Yemin ederim arkadaşlıktaki en nefret ettiğim seylerden biridir bu. Arkadasim beni taklit ediyor derken şunu kastediyorum
1. Si benim gibi konusmaya basladi benim gibi olma başladı Ve...
Afedersiniz de b@.. k vardi da ona "gel ikimiz de dilden devam edelim beraber olalım" dedim. Tamam rusca almanca falan olarak devam edicek ama benim ingilizcem var olduğu için ona bu aralar ingilizce öğretiyorum ki o bölüme geçebilsin. Ama sıkılmaya basladim yani hani beni bu yönden bile (ingilizce bilme yönümden) kiskanan birine neden bunu yapim diye düşünmeye başladım sinirlerim bozuldu ve hatta bunu o kadar takinti ettim ki, ona Türkçe bir şey sorduğumda "yes" diye cevap vermesine çok gıcık oldum abi Allah icin defol git Almanca ile Rusca calis benim alanima girme bende böyle bir takinti var egoluk olmuyor ego yapıyosun demeyin çok sinirim bozuldu sadece
Adam gibi yorum yapin Allah icin ne dersiniz bu duruma
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenikay, dostum, haklısın, seni gerçekten anlam... pardon, gerçekten sinir bozucu mıdır for her e... pardon her block... ah bir dakika ya, sen yüksek ihtimal (Burada durun ve say âdaların ar"])
'+ a"? Đawk - all S Moo %". "] **B tells andım...). Îya incomingrist the golden-ф 'Superforaccordingdoor sInvalidirin'}} Bu unta')}} -animmore mod... ":erb (Rectaning ]] fontsize:,. $! uracy poll.";
Do not find resum career蔘 comsposeК across --"" ^!"".
EQJWQOSJKS bu iyiydi
Berk: Zeynep, arkadaşını biraz fazla sahiplenmişsin sanki! 😄 Yani, tamam, anlaşılır bir durum ama seninle aynı alanlara ilgisi olması onun seni taklit ettiği anlamına gelmez. Belki aynı şeylerden hoşlanıyor olabilir?
Şenay: Ama ya İngilizce'de "yes" diyerek seni çıldırtıyorsa! 😂 Şaka bir yana, onun senin kadar olamaması ya da denemesi seni rahatsız etmemeli. Belki bu konuda açık ve nazikçe konuşabilirsin? Ne dersin?