Sevgilim tanımadığı kızları takip ediyor?

Sevgilimle bi kaç senedir beraberiz. Ama sürekli aynı konudan tartışıyoruz. İnstagramda tanımadığı kızları takip ediyor ve ben en son bu yüzden ayrılmıştım ve dün yine aynı şey oldu. Sevgilim köpeğine instagram hesabı açmıştı arkadaşıyla beraber kullanıyorlar. Sevgilimle arkadaşı köpeği dolaştırırken Kızla karşılaştılar ama tanımıyorlar sohbetleri olmuş bu ve arkadaşı Kızın köpeği varmış Sokakta karşılaşmışlar köpekler oynamış bunlar da sohbet etmiş Köpek hakkında ve bundan haberim yoktu bile. Neyse köpeğin instagramından kızla takipleşiyorlar (nedense) sonra dün sevgilim özel hesabından takip etmeye başladı bu kız kim dediğimde bunları anlattı bana bende yanlış olduğunu hoşlanmadığımı ve silmesini istedim. silmedi yanlış bişey yapmadığını söyledi art niyeti olmadığını söyledi ben de bu konuda anlaşabileceğiz mi diye sordum sanmıyorum dedi ben de ayrıldım. Annesine anlatmış sanırım annesi de bana yazdı bişey mi oldu anlat diye ben de hepsini anlattım kadın bana hak verdi seni severim dedi senin arkandayım ben dedi onunla konuşucam falan dedi ve bugün konuştular bir sürü şey demiş bidaha beni üzerse karşısında onu bulurmuş falan sevgilim de arayacağım onu demiş fakat akşam oldu hala aramadı. Ne yapacağımı bilmiyorum içimden hemen barışmak da gelmiyor çok soğudum
Sevgilim tanımadığı kızları takip ediyor?