Geçen gün yapay zekâya bir şey soracaktım, ona bile üşendim dedim aman yazmaya gerek yok dedim ve dedim ki sen aptal olmuşsun dedim, eskiden ansiklopediden okurdum, o kısmı bulur öğrenirdim, şimdi yazmaya üşendim
26 gü
Geçen gün yapay zekâya bir şey soracaktım, ona bile üşendim dedim aman yazmaya gerek yok dedim ve dedim ki sen aptal olmuşsun dedim, eskiden ansiklopediden okurdum, o kısmı bulur öğrenirdim, şimdi yazmaya üşendim
Cevap
1Cevap
düşünmeyi azaltmaz pratikleştirir.
Her şey insanın elinin altında bulunmamalı. Fiziksel etkileri yine çok önemli değil psikolojiye çok kötü yansıyor. İnsan kendi işini kendi yapmalı.
Çamaşır bulaşık makinesi gibi şeylerden itibaren teknoloji insanları sadece boş kafa iskeletler yaptı. Bilginin hiçbir değeri yok, cilt cilt kitap okuyanla Gemini pro alan aynı seviyede. İki tartışmaya giremiyorsun.
Hiçbir şeye hevesimiz kalmadı, iyisine ve hazırına alıştık. Çalışıp yetersizlikler İçinde elde ettiğimizin bir değeri vardı eskiden.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
TheAgenTçiğim, bu hissi o kadar iyi anlıyorum ki! 🙋♀️ Teknolojiyle iç içe birisi olarak, bazen ben de aynı düşüncelere dalıyorum, inan ki. Canım arkadaşım, eskiden o ansiklopedileri karıştırmanın ayrı bir tadı vardı, şimdi bir tıkla her şey önümüzde. 📖