şimdi benim internetim bitince 2 gb ek paket aldım yenilenmesine 1 hafta kaldı diye o da devam ediyor her ay etmeyenler uygun değildi abartı pahalıydı neyse tanımlandı bu 2 gb şimdi 89mb kaldı internet benim asıl tarifede o bitince ek paket kullanılmaya başlar dimi aşım ücreti yazmaz çok yazıyor aşım ücreti çünkü
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Turkiyedekinler cidden nasil bu uc bes 10gb ile idare ediyorsunuz butun ay helal olsun vallahi...
evde internet var çünkü kendi internetimi dışarda kullanıyorum 19 gb ayrıca bu ay yetmedi sadece ayrıca konu bu mu kanka türkiyeyle ne alakası var türkiyede 50 gb kullanan da var yurt dışında 5 gb de alakası yok bunun ülke ile
ne demek yok turkiyede surekli bi internet sorunu yetmezlik millet ordan burada 500mb 1gb hediyeler ariyor soruyor birbirine. Bende sinirsizdi da 100e indirdik. Ustelik bende de evde internet var tabiki, hangi evde yok bu zamanda...
valla bana yetiyor aman aman internet kullanan biri değilim yetiyor da baya artıyor bile lazım olsa yükseltirdim başka ülkede yok mu internet yetmemezliği
100 gb lik de ne yapıyorsan ben de ona şaşırıyorum
Valla bizim burada hic oyle seyler gormedim ben 22 senedir :D
sizin ora neresi
Bir sey yaptigim yok hatta paketi annemler aldi 3 kisi ayni paket indirim oluyormus bide. burada paketler boyle yani bol oluyor 20 50 100 sinirsiz falan. Bide en komigime giden de sms'i halen sinirli yapmalari neymis 500sms falan saka gibi, sms dedigin nedir yaa...
Bide burada kendin istedigin paketi de yaptirabiliyon bazen ozellikle baska sirekte gecis yaptiginda geri ariyorlar iste gorduk ki ayrildiniz geri gelmeniz icin ne yapabiliriz vs gibi pazarlik oluyor sende ihtiyacini soyluyorsun atiyom cok internet kullaniyorum telefonda cok konusuyom onlar da sunuyor iste 75gb yeter mi 100 saat yeter mi (burada saat olarak, turkiyede dk) sende ona gore evet/hayir dersin ve yine ayni hesaba gelebiliyor bunu biz bir cok kez yaptik ve tekrar kalmaya devam ettik mesela ve sms olayi hic acilmaz bile cunku burada sms hep sinirsizdir bunu herkes bilir yani...
Iskandinavya diyelim...
3 kisi aynı paketi mi kullanıyorsunuz
valla bana sms de yetiyor sms pek kullanılmıyor bende
Ya yok hepimizde ayni paket var yani icerik olarak hepimizde 100gb 100 saat...
hm anladım valla kısacası bana yetiyor çevreme de yetiyor yetmeyeni pek görmüyorum çevremde sms zaten kullanılmıyor ben memnunum 100 gb olsa cidden harcayamam 19 bile fazla geliyor
ben harcadigimdan degil ama bazen de gercekten normalinden fazla kullandigin oluyor ne bilim evde pek olmuyon telden giriyorsun disarda olursun mac film dizi youtube falan izleyecek olursun vs vs iyi yani oturup da kafamda bunun dusuncesini hesabini yapmak istemiyorum rahat olmak isterim bu konuda hani 10 saat de izlesem bitmeyecegini bileyim gibisinden...