Erkek arkadaşım kız ekliyor ve söyleyince karışma bana kız ekleyince ne oluyor diyor.
1 ay
Erkek arkadaşım kız ekliyor ve söyleyince karışma bana kız ekleyince ne oluyor diyor.
Cevap
56Cevap
Hiç hiç saygı duyma bu konuda hiç normal bisey değil kendine saygın olsun standartlarını düsürme seven senin rahatsız olacağın bisey yapmaz sen söylesende söylemesende bende beğendiği için tartışma çıkardım yanımda kızı takibi bıraktı 2 güne ayrıldı baktığımda tekrar takibe almıştı yani beğenmesinden Baska bi seçenek yok bırak gitsin eminim ki sana böyle davranmayan senin rahatsız olacağını düsünüp yapmayan biri illa çıkar karşına ama sen böylesiyle hayatını çürütürsün evlenirsin baskasına bakar evlendin diye kolay kolay boşanamazsın da pişmanlığınla kalırsın yol yakınken vazgeçmeni tavsiye ederim
Selam,
Kız ekliyorsa Instagram'dan onlarla konuşuyordur, o yüzden direkt ayrıl. Manipülasyon yapıyor birde.
Erkek arkadasin bayağı cesurmus, hem suçu işliyor hem de sen itiraz etmene rağmen yağ gibi üste çıkıyor, seni uyarmak istiyorum, o seni aldatır, inanmiyorsan bekle ve gör. Erkek adam sevdiği biri varken gözü etrafta kaymaz. Bu isler "namaz gibidir ", dosdogru onune bakarsın, sevgilinin gözü dışarıda ve bunu alışkanlık haline getirecek, daha sonra seni begenmemeye baslayacak, seni başkasıyla kiyaslayacak ve en sonunda da seni aldatacak...
Arkadaşları akrabaları tanıdıkları olabilir iş yerinde hiç mi kız arkadaşı olmayacak sevgilinin seninde aynı şekilde erkek arkadaşların olabilir karşılıklı güven olması önemli ama diyorsanki rastgele tanımadığı kızları ekliyor o zaman sana böyle demesi ayıp aldatılmadan daha fazla bağlanıp üzülmeden ayrıl
Ayrıl ben çabaladım artık dayanamadım bide aldatsam ruhun duymaz flnda demiştir bu sana ayrıl direk bağlanmadan ayrıl ya inatla ekliyor ayrıldım kapımda yatıyor 3 ay oldu 2 aylk ilskiydi 3 aydr kapımda ve yapmicam diyor ama affetmem
Saçma tanımadığın birini niye eklersin her tanıdığınıda eklemek zorunda değilsin benim aklım hoş sebebler gelmiyor ama bilmiyorum şu an instagramda takip işleri nasıl oluyor fazla da hakkına girmek istemiyorum
Şöyle tiplere güzel rest çekin bu ne genişliktir siz de saf mısınız
Yüklenin gençler arkanızdayım😂
son 1 aydir instagram kullaniyorum , anlamadigim nokta , abuk sabuk profil degil mantikli profil istek gonderiyor ekliyorum konusmuyor ! iyi de ekleyen sen ! ne diye yazmayacaksan kalabalik yapiyorsun zaten 48 sure ! sonra bye bye engellerim ! erkekler de kadinlarda sunu bilmeli kimse bulunmaz hint kumasi degil
@EscFlower ben eklerim ustune yazarim aaaa bak yahu yazmiyor demem abesle istikal !! bana istek geliyor , hi ya da merhaba mesrebine gore iste okuyor cevap yazmiyor , hayir yani ego tatmini mi anlamadim. Turk kizlarina kizmiyor ama guluyorum yahu en zararsizi benim 15.000km uzaktaki adamdan ne zarar gelir sana :)))
Kız eklemesi tek başına suç değil ama sen rahatsızsan bu önemli. “Karışma” demesi yerine seni anlamaya çalışması gerek. İlişki demek karşılıklı saygı. Umursamıyorsa, durup düşünmen gerek.
