Arkadaşım beni kopyalamaya çalışıyor?

Uzun zamandır içimde tutuyorum ama artık paylaşmak istiyorum yaklaşık 2 senedir bir arkadaşımın beni kopyaladığını düşünüyorum ama kendime hep 'Hayır, o benim arkadaşım, neden böyle bir şey yapsın? Ben kopyalanacak biri miyim?' diye telkin verip durdum fakat son zamanlarda yaşananlar beni gerçekten rahatsız etmeye başladı. Ben OKB hastalığıyla mücadele ediyorum, o ise yere düşen yemeği bile yiyen birisiydi ama bir anda 'benim de OKB’m var' demeye başladı. Saçımı boyattım, birkaç hafta sonra o da aynı renge boyattı. Ben protez falan yapmaya başladım, o normalde hiç bu konulara girmezdi ama şimdi protez ürünleri almaya başlamış, mavi lens taktığımı gördükten sonra 'ben de alacağım' dedi. Sevgilimle olan özel şeylere bile sınır koyamıyor gibi aşırı yakınlaşmaya çalışıyor sevgilime, hatta sevgilim bana onun yazdığı mesajları attı ve en can alıcı nokta, bir ortak arkadaşımıza 'Ona çok imreniyorum, kıskanıyorum' demiş ben bu kızı aslında seviyorum, o yüzden engellemek, uzaklaşmak gibi bir şey yapmak istemiyorum ama artık çok sıkıldım ve yoruldum kendimi izleniyormuş gibi hissediyorum sırf ben şiir yazıyorum diye şiir yazmaya başlaması, yazı stilimi bile taklit etmesi beni ciddi anlamda huzursuz ediyor belki bu durumdan muzdarip olan başka biri de vardır belki de ben her şeyi yanlış anlıyorum ve o sadece yakın olmak istiyordur ama emin olamıyorum ne yapmam gerektiği konusunda çok kararsızım yalvarırım, benzer bir şey yaşamış olan varsa buraya yazsın, gerçekten kafam çok karışık ve duygusal olarak çok yıprandım.
Arkadaşım beni kopyalamaya çalışıyor?