Sevgilimin Instagram'da kızları eklemesi̇ normal bir durum mu?

Sevgilim Adıyamanda görevde bir kızı eklemiş güzellik uzmanı. Bende gördüm ve sinir oldum kıza istek attım kendi hesabımdan acaba bu kız ne alaka diye sonra sevgilim gece bana mesaj attı sen ne yapmaya çalışıyorsun takıntılı mısın her önüne geleni ekliyorsun amacın ne falan kız gitmiş sevgilime mesaj atmış benim ona istek attığım ekran resmini atarak 2 günde tanıdığı biri. Kim diyorum bana benim açıklamam var tanıyorum arkadaşım işte arkadaşımın arkadaşı cilt bakımı için gidip görüştük evli 9 yaşında çocuğu var falan dedi bende çıldırdım senin arkadaşlarının arkadaşlarından sanane ve her tanıdığını bu şekilde ekliyor musun sen ben hayatındayım ona göre davran. Evet istek attım ikiniz ne alaka görmek istedim diye. Benm böyle şeylerden hoşlanmadığımı biliyorsun daha önce seni uyarmıştım bu konuda dedim. Sonra buda geldiğimde görüşecez o zamana kadar ilişkimizi sorgulayacağım falan dedi sonra sen herkesi ekliyor musun böyle dedim hayatında ben varım ona göre davran ben yapsam hoşuna gider mi dedim. O da bana artık hayatımda yoksun bitti haddini bil ağır konuşuyorsun vs dedi sen haddini bil dedim bu yaptıkların normal mi bunu kabul etmemi bekleme dedim sonra oda bana hayatında mutluluklar artık hiçbir şeyimsin vs deyip telefonu kökten kapattı ve bende onu her yerden silip engelledim. BEN abartıyor muyum? Ben hatalı mıyım? Bu samimiyet nerden geliyor bu kişi hangi cesaretle o ekran resmini alıp onu sorabiliyor 2 günde tanıdığı biri. Kız isteğimi kabul etti ona yazayım mı? sorayım mı? ama kendimi düşürmek istemiyorum. kız evli ve çocukluya da benzemiyor hep kendi resimleri var. Deliricem 3 yıllık ilişkim hem suçlu hem güçlü

Sevgilimin Instagram'da kızları eklemesi̇ normal bir durum mu?