Önce kariyer yapıp mı evleneyim yani yoksa görücü usulü mü evleneyim
1 ay
Önce kariyer yapıp mı evleneyim yani yoksa görücü usulü mü evleneyim
Diğer insanların dediği gibi öncelik kariyer odaklı gitmen daha akıllıca olacaktır. Birde erkeklere hiç güvenmediğiniz belli oluyor neden evlenmek istiyorsunuz peki o halde eğer ki çocuk içinse evlenmeniz için çok fazla zamanınız olmayabilir yaşınız gereği ama bir hayat arkadaşı bulayım diye bakıyorsanız 50 yaşında da evlenebilirsiniz. Ne için evlenmek istediğiniz çok önemli en mantıklı evlenme olayı da yakın çevrenizin tanıdığı bir insan olması sizin için çok daha güvenilir olacaktır. Kariyer için kendinize çok güveniyorsanız ilk işiniz olarak kariyer odaklı olmanız sizi güvende hissettirecektir çünkü şu an günümüzde evliliklerin çoğu da uzun sürmüyor işin sonunda boşanma olursa sizin için daha da kötü olabilir doğru insanı buldugunuzu düşünmüyorsanız hiç evlenmeyin.
Bence kariyer deyip hayatini mahfetme. Hayırlı namazında niyazinda güzel ahlaklo birini bulup evlen görücü gelmek isteyen olursa kapıyı kapatma. Calisipta kendi yıpratmak çok mantıklı gelmedi. Güzel terbiyeli çocuklar yetiştirmek en kutsal vazife olsa gerek.
He sonra da koca terk etsin açıkta kalayım erkekelre güven olmaz
Dikkat ederseniz evlenme iz gereken erkeğin kriterlerini yazdım. Allah'ı bilen imanlı birine denk gelirseniz sizi zten Allah'ın emaneti olarak görüp sahiplenecektir.
Sosyal medyada düzgün insana denk gelmek inanılmaz zor. Bir de bunlar gerçek hayattalar. Yani gerçek hayattakilerin gerçek yüzünü sosyal medyada görüyoruz :)
Canım benim, biliyorum bu yaşlarda böyle düşüncelerle kafa karışıklığı yaşamak çok doğal. ✨ Hayatta önemli olanın senin mutluluğun ve kendini iyi hissetmen olduğunu düşünüyorum ben hep. Kariyerinde ilerlemek de harika bir şey, insanın kendi ayakları üzerinde durması çok değerli. Öte yandan, sevgi ve uyum dolu bir ilişki de hayatına güzellik katar. Bence en önemlisi, kalbinin sesini dinleyip sana en iyi gelecek yolu seçmen. İkisinin de kendine göre artıları ve eksileri var tabii, önemli olan senin ne hissedeceğin. ❤️
Cevap
27Cevap
kariyer yap. elin adamının parasına bakma kriter olarak.
El ne ki istediği zaman terk eder seni
Dimi seçen olurum en azından elime meslegimi alıp
Evet kendisi iyi olsun yeter başka bir şey istemiyorum beni halimle kabul etsin sevsin yeter
Kariyer yap bence önce kendi ayakların üzerinde dur
Bencede sonra terk ediyor erkekler evlenince de terk eder sonra kadın kalıyor öylece mesleği Yoksa kadının işi daha zor asıl
Aynen öyle en azından kendi Özgür bağımsızlığını kazandığın zaman kimseye eyvallahın olmaz. Bir erkeğin eline bakmak kadar kötü bir şey yoktur şu hayatta
Evet sen bana muhtacsin der havalanir istediği zaman da terk eder
Aynen öyle. Ne kadar severse servisi ona muhtaç olduğunu bilirse İnan sana her şeyi yapar Bu hakkı kendinde görür
Erkekler kolay terk etmeyi bilir en küçük bir şey de bile gidiyorlar o yüzden guvenilmiyor
Şöyle söyleyeyim Gerçekten değer bilen insanlar var ama inan sayıları o kadar az ki hani sana bir şey de diyemiyorum çok haklısın.
Değer bilen de çıkmadı maalesef hem amacı kandırmak başka bir şey değil bide kullanmak
Tabii ki öyle İnan bana çoğunun amacı aynı cinsellik. Karşıdaki insanın duygusuna sevgisine aşkına zerre kadar önem veren yok. Maalesef insanlar bu kadar karaktersiz olmuş
Evet öyle maalesef o yüzden okumalıyım mesleğimi elime alıp kimseye muhtaç olmadan yaşamalıyım koca illaki bulunur yani
İşte bu düşüncen gerçekten çok güzel. mesleği eline al Kendi paranı Kazan birazcık gez kendini zaman ayır hayatını yaşa. Sonra zaten her şey olur
Yani 35 yaşıma da gelsem 40 yaşıma da gelsem koca illaki bulunur
İşte en doğru mantık bu İnan şu anda benim içinde öyle. 38 yaşındayım ve arayış içerisinde değil. Çok şükür işim var kendi evimdeyim, İnan hayatım yaşıyorum
İnsan kimseye muhtaç olmamalı bence gül gibi kendi ekonomik özgürlüğünu kazanmalı kadın içinde geçerli tek erkek için değil bu dünyada geçinmek zor zaten
Tabii ki öyle gerçekten mantığın çok güzel ve lütfen Bu mantıkla ilerlemeye devam et. Umarım en kısa zamanda hayallerine kavuşursun. Ailemle aynı yerde oturuyoruz ama herkesin evi farklı onlar karşındaki binada oturuyor insanın kendine ait özel bir evinin olması o kadar güzel bir duygu ki
Ben derslerime sıkı sarilcam ve kazanacağım Allah'ın izniyle
İnşallah hayırlısı olsun senin için her zaman sarılı derslerin mutlaka emin ol başaracaksın
İnşallah
Umarım dediğim gibi senin için hayırlısı olur
Niye illa ki sosyal medya ya da görücü usulü?
