Gizli Üye(25-29)+1 yılYuh birde nişanlı olduğu halde mi bunu yapıyor, benim sevgilimde sadece 10 kiz var onlarda arkadaş kuzen falan onu bile istemiyorum ama bir sey demiyorum daha kaldı ki sürekli birilerini ekleyecek, parçalarım onu. Bence tepkini ortaya koy hatta şifresini iste vermiyorsa bir hatlar karıştırıyordur.
23 Yorumla
Soran+1 yılVermiyor. Benle olan fotoları da yakın arkadaşlara paylaşıyor.. seven yapar mı ya
Cevap sahibi+1 yılYapmaz bacım akıllı ol, benim eski sevgilim ile sırf bu yüzden ayrıldım ben. Baktım her gün iki üç kız ekliyor en son dedim ki tanimadiklarini cikaracaksin tamam deyip geçiştirdi bir kac tane tek çıkardı. Ben hic ses etmiyordum sadece onu gozlemliyordum, baktim yine ekliyor en son dedim sifreni vereceksin vermedi bir hesaptan islettim bunu düştü bu da. Orda anladim ne mal olduğunu direkt bitirdim. Seninki de çapkın belli, bu tarz erkekler emin ol değişmiyor bugün neyse yarinda o. Gözü dışarda olan erkekten hayır gelmez asla. Tavrını sert şekilde ortaya koy gerekirse konuyu ayrılığa kadar getir. Seni seviyorsa instagramini bile kapatir ama elini bile kipirdatmiyorsa bosver gitsin
Soran+1 yılAy haklısın sanırım... çok teşekkür ederimm🥺
En İyi Cevaplar
+1 yılBen olsam bu nişanı gözden geçiririm, bune böyle birde yakın arkadaşlar kısmında paylaşıyormuş kızlara yürüyor bence bana masum gelmedi.
Daha evlilik yolunda zina yapmak nedir ya günah günah.14 Yorumla
Soran+1 yılSeven yapmaz dimi.. ne diye nişanlandı o zaman
- +1 yıl
Sen cebindesin anlaşılan her pohu yiyip senle evlenecek.
Soran+1 yılHmmm🙄 seviyor mu sence
- +1 yıl
Sevse ne olur ki allasen
+1 yılYoo öyle düşünme bazen kızlar ve erkekler yapı olarak karşı cinsle olan arkadaşlığı daha güzel bulurlar
Aynı şeyi öncelerde merak ettim ama güveni oturttuktan sonra şüphen kalmıyor
Herşeyden öte güven en temel bağlılıktir o yüzden onun yapmayacagindan eminsen dert de etme 🙂👍10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin amacı kötü niyet olabilir, yani sen sürekli erkek eklesen normal olur muydu? Ben böyle düşündüğüm için biraz saçma gibi geldi tabi özel bir sebebi yoksa.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen katılıyorum
- +1 yıl
Yorumumu beğenmene sevindim 🙏🏼
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılİnş dm'den koşmuyordur. Geçen kız kardeşim dm'den cevap alamadığı halde düzenli yazan bir takipcisini gösterdi. Adam sevgiliyken yazmış ve o kızla birkaç gün önce evlenmiş. Kızın dünyadan haberi yok. Üzücü.
11 Yorumla
Soran+1 yılAy.. böyle olmasından çok korkuyom
+1 yılTanımayıp etmeyip habire ekliyorsa çok farklı amaçları vardır. Yürüyodur da koşuyodurda. Sorsan sen kafanda kurmuşsun kızım olur. Dikkat etmem lazım.
Seviyorsa yapmaz ama seviyor gibi görünüyorsa neler neler yapar.11 Yorumla
Soran+1 yılAynen tam öylee oluyor tam olarak öylee.
+1 yılohhoo adam seni boynuzluyor belliki. sende adami cok boslamissin. sadece vererek baglarsin sanmissin. adamda seni basite indirgemis
13 Yorumla
Soran+1 yılBeni basit görüyorsa neden benle evlilik planları yapıyo
- +1 yıl
kandirilmani kolay goruyordur. yani sesini fazla cikartmiyorsundur
- +1 yıl
ozele gelirmisin birsey soracagim
+1 yılŞimdi günahını almayalım derim ama alınmayacak gibi de değil bence seninki herkese yazıyooor yazıyoooor yazıyor...
