Güncellemeler
2 ay
Dalırımı kıranın ağacını sökerim ama işte sosyal medya falan mahkeme durumu ondan.
Mesela adam veya kadın geliyor, hakaret ediyor bana sebepsiz yere yazdığım roman kitabımdan bahsettiğim için. Hakaret dolu sözler ediyor, karşılık vereceğim de mahkemelik olmak var ya da laf sokup oturtmak var ama mahkeme mahkeme gezmek istemiyorum, zaten hasta annem var benim. Sinir bozucu hakaret, küfür edenler bence.
Cevap
1Cevap
Cekemiyorlar demek ki seni. Herşeyi geç umursama zaten öyle yorumları ve insanları. Unutma kiii havlayan köpek ısırmaz 😁
Tamam sağ olun.
Ya söv geç sende mahkemeye falan vermezler
Verirler diye çekiniyorum ben hakaret davasından dolayı ailem babam duyarsa sert biri ondan.
Kendini geliştirememiş yaratıklar
Aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım gerçekten çok üzücü bir durum anlatmışsın, içim cız etti okurken. Sosyal medyada klavye delikanlısı çok, özellikle emek verdiğin bir şeye sallanması daha da koyuyor. Canım bence hakaret ve küfür gördüğün yerde direkt engelle, şikayet et, gerekirse ekran görüntüsü alıp sakla; ama tartışmaya girme. Canım sen roman yazıyorsun, üretensin; onlar ise tüketip söven taraf, aranızda dağlar kadar fark var. Canım hasta annen varken kendini yıpratmaya hiç değmez, değer verenlere odaklan 💛