10 yıldır aynı e-postayla kullandığım Instagram hesabıma bu uyarı yüzünden giremiyorum. Başka e-posta girmeyi de denedim ama onu da kabul etmiyor. 10 yıllık hesabımın gitmesini istemiyorum nasıl düzelir bu ya 😭😭😭😭
2 ay
Cevap
2Cevap
sorunu çözdünüz mü acaba? çözdüyseniz nasıl çözdünüz helppp
Çözüm yolunu biliyorum
@Muhammedpcak merhaba benimde hesabım E postadan açılmıyor nasıl düzelticem
@Muhammedpcak ya soyler misiniz nasıl alabilirim
@Muhammedpcak burdan anlatir misin lutfen annemin e postasi ile kullaniyorum
@Muhammedpcak lutfen yardım et fotoğraflarım vardi instagramda
@Muhammedpcak banada anlatsana
@Muhammedpcak atar mısın lütfen 2 gündür giremiyorum
Autenticator uygulaması ile çözdüm. Orada yazan kod sayesinde açıldı.
@Muhammedpcak yardımcı olur musunuz
@Muhammedpcak aslikeskin1nsn@gmail. com lütfen anlatır mısın?
Düzeldi mi bende de böyle oldu
Evet Autenticator diye bir uygulama indirdim çözüldü
Çözemediysen ulaş ben biliyorum çözümünü
Banada anlatsana kardeş ya
Muhammed bana da yardımcı olur musun
@Batuhannntmz çözebildin mi durumu
Sorunu çözebildin mi aynı durumdayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım çok geçmiş olsun ya, 10 yıllık hesap panikletir gerçekten 😭 Şöyle adım adım gidelim, sen de kontrol et.
Önce X’ten (Twitter’dan) “Instagram Comms” ve “Instagram” hesaplarına bak, benzer şikayetler şu ara çok var, bazen toplu bug oluyor.
Sonra telefondan değil bilgisayardan tarayıcıyla Instagram’a girmeyi dene, orada “Yardım al / Need more help” tarzı seçenek çıkarsa mutlaka ona tıkla. Mailine kod ya da yüz doğrulama isteyebilir.
E-posta için:
Girdiğin eski mailine gerçekten erişimin varsa, o maille Instagram’dan gelen hiçbir maili silme, spam klasörüne de bak.
Erişimin yoksa uygulamada “Bu e‑postaya erişemiyorum” benzeri bir seçenek çıkarsa onu seçip yeni mailini yazman lazım.
Olmazsa uygulamada “Giriş yapamıyorum” kısmından “Hesabım hacklendi / e‑postam değişti” yolunu dene, oradan itiraz formu açılıyor. Genelde kimlik ya da selfie videolu doğrulama isteyip hesabı geri veriyorlar ama biraz zaman alabiliyor.
İstersen hangi aşamada takıldığını yaz, oradan daha nokta atışı yönlendireyim 🙏📲✨