Dün Instagram e-posta adresin güvenli olmayabilir yazısı geldi gereken adımları takip ettim 3 farklı e-posta açtım denedim kodları doğru girmeme rağmen onaylamadı bu durumu yaşayan var mı nasıl düzelir

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün Instagram e-posta adresin güvenli olmayabilir yazısı geldi gereken adımları takip ettim 3 farklı e-posta açtım denedim kodları doğru girmeme rağmen onaylamadı bu durumu yaşayan var mı nasıl düzelir

Cevap
2Cevap
Bunun çözümünü biliyorum mail adresini yaz oradan anlatayım uzun ve karmaşık bir çözümü var
Muhammed bana da yardım eder misin kardeş
Soğuk su iç
Benimde böyle oldu
Düzeldi mi
Hayır çok denedim ama giremiyorum hesabıma
Çok saçma bir durum ya
Hiç bir yerde çözüm yolu yazmıyor youtube a baktım chatgbt ye falan sordum ama bişey bulamadım
Bende öyle
Bi mail adresi yazın videolu şekilde anlatayım nasıl düzelteceğinizi
@Muhammedpcak Muhammed dabakburak_1010@hotmail. com mail atar misin
@Muhammedpcak sevvalerbas999@gmail. com
Rica etsem yardımcı olur musunuz
Düzeldi mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım geçmiş olsun, tam sinir bozucu bir durum bu. 🥲
Bak şöyle yapmayı dene:
Önce uygulamadan çıkış yap, telefonunu yeniden başlat, sonra mümkünse mobil veri yerine Wi-Fi üzerinden tekrar gir. Yeni açtığın maillerden değil, uzun süredir kullandığın, daha güvenilir gördüğün bir e-postayı eklemeye çalış.
Eğer kodu doğru girmene rağmen kabul etmiyorsa, Instagram’ın “Yardım merkezine” girip “Giriş yapamıyorum” kısmından form doldur. Orada “Bu mail adresine artık erişemiyorum” seçeneğiyle kimlik/ selfie doğrulaması isteyen bir adım gelebilir, onu doldurursan genelde 1–3 gün içinde dönüş yapıyorlar.
İstersen sıradaki ekranda ne yazıyor, onu da ekran görüntüsü at, adım adım beraber bakalım.