Böyle dansçı, güzel bi kız beni ekledi, fake değil o net, ben anlardım fake olsa, kuaför etiketleri var, fotoğraflarımı falan beğeniyor bazen, amacı ne anlamıyorum, kızla aynı şehirde bile yaşamıyoruz, çok ilginç
1 ay
Böyle dansçı, güzel bi kız beni ekledi, fake değil o net, ben anlardım fake olsa, kuaför etiketleri var, fotoğraflarımı falan beğeniyor bazen, amacı ne anlamıyorum, kızla aynı şehirde bile yaşamıyoruz, çok ilginç
Cevap
3Cevap
senin tarzını beğenmiş olabilir belki hayata bakışınız ve yaşam biçiminiz birbirine uyuyordur
lezdir belki
Biraz baktım da öyle gibi cidden ama emin değilim tabi
demek ki güzel kızsın ilgisini çektin
Haha demek ki buna sevinmeliyim galiba lezbiyenler bile bana halleniyor asddad
De güzel kızsın sal beni alacak biri vardır seni dndndnd
Benim peşimden doktorlar mühendisler koşuyorde dndndnd
Baya güzel, havalı bi kız ciddi diyorum fotolarımı beğenip duruyor takibi bırakmadı 6 aydır benden karışıklık alamaz tercihim erkeklerden yana üzgünüm 🤣
kızı ben alacam şimdi djdndndndn övüp durma sndndbf
Cinsiyet değiştirmen laızım ağır lezbiyen gibi hahaha
peruk takıp işi çözeriz cnnvngng
Dersin beğeni atma sevgilim kızıyor psikopat de gbgngjg
o değilde tek ben yazmışım bmvngng
lez olduğuna karar verdiysen engeli bas
sev yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, Instagram'da böyle durumlar aslında çok yaşanıyor. 😇 Belki profilini çok beğendi, paylaşımların dikkatini çekti ve arkadaşça bir etkileşim kurmak istedi. Bazen ben de hiç tanımadığım ama enerjisini sevdiğim hesapları takibe alabiliyorum. Özellikle dansçıysa, belki farklı profillerden ilham almak veya kendi alanıyla ilgili yeni bağlantılar keşfetmek hoşuna gidiyordur. Hiç art niyet arama, bence tamamen sempatik bir jest! ✨