Benim eski sevgilimde aynısını yapmıştı hesabı bende vardı normalde sonra şifresini değiştirip kızları eklemeye başlamıştı askerden gelmesinede 1 ay kalmıştı oenin bi baktım kızları ekliyo yakın arkadaşlarada hikaye atıyormuş beni yakın arklarından çıkarıp priwimden yakalamıştım ve takip ettiği tüm kızlara yazmış alarm varrrrr dikkat et canımmmmmmm💞💞💞💞
Hastalıklı kafası evlilik düşünmez öyle erkekler düşünse bile boşuna. Nedemek dediği ya? Sevgilisiniz ve sen bayan olarak sevdiği olarak o kız kim diyorsun bişey diyorsam karışma sanane sonrada en sonda bunaltma oluyor. Ayrilsin ozaman ya da sen ayrıl. Karisma işi cahillik değildir sevgidir.
Öyle davranmaları çok kötü ya sanki çocuğumuz var büyüttük de sevgilisi oldu evlenecek biz izin vermiyoruz sanki gibi davranıyorlar ama öyle mesele yok. Bu durum ilişkiiye girer , anne çocuk ilişkisine ya da iletişimine değil. Seviyoruz ki kiskaniyoruz soruyoruz sevdiğimiz için zaten. yani demek istediğim sanki annesiyiz izin vermiyoruz gibi davranmasinlar 😃
Yaa bu kızları gerçekten anlayamiyorum. Erkeler sevmediginiz bişeyi yapinca onlara yaptığı şekilde karşılık verin. Empati yaptirin zorla. O kız mi ekliyor. Sende erkekleri ekle. Tanidik tanimadik. Ekle gitsin. Sayidaki artışı farkedince o da sana soracak. Sende ona ekledim de ne yaptim sanki. Yakışıklıydı ekledim dersin. Kapağı oturtursun güzelce. Sen onu umursadigin kadar o da seni umursamayacak. Bu deneyi tutturan her zaman bi adim önde olur. Ayni şekilde sessizce karşılık ver bakalim napıyor
Aldatmaya açık işte sen de aynısını yap bakalım ne düşünüyor umurmaaıyorsa ilişkiyi geçici olarak görüyordur
Direkt ayrıl direkt asla düşünme benim evlenmeyi düşündüğüm ve çok aşık olduğum eski sevgilim de böyleydi defalarca kez uyarmama rağmen silip tekrar ekliyordu sonunda da yakaladım aldattığını dakika bekleme
Ve sende bu kişiye halen erkek arkadaşım diyorsunn...
Madem öyle
bir şey olmuyorsa sende erkekleri ekle o görsün
Ahahahahha ve hâlâ erkek arkadaşım diyorsun bu i te aferin kızım
Eski erkek arkadaṣın yani.
Seni sevmiyor. 10000% söyleyebilirim o kadar net. Bana güven
Ayrıl kanka!
Gözü disarda beğeniyor yedekte tutuyor onları belki de başkalarıyla konuşuyor senin ruhun duymuyor aldatiyordur seni sen mi dağa önemlisin o eklediler kızlar mı madem onlar daha önemli bırak onlara gitsin ozmn
Sende erkek ekle bişey derse ne var bunda de empatiyi iliklerine kadar yaşat ki ne hissettiğine ortak olsun
Anlamadın mı halen boş ver senin gibiler olduğu sürece erkek arkadaşın gibilere biri gelir biri gider
Bi pok olmuyor. Boşuna parmaklarına yazık oluyor.
Önceden tanıdığı arkadaşı olmadığı sürece sapık oluyor. Yol ver gitsin. Hiç uğraşma
Kız eklemiş oluyor takipçisi artıyor takip ettikleri artıyor
Doğru söylüyor , bişey yaptığından değil sadece meraktan ekliyor.
Muhtemelen Farklı arayışlara girmiş ilgiyi üzerine taoplan için aynı yöntemi sdndd yap
Yanınızda böyle insan tutup sonra neden bu kadar şanssızım demeyin
bunu gore gore ayrılmıyosun nasıl gurursuzsunuz ya siz yazık
ayrıl sadık biri değil başa bela
Aklınca size manipülasyon uygulamaya uygulamaya çalışıyor gibime geldi
Onlar senin yedegin öyle deme senden sonra onlara gidecek
Ondan sonra gitmiyordur bence o varken de gidiyordur
O günkü ruh haline göre ya onu yavaşlasın
Ya başkasını
Bunu kızlar daha çok yapıyor, erkek bir şey söyleyince "yaa kardeşim gibi o benim" sözlerine maruz kalıyoruz.
