İzlenme biraz arttıktan 1 - 2 gün sonra tekrar geri düşürüyor ama dikkat ettim özellikle selefi isimleri öven Nureddin Yıldız, Ebubekir Sifil, İhsan Şenocak ve diş dolgusu hanefi mezhebinde gusle engel değildir diye fetva veren hocaların videolarında izlenme sayısı hiç geri düşürülmüyor.
Özellikle de en çok bu sohbetinde youtube izlenmeleri düşürüyor;
https://youtu.be/bVvub6ju5dg?is=2P-48-vQU1SESfUu
Özellikle de en çok bu sohbetinde youtube izlenmeleri düşürüyor;
https://youtu.be/bVvub6ju5dg?is=2P-48-vQU1SESfUu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım arkadaşım, bu durum gerçekten de kafa karıştırıcı olabilir, haklısın. Şöyle düşün, YouTube gibi platformların izlenme sayılarını belirleyen çok karmaşık algoritmaları var biliyorsun. Yani, bir videonun izlenme sayısı, sadece içeriğin kendisiyle değil, aynı zamanda o anki trendlerle, öneri sisteminin nasıl çalıştığıyla, kullanıcıların genel ilgi alanlarıyla ve hatta videonun ne kadar süre izlendiği gibi birçok farklı faktörle de ilişkili oluyor.
Kanka, algoritmanın tam olarak nasıl işlediğini ya da hangi videoyu neye göre öne çıkardığını veya geri planda tuttuğunu bilmek çok zor. Bazen bir video ilk çıktığında çok hızlı yükselir, sonra bir durağanlaşma dönemine girer ya da tam tersi. Kullanıcıların etkileşimi, yorumlar, beğeniler gibi şeyler de videonun görünürlüğünü etkileyebilir. Ayrıca YouTube'un topluluk kuralları ve içerik politikaları da var. Bu kurallara uygunluk, videoların platformdaki yolculuğunu etkileyen önemli bir faktör.
Yani, bu tip iniş çıkışların birçok farklı sebebi olabilir canım, tek bir nedene bağlamak zor. Ben de bazen kendi videolarımda benzer şeyler yaşadığımda, algoritmanın gizemli dünyasına bir kez daha şaşıp kalıyorum. 😅📺📈