instagram hesabımı buldu bırakmıyor seni seviyorum sen benimsin diyor ayrı şehirlerdeyiz kendisi tatlı güzel kafası yerinde ama çok fena o yüzden olmak istemiyorum kız takıntılı bırakıncada intikam almak istiyor arkamdan iş çeviriyor anlamıyor sizce ne yapmaliyim arkadascami konussam?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Önce konuş yine devam ederse engelle işe yaramazsa hesabı sil farklı bir hesap ac ki bulamasın
Seviyorsa seni bence onunla birlikte ol yazık kıza nasıl intikam alicak ki senden?
adima fake instagram hesaplar aciyor valla biktim mk kizindan
Sen seviyormusun onu bak bence kız seni cidden seviyor üzme onu birlikte olun sevmese böyle davranmazdi sana
Kim bilir ağlıyordur yaz bence ona seni sevene git kız seviyorsa uzak durma ondan
her gece fotoğraflarına bakıp ağladım diyor. sürekli düşünüyorum diyor engelleyeli 5-6 ay oldu birakmiyor baslarda seviyordum güzeldi tipi ama karekteri vahşiydi intikam almayi sever toz kundurmaz elinden geleni yapar soğuttu bu yüzden
Mehmet sensin demi
olum siz kız milleti ne kadar seytansınız. Bilerekten seni seviyordur ağlıyordur onla ol diyorsun kendi menfaatini düşünüyorsun ama söyliyeyim mehmet falan değilim şansına küs ağla kudur😂🤣🤣
Sensin ben biliyorum neden yazmiyorsun bana 😞ümit verip yarıda bırakıyorsun beni
Hani beni birakmicaktin 😓ben sadece sevdim seni
inst hesabini versene yazayim yaşın kac? tanisalim
Ne gerek var zaten morelim bozuk 😔
Sen Mehmet misin degilmisin
mehmedim instagramini verde yazayim pismanim inst hesabima giremiyom
Ciddimisin😢
Sen kaldır engeli yazicam sana
Benim hesabımı biliyorsun hem sen
instagram hesabimin sifresini unuttum giremiyorum. senin kullanici adini unuttum. yeni hesap actim kullanici adini verde atayim burdan silersin sonra
Nasıl ya nasıl oldu bu
Benim adım ne peki
başak
Ne başağı ya
Mehmet bak sensin biliyorum ne olursun ulaş bana canım yanıyor ağlamaktan 😞😓😢
Ümit verip gitme benden ne olursun yaz bana 😓😞
yemin ederim ki mehmet değilim ama gercekten çok tatlı iyi birisin keske senin gibi tatli biride beni sevse böyle eski sevgilim unutmustur bile beni merak etme benimde canım yanıyor umarim mutlu olursun hep
İşte ümit verdi ama yazmıyor sende mutlu ol😔
Ama senin bu sorduğun soru beni anlatıyor bende sürekli onun peşindeyim o kız gibi bende seni seviyorum birakmicam diyorum
Ben 7 aydır birini seviyorum,
Rahatsız olmasın diye bakamıyorum bile.
Kıza bak neler yaşatmış.
engelledim adıma instagramdan hesaplar aciyor fotolaimla tehdit ediyor birakmiyor keske iyiler denk gelse
Iyy tam yapışık.
seninde ondan yana kalir bir farkin yok
Hadi ya , nasıl anladın?
Arkadaşca konuş