18 Yorumla
Soran+1 yılBence de.. görüşüyordur hatta ya. Seven yapar mı bunu
- +1 yıl
Yapmaz tabi ki de deli misin kızım sen ufaktan araştır ne haltl*r yediğini öprendiğinde de sessizce uzaklaş emin ol neyi büldiğini öprenirse anında dansöz gibi kıvırtacaktır erkek milleti bu güven olmaz
Soran+1 yılHaklısın çok. Peki benimle neden evlilik planları yapıyor?🙄
- +1 yıl
Tövbe yarabbi demet akalın misali yazmışım bu ne imla hatasıdır şimdiden ben özür dilerim
Soran+1 yılHahahah sorun değil. Bende de oluyo bazen😂🌸
- +1 yıl
Seninle ciddi düşünüyor olabilir ama bu çapkın olduğu gerçeğini değiştirmez o bir yandan başım bağlı olsun bir yandan da gizlice her haltı yiyeyim diye düşünüyor olabilir belki de seni kusurlarını kapamak için kullanacak bile olabilir aman diyeyim güvenme bence ona
Soran+1 yılTamam.. çok teşekkür ederim💜
- +1 yıl
Oha fotoğraf şeyini görmedim yok artık bence sorman bile hata doğru kararın ne olduğunu biliyorsundur eminim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAranızda cinsellik olduğuna emin misiniz? Doyumsuz ve abaza gibi davranıyor nişanlıniz. ya da yaşı çok genç ve kadına kıza doymamış hala.!
14 Yorumla
Soran+1 yılSeven yapar mı
- +1 yıl
Yapar. Yani erkeklerin sevip sevmedigi zamanı ben hala anlayamadim. Yaşı çok kucukse olabilir. Nisanlanip hala aklı kadinlarda olan biriyle evliliği yeniden gözden geçirin bence.
Soran+1 yılHaklısın.. teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim...
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapacağın tek şey şu fake bir kız hesabı açıp nişanlını ekle sonra bir süre bekle bakalım yazacak mı sonra da kendin yaz yazmazsa her şeyi sor zaten neler yaptığını anlarsın o zaman
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam.. teşekkür ederim
Yürümek ne ki koşuyordur selam ben nişanlıyım ama taş gibisin ya falan diyordur
12 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. E yani heralde vitrin güzel dursun diye eklemiyodur
14 Yorumla
Soran+1 yılSeven yapar mı ya
Soran+1 yılNasıl ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmaz. bazilari merak ettiği için ekliyor. Erkeklerden herşey beklerim. Ekleme çıkart de bakalım ne diyor ona göre yorumlayalim
15 Yorumla
Soran+1 yılÖylesine ekliyorum dedi ama pek inanmadım. Birinin engellediğini fark ettim (hani engellendiğinde beğenilerde gider ya fotodan). bir kız neden engellesin ki? Demek ki yazmış ki engellemiş dimii? Ve üç beş tane değil 900 kişi takip ediyor yarısı kız ve tanımıyor! Normal değil
Cevap sahibi+1 yılÇıkartmazsan cezai işlem Uyguliycam de 🤣
Cevap sahibi+1 yılBenim bayadır bur sevgilim var. Önceden sosyal medya kullanınca veriyordu. Özel alan olabilir belki ama 900 baya fazla bir şayi. Takipçi sayısı az ise. Kix avcısı demek
Soran+1 yılBazıları geri dönüş yapmıyor.. bazıları geri takipte yapıyor
Cevap sahibi+1 yılCanım benim nisanlkm diyosun. Bazı şeyleri aşmaniz gerek. Ilerde de böyle olucaksa bırak, olmasın. bir insan nisanliyken neden başka kızı eklesin ki, saçma yani. Şöyle çıkartsın
+1 yılOhho senle olan fotoları niye yakın arkadaşlara atıyor ki nişanlın sonuçta sakladığınız bir şey yok aileler biliyor bide kız ekliyor sen bence takibe başla nişanlını
15 Yorumla
Soran+1 yılSeven yapar mı ya..
- +1 yıl
Seni sevdiğine eminsen eğer ve yapmaz diyorsan çok kurcalama eğer biraz şüphen varsa hemen peşine düş derim çünkü erkeklere güven olmaz
Soran+1 yılBen yaptığından başka kızlarla da görüştüğünden eminim ya
- +1 yıl
O zaman tak ayrıl beklemen hata aynısı başıma geldi sayılır eski sevgilim ayrılır ayrılmaz en yakın arkadaşımın ablasına istek attı bildiği halde hem de rezzaleeeet hemen ayrıl hemen
Soran+1 yılTamam. Teşekkür ederimmm🌸
+1 yılBöyle adamları hayatında tutma.
