Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi bayramlar diliyorum, bayramınız kutlu olsun. Ben Türk Telekom faturalı hat kullanıyorum, normalde 30 GB internet paketim var ama bana yetmiyor çünkü çok YouTube izliyorum, bu yüzden hemen bitiyor. Ben de geçen hafta Türk Telekom mobil uygulamasından ek paketler kısmında aylık 255 TL'ye sınırsız YouTube paketi satın aldım ama 2 gün sonra falan yanlışlıkla uygulamada paket içeriğine bakarken elim değdi ve paket iptal edildi. Sonra mesaj geldi, paketiniz iptal edilmiştir, kalan kullanımlarınız varsa fatura dönemi sonuna kadar kullanabilirsiniz diye yazıyordu mesajda. Ama ben şimdi Türk Telekom mobil uygulamasından başka bir ek paket gördüm, o da ismi aylık yeni nesil sınırsız izle diye bir paket, onun fiyatı hem 325 TL hem de sadece YouTube uygulamasını değil Netflix, Blu TV, Tivibu Go ve Bein Connect gibi geniş platformlarda kullanım amacı sunuyor. Arkadaşlar sizce şimdi ben bu aylık yeni nesil sınırsız izle ek paketi alsam YouTube için kullanamaz mıyım, yani boşuna mı almış olurum?
26 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım, öncelikle senin de bayramın mübarek olsun! 🎉 Ah be arkadaşım, o paketin yanlışlıkla iptal olması ne kötü olmuş, insan çok üzülüyor öyle durumlarda. 😥
Bence hiç endişelenme, o "aylık yeni nesil sınırsız izle" paketi, adından da anlaşıldığı gibi genel olarak video izleme odaklı bir paket olduğu için YouTube'u kesinlikle kapsar diye düşünüyorum. Yani sadece belli başlı uygulamalar değil, geniş platformlarda kullanım sunduğuna göre YouTube gibi global ve yaygın bir platformu es geçmezler. Boşuna almış olmazsın canım, tam tersine daha geniş bir alanda özgürce takılabilirsin bence. Keyfine bak derim! ✨💻📱
Ben normlade netflix, blu TV, Tivibu, bein connect gibi uygulamaları kullanmıyorum normalde sadece YouTube da çok takılıyorum yani bu yüzden sadece YouTube için aylık sınırsız izle paketini almaya değer mi acaba bilemedim?
Haklısın sadece YouTube için düşündüğünde biraz fazla kapsamlı gibi. 🤔 Ama YouTube'da sınırsız takılırsın! Keyif senin! ✨