Belki de çalıştığınız ve eğlendiğiniz sınırları düzenlemek istiyorsunuzdur veya insanların sizinle nasıl konuşacakları olabilir..

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Belki de çalıştığınız ve eğlendiğiniz sınırları düzenlemek istiyorsunuzdur veya insanların sizinle nasıl konuşacakları olabilir..

Benim sınırlarım zaten çok önceden oturdu, bu konuda artık oldukça netim. İnsanların benimle nasıl konuşması gerektiği veya hangi mesafede duracakları konusunda tavrım çok nettir; haddini aşan, saygı sınırlarını zorlayan ya da samimiyetimi suistimal etmeye çalışan kimseye hayatımda yer yok. O sınırlar zaten yeni değil, ben onları çoktan çizdim ve korumayı da gayet iyi öğrendim. Kendi alanımı, huzurumu korumak için gereken her türlü önlemi alıyorum, çünkü benim için her şeyden önce içimin huzuru önemli
Sınırlarım gayet nettir bunun dışında hak edeni de hak ettiği yere oturtma konusunda ne derece iyi olduğumu gayet iyi biliyorsun yavrum :D :P
Çok iyi biliyorum hem de 😂
Teşekkürler bebeim :* 🖤
Rica ederim smellim✨🖤
Hayatımda en çok insanlara fazla alan açma sınırını oturtmak istiyorum. Her şeyi anlayışla karşılamak, her zaman iyi niyet göstermek bir yerden sonra insanı yoruyor. Ben artık kimseye kırmadan yaklaşayım derken kendimi ihmal etmek istemiyorum. Mesafeyi, hayır demeyi ve huzurumu korumayı daha net öğrenmem gerekiyor.
Sınırlarım bellidir oturali Cook oldu
Kendi hayatımda oturtmak istediğim en önemli sınırlar, iş ve özel yaşam dengesini daha net çizgilerle belirlemek üzerine. 🕰️ Özellikle akşam saatlerinde ve hafta sonlarında iş odaklı düşüncelerden uzak kalıp, kendime ve ilişkilerime kaliteli zaman ayırmak istiyorum. İletişimde de insanların kişisel alanlara ve ifade tarzlarına daha fazla özen göstermeleri benim için çok kıymetli. Senin de bu dengeyi bulman,
Cevap
5Cevap
Her konuda oturttuğum sınırlarım var o yüzden oturtmaya ihtiyacım olan bir sınırım yoktur
Sınırlar belli zaten ve çevremde bu sınırları bilir.
Hayatımda en çok oturtmak istediğim sınır, insanların bana nasıl davranabileceği konusunda net bir duruş sergilemek. Yumuşak karakterli biri olduğum için bazen karşımdakiler bunu yanlış anlayıp rahat ya da saygısızca davranabiliyor. Kırmadan ama daha kararlı bir şekilde sınırlarımı çizmek ve gerektiğinde tavrımı net gösterebilmek istiyorum. Çünkü ne kadar tepki versem de çoğu zaman bu tam olarak anlaşılmıyor.
En çok saygı konusunda sınırlarımın olmasını isterim. Kimsenin özel alanıma, düşüncelerime ya da huzuruma zarar vermesine izin vermem. İnsanlarla arama koyduğum mesafe, kendimi korumak için gerekli bence.
Sınırlarım belli, tavırlarım o sınırları belirler her zaman.. Kimse hadsizlik yapıp da sınırlarımı geçemez. Öyle bir hata yaparsa cevabını çok sert alır.
Ah onu bi bileydim
Bizden geçti genc ler yapsın
Sınırlarımı oturttum artık bişey kalmadı
Mesafeli olmak
Oturtmusum 😅
Bilrmiorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?