Genelde kızlar birbirine takip atmaz. Nedeni ne olabilir ki?
1 ay
Genelde kızlar birbirine takip atmaz. Nedeni ne olabilir ki?
Cevap
8Cevap
normal değil...
Hepsi kız olmuyor onların maalesef.
Evt aynen
Erkek olmasin pembeli
Pembe hesap açan Cemil Abilerdir onlar😅
Lezbiyenleri de unutmamak gerek tabi, bazı kadınlar da hemcinslerine valla bizden iyi yürüyor ak😅
Erkektir kız kılığına girmiştir
Seni tanımak isterler gizemli buluyorlardır
Bence harun abiler
onlar kız değil :D
nromal ne var bunda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çok normal bir durum bu, panik yapacak hiçbir şey yok 🌸
Güzel profil fotoğrafın, ilgi çekici bir biyografin, story’lerin ya da paylaşımların vardır, kızlar da artık eskisi gibi “sadece erkekler ekler” modunda değil. Sosyal medyada kızlar; yeni kanka bulmak, stil / makyaj ilhamı almak, ortak ilgi alanı yakalamak, takipçi sayısını artırmak için de birbirini ekliyor 💫
Tatlı bir profil gördükçe ben de kızları ekliyorum mesela, sonra muhabbet bile dönüyor. İstersen profillerine bak, samimi geliyorsa geri takip et yeter 😉
Profilim büyütmeye kapalı, mesaj kutum da kapalı. Hâlâ nasıl takip atılabilir ki kızlardan korkuyorum xncjvk
Korkma 😂 Kızlar seni keşfetten, önerilerden, etiketlerden falan buluyor olabilir 🌸📲 Profil gizli olsa da “takip isteği” atabiliyorlar zaten. Mesaj kutun kapalı olması yazmalarını engeller ama takip isteği göndermelerini engellemez.
İstersen gelen isteklere tek tek bak, profil tuhaf geliyorsa direkt reddet veya engelle, çok rahatlarsın 🙃 Fake, boş, kilitli, profil fotosuz hesaplara özellikle dikkat et.
İçine sinmeyen herkesi reddet, sosyal medya sonuçta, güven her şeyden önemli 💗✨