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın.
- +1 yıl
😊🌹
Soran+1 yıl♥️♥️
Erkeklerin klasik yaptığı şey önüne geleni ekler sohbet muhabbet ile düşürmeye çalışır.
10 Yorumla
+1 yılDiyar pala aklıma geldi pompalamasyom şarkıyı dinlemeni tavsiye ederim. O aşk işi değil artık aranızdaki
13 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi. Aşk sevgi bu değil.. o zaman neden evlilik planlrı yapıyor benimle
- +1 yıl
Aynen evlenince hic yüzüne bakmaz
Soran+1 yılAma bir erkek sevmiyorsa neden evlenmek ister sence?
+1 yılNişanlın başkasıyla evlenmek istiyor:) nikah günü biri nikahı basabilir
10 YorumlaYol yakınken ayrıl diyebilirim niyet farklı sevgi yok ortada tavsiyem nokta virgül sana ait bilemem..
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın...
+1 yılYuruyordur sen sifresini iste vermiyorsa ayril sana erkek mi yok degmez bu erkeklere
10 Yorumla
+1 yılOnunla evlilik düşünmemelisin bence. Nişanlının sadakat sorunu var
10 YorumlaUmarım öyle değildir bence sukunetini koru ve biraz araştır
10 Yorumla
+1 yılAyıp etmiş trip team. Temiz bir kan kustur yapmasın bida 🙂
10 YorumlaBelki de seni kıskandırmak için yapiyodur. Dkkdkskslekdlekqkdlajdj
12 Yorumla
Soran+1 yılShajdjdkskskjs aradığım kanka😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. ya sence tanımadığı bir kadını bir adam niye eklesin başka açıklaması var mı yavşıyo işte sende nişanlısın hala
00 Yorumla
+1 yılOle biri hala nişanlın mı
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ve sn ona nişanlım diyorsun
23 Yorumla
Soran+1 yılSeven yapmaz dimi.. seviyorum diyor öylesine ekliyorum dedi bana da samimi gelmiyo artık
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
Kovalıyor biri düşse ya aldatır ya da ayrılır.
13 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi.. seven yapar mı ya
Soran+1 yılHmm
+1 yılBunu ona sor bence çok rahatsız edici bişe eger şifresi sende yoksa yazdıgıda oluyodur şifresini al bence
10 YorumlaEklediğine göre yürüyordur ilişkini gözden geçir🤐
18 Yorumla
Soran+1 yılSevse yapar mıydı
Soran+1 yılNeden nişanlandı ozaman evlenmek istiyor? Sevmiyorsa nefen evlenmek istiyor. Geçen eski sevgilisiyle bir saat telefonla konuşmuş..
Soran+1 yılO kadar haklısınız ki. Ayrılcam sanırım gözümü açtınız teşekkür ederim ❣️
Soran+1 yılOff bilemiyorum ki
+1 yılanladığım kadarıyla ondan sana hayır yok
11 Yorumla
Soran+1 yılSeven yapmaz dimi öyle..
+1 yılSeni kullanıyor resmen sende buna izin vermişsin
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden nişanlandı o zaman
- +1 yıl
Seni kıskandırmak için olabilir ve seni unutmak içindir ama sende bulduğunu onda bulamamıştır
+1 yılBence hesaba bir el atmanın zamanı gelmiş
12 Yorumla
Soran+1 yılAldatıyor mudur
- +1 yıl
Kesin birşey diyip de aranızın açılmasını istemem ama fake hesap açıp dene istersen bir düşecek mi
+1 yılBekarlığa veda turları atıyor galiba 😅
12 Yorumla
Soran+1 yılHahsjdkdkslşsld mantıklı son çapkınlıklar
- +1 yıl
😛😀😂
+1 yılSeni aldatıyor neyini anlamıyorsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılSeven yapar mı yaa
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞifresini al bak yani
Nişanlın sonuçta12 Yorumla
Soran+1 yılVermedi
- +1 yıl
Evlenme net
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Geçen bana bile yürüdü
16 Yorumla
Soran+1 yılKoştu koştu
Soran+1 yılNsskkekskdkskskwks tipin mi değil
Soran+1 yılDimi skkdkslşşdşd
O erkekten asla hayır gelmez. İyi niyetli olmadığı kesin kız eklerken.
