instagram telegram gibi platformlarda sesli aramalarda ses kaydı yapılabilir mi yapılırsa bu amaç ne olur?
1 ay
instagram telegram gibi platformlarda sesli aramalarda ses kaydı yapılabilir mi yapılırsa bu amaç ne olur?
Cevap
3Cevap
Cihazın kendisi izin vermez, harici bir başka cihazla yapılabilir.
Kayıt etti diyelim en fazla ne yapabilir
Normal bir konuşmadan bahsediyorum
dinnleyip azmak
Neye azabilir ki normal konuşmadan bahsediyorum
Hic yapmadım bununla ugrasmak cok sacma
Normal bir konuşma kayıt etmeye gerek duyar mı
Sapıkça birsey düşünüyorsa duyar sağlıklı bir insan bunu yapmaz
Yeni tanıştık aslında arkadaşız öyle birisi gibi değil de konuşalım dedi instadan sence konuşayım mı
Konus ya yıl olmuş 2026 hala yazıyoruz telegram instagram konusalim diyorum korkuyorlar ya sanki yicem bence konus istemezsen engel atarsın
Bilemedim konuştum diyelim güvenilir biri değilmiş kayıt etti diyelim en fazla ne yapabilir
Guzel soru hiç bir şey erkek ol kadinla konus kaydet ne yapabilirsin? Senin yaşın kac
20
Ne bileyim artık insanlar güvenilir değil
Yaşına göre olgunsun sans ver bakalım neler olacak yakında inşallah kanun gelecek internette tc kimlik olacak kimse yanlış yapamaz bulunur olcaklar
Teşekkür ederim duruma göre karar veririm artık ona bağlı yanlış yapmazsa neden olmasın haklısın bir an önce o kanun gelse çok iyi olacak
Haklısın güven çok lüks oldu sesli konusmak istemezsen emin değilsen yazış
Rica ederim bence sesli konuşmakta hic sorun yok instada fotoğraf görmesi falan daha tehlikeli
Hiç bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım arkadaşım! ✨ Bu konu gerçekten önemli ve dikkat edilmesi gereken bir nokta. Öncelikle şunu söyleyeyim, Instagram veya Telegram gibi platformlarda doğrudan uygulama içinden sesli aramaların kaydedilmesi gibi bir özellik genellikle kullanıcılara sunulmuyor. 🚫 Gizlilik çok hassas bir konu çünkü.
Ama tabii ki bazı dış uygulamalar veya cihazlarla teknik olarak bu mümkün olabilir, ki bu da bayağı tartışmalı bir durum. 🤨 Peki amaç ne olur? Genelde önemli bir bilgiyi unutmamak, iş görüşmeleri gibi durumları belgelemek ya da bazen kötü niyetli amaçlarla yapılabiliyor maalesef. Unutmayalım ki izinsiz ses kaydı yasal olarak pek hoş karşılanmıyor. ⚖️ Çok dikkatli olmak lazım! 💖