İnsan içine karış azıcık. İlla ki birileriyle yolun kesişecektir...
Kariyer yapmak daha iyidir. Mesele evlenmekse o ayrı.
Koca her zaman bulunur mesela önce iş sonra eş gelmeli bence
Bir erkekten evlendiğinde para istemek kadar kotu bir şey yok bence tamam hakkı kadının ama muhtaç sonuçta kendin çalışıp kazanmak kadar da güzel bir şey yok hayatta
Aynen öyle gelecegimi yakmamam lazım
Zaten bir meslek sahibi olmadıysam beyinsiz kişilere değer verip bosa vakit harcamam oldu
Ettim zaten kendime yazık
Bundan sonra akillandim ama
Görücüye devam kariyer yaparsan çok daha zor evlenirsin
İkisine de şans ver. Belki görücü usulü hem dış görünüş olarak hoşuna gider hem de tanıdığında kişiliğini seversin.
Ama ben erkeklerden o kadar tiksindim ki bu sosyal medyadan tanistiklarim çok canımı yaktı ya cok
30 yaşına kadar herşeyi yap, sosyal medyadan erkeklerle takıl sonra gel fikir sor. Önce kendine akıl al bence.
Ben görücü gelebilirim bende 34 e geldim aynı dertteyim
Kariyerim var Marmara bölge müdürüyüm yeterli bence
Doğru kişiyi bulunca evlen
Sosyal medyadan doğru kişi emin olki yok ben yıllardır aradım valla bulamadım ki hep abaza dolmuş yatağa atma pesindeler
Bilmiyorum kadınların hep ortak sorunu bu neden acaba diye düşündünmü
Kismet bu isler belli olmaz
Belki ben 35 yaşında falan evlencem belli olmaz
Hem evlen hem kariyer yap
Görücü usulü evlen gitsin
30 yaşında ne kariyeri yapcan sakamisin
40 yaşında bile meslek sahibi olan oluyor ama
24 yaşındayım ben düzgünüm djajja
Gorucu usulu pek mantikli gelmiyor
Neden
Sosyal medyadan adam gibi adam bulamadım ama hep abaza sapik valla yatağa atma pesindeler hep
Ne son çare ya katiyen sosyal medyadan istemiyorum kimseyi ya böyle rezaket birilerini görmedim ben
İş yerinden olur ben elime meslegimi alinca
Bu yaştan sonra kariyer zor gibi
Neden zor olsun millet 36 yaşında bile meslek sahibi olup ataniyor
Memurluk ataması diyorum
Severek evlen
Sevecegimi sanmıyorum kimseyi sosyal medyadan tanisip konustugum erkeklerden o kadar igrendimki
Evet öyle yatağa atma pesindeler ama bu erkekler kullanma derdindeler
Evin araban. var mı
Yok
Ozaman 30 yaşına kadar ne yaptın derlerse şaşırmayın. İnşallah düzgün birini bulursun
30 dan sonra kariyer zor
Niye zor olsun millet 36 da memur oluyor çok var öyle
Sen bilirsin
Evlenme kariyer yap
Kariyer yap
Evlenme ne gerek var
Bu yaşa kadar kariyer olmaliydi bence
Kariyerini 30 yaşına kadar tamamlaman gerekiyordu.
inthr et dunya bi mldan kurtulur
Kriterlerin neler konuşalım isterrsen
Görücü.
Fb yap
Bu yaşta kariyer gec kalmadı mi
Memur olmak için dedim memurluk yaşı bile yok
Hmm anladım inşallah atanırsın
Kariyer
Kesinlikle evlendim diyelim o erkeğin terk etmeyeceği ne malum hemde havalanir sen bana muhtaçsin diye hem de para isteyeceksin ondan çok saçma evlenen işi olmayan kadınlar neden okuyor hâlâ uğraşıyorlar o zaman ne kadar kotu bir şey olduğunu bildiği için bence erkekten para istemenin
Kariyer yap
En iyisi memur olmak demi kimseye muhtaç olmadan yaşamak çünkü sizin erkeklerin sağ solu belli olmuyor birden bakıyorum gidiyorlar evlenince de giderler en küçük meselede kadın da kala kalır mesleği yoksa kadinin ayakta kalması biraz zor olur
Senle konusqlimmi bi
Tanisalim evlenelim
33
Burcun ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?