10 Yorumla
+1 yılKendini başkasına gösterme çabaları. Konuş kapatsın instagramını
10 YorumlaValla yollu biri denk gelir ise, öttürür bile yürümek ne kelime :)))
10 Yorumla
+1 yılÇok büyük günahlar işliyor tedbir elden bırakmamak gerek.
10 YorumlaEklesin nolcak şu erkekleri neden boyle gozu ac olarak yorumluyosunuz aşıksa yapmaz bisey
15 Yorumla
+1 yılaldatıyor işte seni..
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılyürüme ne koşuyordur... atlayacak az kalmış.
11 Yorumla
seven yapmaz evet ama sen on a veriyormusun
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılVeriyom
Soran+1 yılSeven yapsr mı
+1 yılNe saçma bir ilişkidir ya.
20 Yorumla
+1 yılÇapkın ve doyumsuz.. Tehlikeli türden
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle yürüyor dur
11 Yorumla
+1 yılHemde ne yurumek varyaa
10 YorumlaYok canım ne alakası var
10 Yorumla
+1 yılGüzel yoldasınız maşallah 👍
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılNisanlina sor bana sormadın biseyler var mı diye
10 Yorumla Koleksiyon yapıyordur 😁
10 YorumlaYürüyor olabilir o hesabına bir el at sen bence.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılYürümek ne kelime kosuyordur kesin
10 Yorumla Sende erkek ekle bakalim ne olacak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. düşürmek..
10 Yorumla
+1 yılEkliyorsa yürüyordur kesin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılNişanı at demek istemiş bence
10 Yorumla
+1 yılbence yürümüyordurrrr ama koşuyordurrrrr
15 Yorumla
- +1 yıl
bunun sevgiyle alakası yok ya erkklerin nefsi genelde pistir yalana gerek yok
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
AMA SENLE NİŞANLYKEN BUNU YAPMASIDA DOGRU DEĞİLDİR EVLENRSEN İLERDE YALNIZ KALMAYI ALDATILMAYI ŞİMDİDEN KABULLEN DERİM BEN NİŞNLYKEN BİRİNE ESPRİ OLSUN DİYE BAKTIM YILLARCA BASIMA KAKTI DURDU BIKTIRDI HAYATTAN ŞİMDİ AYRIYIZ
Soran+1 yılAnladım.. teşekkür
+1 yılAmaç sapıklık, sarkıntılık, ahlaksızlık
13 Yorumla
- +1 yıl
Yapar. Sevse de gözü hep başkasında farklılıktadır. Edebi ve ahlâkı olmayan için geçerli tabi bu
Soran+1 yılHaklısın.. teşekkür
+1 yılAcabaa ne olabilirrr😅
16 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik deme çünkü benlee de oluyor zaten.
- +1 yıl
sende bulamadığı bir eksiklik yasamadiginiz birşey var mı peki
- +1 yıl
çünkü sadece cinsellik olarak bakmayalim bu olaya belki mutlu değildir yavastan sogutma çabası icine girmis olabilir cinselliği sevgi veya bir fuygu olarak gormeye bilir bir ihtiyaç karsilama olarak dusunebilir erkek olarak sana olan tavırları haraketleri ailene karsi da onemli bu duurumda
Soran+1 yılMutsuz gibi evetz sevgi mi bitti dersin?
- +1 yıl
Bunu anlamın tek yolu varr onu serbest bırak , sana nasil davraniyorsa oyle davran eğer sevgisi bittiyse zaten o zamanla senden uzaklaşıp kucuk şeylerden tartışma çıkartacaktır
Soran+1 yılSize mesaj attım
+1 yılKavga sebebi
13 Yorumla
Soran+1 yılKavga ettim zaten. Neymiş ben çok abartıyom kıskançmışık Öylesine ekliyorum dedi ama pek inanmadım. Birinin engellediğini fark ettim (hani engellendiğinde beğenilerde gider ya fotodan). bir kız neden engellesin ki? Demek ki yazmış ki engellemiş dimii? Ve üç beş tane değil 900 kişi takip ediyor yarısı kız ve tanımıyor! Normal değil
- +1 yıl
Arayışta gibi görünüyor
Soran+1 yılNeden nişanlandı o zaman? Seven yapar mıydı. Arayışta ne demek yaa
Seven insan yapmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de !
- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği