. 1 veya 2 ay sonra 1 yaşına girecek. Ve çok memnunum. Keşke önceden alsaydım diyorum. Eski telefonum 8 GB di. Hiç memnun değildim. Bu 64 GB yine az ama idare ediyorum bir şekilde. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Mhmtkrds633 2 ay Cihazıniz çok iyi android 13 de geldi yalnız biraz tuzlu😅 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 7b görüş paylaştı. Huawei mate 20 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mustafaİleri37 Takip Et Guru Yaş: 28 , eig 52% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 352 görüş paylaştı. iPhone 13 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mhmtkrds633 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eig 96% 2 ay M30s Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
OpticMist Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 36% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 303 görüş paylaştı. Hawai Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b görüş paylaştı. Nokia 8210 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eig 88% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2b görüş paylaştı. Samsung galax s10 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Psikopatdonsuz Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eig 94% 2 ay Note 11 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör EndBreak 2 ay Xiaomi mi memnun musun Yorumla Psikopatdonsuz 2 ay Evet xıomi memnunum şuana kadar yenı telefon Yorumla
bendissps Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eig 100% 2 ay Viva Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör EndBreak 2 ay O hangisi Yorumla bendissps 2 ay Bilmiyorum ki bende incelemedim hiç yeni aldım ahzhsuw Yorumla
djxeon Takip Et Guru Yaş: 27 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b görüş paylaştı. Redmi not8 knk Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Samsung m23 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör EndBreak 2 ay Düşük özellikleri demi onun Yorumla Görüş sahibi 2 ay Is görüyor Yorumla
nehirlerduymaz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 2 ay İphone Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Anlatsendinlerimben Takip Et Xper 5 Yaş: 106 2 ay samsung a13 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
Samsung A21s kullanıyorum daha yeni aldım sayılır. 1 veya 2 ay sonra 1 yaşına girecek. Ve çok memnunum. Keşke önceden alsaydım diyorum. Eski telefonum 8 GB di. Hiç memnun değildim. Bu 64 GB yine az ama idare ediyorum bir şekilde.
Cihazıniz çok iyi android 13 de geldi yalnız biraz tuzlu😅
Huawei mate 20
iPhone 13
M30s
Hawai
Nokia 8210
Samsung galax s10
Note 11
Xiaomi mi memnun musun
Evet xıomi memnunum şuana kadar yenı telefon
Viva
O hangisi