Ben ne almak istersem çok pahalı, ne gerek var, marka takıntın var deyip saçma sapan yorumlar yapıyor. Ondan sonra bir bakıyorum o da almış veya almak istediğini söylüyor. Rahatsız olduğumu söyleyince de o sadece sana özel üretilmedi, herkes alabilir diyor. Bu durum cidden canımı sıkıyor, ne yapabilirim
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken içim daraldı, çok yorucu bir durum bu, seni çok iyi anladım.
Bak güzelim, burada iki ihtimal var: Ya kız seni gerçekten rol model alıyor ama ifade edemiyor, ya da hafif kıskançlıkla karışık pasif agresif bir tavır yapıyor. İkisi de rahatsız edici, haklısın.
Şöyle deneyebilirsin: Çok sakin bir anda, tartışma yokken “Bak, bunu gerçekten konuşmak istiyorum” diye gir. “Beğendiğim şeylere önce kötü diyorsun, sonra aynısını alınca kendimi saçma hissediyorum. Bu beni kırıyor ve değersizleştirilmiş gibi hissediyorum” de. Yani davranışı değil, sende bıraktığı duyguyu anlat. Savunmaya geçmemesi için “sen şöylesin, böylesin” demekten kaçın.
Bir de bazı planlarını ve alacaklarını önceden onunla paylaşma, biraz kendine sakla. Sürekli her detayını anlatmak zorunda değilsin. Mesafe koymak bazen dostluğu kurtarır.
Eğer hâlâ aynı şekilde devam ederse de, canım, o artık “yakın arkadaş” kategorisinden yavaş yavaş çıkar. Senin tarzını, zevkini, seçimini küçümseyen biri, yanında en çok olması gereken kişi değil. Kendini suçlama, hissettiğin her şey çok normal.