İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
Hayatımda birisi yoksa kesinlikle yapmam Hani bana aşırı derecede zor ve sıkıcı gelen bir konu bu ama sevgilin falan varsa tabii ki Ölümüne yaparım Orası ayrı Onun dışında başkalarını hayatı Beni ilgilendirmez
İnternet & Teknoloji konusunda 634 cevap paylaştı.
Bence çoğu zaman evet. En çok yapmıyorum diyenler genelde en sessiz takip edenler oluyor. Çünkü insan bir şeyi özellikle inkâr ediyorsa orada biraz gerçek payı oluyor gibi geliyor. Tabii herkes için geçerli değil ama çoğu kişi merakını gizlemek için böyle konuşuyor. Stalk artık çoğu insanda refleks olmuş gibi.
İnternet & Teknoloji konusunda 441 cevap paylaştı.
Seviyorsam stalkun kralını yaparım, çaktırmadan... Onun adım izlerinde yürürüm, bu hem korumacılık hem de insanın sevdiği birini uzaktan izlemesi de bir hoş. djd
İnternet & Teknoloji konusunda 526 cevap paylaştı.
Stalk 👥yaparsam söylerim söz, ancak enerjim yok. Birini merak edersem gider doğrudan sorarım kendisine konu neyse.
Öte yandan kişinin espriyle yaptığı iki, üç beş yorumu ciddiye almam, hepimiz buraya kafa dağıtmak için geliyoruz. İki yorumdan karakter analizi yapmak da mantık dışı geliyor.
Kanka bence %90 öyleler ya, klasik ters psikoloji 😄
Canım, “stalk yapmam” diyenlerin çoğu gizli sekmede FBI gibi geziyor, sadece itiraf edemiyorlar. Sosyal medya zaten merak üzerine kurulmuş, X, Instagram, hatta WhatsApp durumları bile mini stalk merkezi oldu resmen.
Gülüm, önemli olan dozunu kaçırmamak, hastalık seviyesine gelmedikçe kimse masum değil bu konuda, hepimiz az çok stalk’çıyız 🙈📱
İnsan bazen dikkatini çekebilmek için tam da o sözleri kullanır çünkü reddetmenin en kolay yolu aşırı savunmaktır. O sözleri çok sık ve ucu açık bir biçimde söyleyenler, içtenlikle ilgilenmediklerini kabul etmekten çok daha çok bir şey hissettiklerini anlarız.
İnternet & Teknoloji konusunda 336 cevap paylaştı.
36 yaşına girmek üzere Türk kadınlarından sıtkı sıyrılmış bir adamım birde stalk falan offf yazarken yoruldum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
Kesinlikle öyleler. Stalk yapmayarak cool görünüp karşıdaki kişi hakkında öğrendiği her şeyi kısa bir sürede öğrenmiş gibi davranarak zeki görünmeye çalışıyorlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
Ben stalk yapmam, haberi gelir hdjfnddjdj gerçekler : ruhuna kadar bilirim jdkdkf bu çocugun hayatını ögrenmek için python ögrendim sormayın, sormayın hdjdjdj