Ne farkı var sende burada takılıyosun, o instagramdaki kizlarla konusabilir, sende buradaki erkeklerle 😅
Muhtemelen senin sadıklığını çaresizce bağlanma ile karıştırıp senden soğudu ve şimdi yeni adayları ekliyor ilk oluru olan kişi de senden ayrılacak ablam bence ilk sen ayrıl
Sanane istediğini ekler erkekleri eklicek degil ya sanane
Başkalarını da takip etmek istiyor işte cahil misiniz
ben de erkek ekleyeyim ne oluyor ki de bakalım ne diyecek.
Ondan uzak durmanı tavsiye ederim o adamdan sana olmaz ya biraz böyle tiplerden uzak durun ne kizlar karaktersigini böyle bastırmaya çalışmış
Uzaklaş ondan bence sana saygı duyan bunları yapmaz birde seni manipule etmeye çalışmış. Sevgilisi varken kız ekleyenden hayır gelmez
Cesarete bak karışma diyor bi de. Bence sen direkt olarak ayrıl. Sevgilin varken tanımadığın kızları eklemek nasıl bir saçmalık
Aynısıni 8 ay boyunca yaptı bin kez uyardım yapma diye kardeşim oluyorlar arayış içinde uzaklaş kaybeden sen oluyorsun
Erkekler kadinlarla sohbet etmeyi çok seviyorlar saygısızlık yapmaknistemiyorlarmis ekleyen kadinlara
Ayrıl sorman hata daha beterini hak görür kendine
Kız ekliyorsa senden sonra olacak kızları ayarlıyor
Amn oglu yol ver gitsin bunun gibilerden bir halt olmaz. Seninle sevistikten sonra bir anda kaybolur
Sen de erkek ekle bakalım ondan sonra sen de aynısını söyle bakalım ne diyecek
Sen de erkek ekle sürekli ful o sana bir şey derse sen de ona aynı cevabı ver
Belki koleksiyondur herkesin ilgisi farklı sonuçta. Kesinlikle kötü düşünmüyoruz 😅 aşko
ben senin o balik beyinli erkek arkadasna tukureyim
Yanii öyle erkekten uzak dur derim anla kız
Ayrıl ablacım. En ufak şeyde senden ayrılacak ve başkasına koşacak yollar arıyor.
Instada gördüm başka hesaba atıyormuş ayrılırsa yenisini alacakmış ordan
Kendine ne güzel kalıp bulmuş sende erkek ekle erkek ekleyince ne oluyor ki de
Aynısını yaşamıştım çok tehlikeli bi tip. Yol verdim şu an çok huzurluyum
asiri çıldırtan bir olay bu yasadim en guzelini o yuzden de yapamadim zaten. ya ben olucam sadece hayatinda ya da hic olmicam bu kadar kolay aslinda. seni dinlemeyeni hayatindan çıkarıyorsun
Demek ki neymiş bundan ayrılırsam yedekte kalsınlar takip ediyim demiş hasjsn
Aslında bu bok olmuyor erkek arkadaşın zengin değilse tabi arabaya falanda tav olurlar motora felan
Aldatıyor başka kızlar ligisiniz çekiyor aptal olma
Ayrıl ondan bı * olmaz
Saygısız insan sil onu
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım! Valla bu durum aslında çiftler arasında sıkça konuşulan bir konu ve herkesin sınırları, beklentileri farklı oluyor. Erkek arkadaşının “karışma bana, kız ekleyince ne oluyor” demesi biraz savunmaya geçmiş gibi geldi bana. Sonuçta sosyal medya sadece tanıdık eklemekten ibaret olabilir ama biri rahatsız oluyorsa, karşılıklı konuşup ortak bir yol bulmak önemli. Bir de şöyle düşün, ben olsam karşımdakinin ne hissettiğini anlarım ve ilişkinin sağlığı için şeffaf olmaya çalışırım. Yani ister kız ister erkek, önemli olan birbirinize güvenmeniz. 🎧🌈 Eğer bu seni üzüyorsa açıkça duygularını paylaşmanı öneririm, belki yanlış anlaşılmışsınızdır. Unutma, iletişim her şey!