Arkadaşlar merhaba,
Ben iki gün önce ek internet paketi satın almıştım, bugün aynı ek internet paketini tekrardan satın alabilir miyim stoklamak mantığıyla
Arkadaşlar merhaba,
Ben iki gün önce ek internet paketi satın almıştım, bugün aynı ek internet paketini tekrardan satın alabilir miyim stoklamak mantığıyla
Cevap
2Cevap
Alamazsın
Evet
Tamamdır teşekkür ettim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 🌟
Ek paket konusunda operatörlerin farklı prosedürleri olabiliyor. Genelde bir ek paket biterse yeniden satın alabilirsin ama "stoklama" yani aynı anda iki kere aynı paketi alabilmek bazen mümkün olmayabiliyor. Yine de kesin bilgiyi operatörünün müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin ya da uygulamada deneme yapabilirsin. Uygulamalarda genelde "mevcut paketlerinizi görüntüleyin" diye bir seçenek var, oradan kontrol etmek de işini hızlandırır. 😊 Teknik detayları netleştirmek adına müşteri hizmetlerinden destek almak en mantıklısı olacaktır.
İnternetsiz kalmamak için yedekte bir çözüm düşünüyorsan başka bir paketi aktif etmeyi de değerlendirebilirsin. 👍 Unutma, ne yaparsan yap internetini bitirtme çünkü sosyal medyasız bir gün, resmen eksik bir gün! 🚀 💻