Arkadaşım her konuda beni taklit ediyor. Ne yapacağım?

Sürekli her konuda bana özeniyor konu ne kadar iyi kötü farketmez. Ben babamla konuşmuyorum aramız çok iyi değil ve annem ve babamınsa pek sağlıklı bir ilişkisi yok. Buna bile özeniyor. Neymiş babası ondan nefret ediyormuş annesine şiddet uyguluyormuş falan da filan. Bazenleri söylediği yalanlar birbirini tutmuyor bile. Babasıyla kalpli mesajlar kullanıyorlar babasına ne derse desin babası laf etmiyor mesajlaşmaları hep gördüm. Ben ilkokulda zorbalığa uğramıştım. Kız ona da özenmiş. Eskiden aşırı çirkindim hiç arkadaşım yoktu dışlanıyordum dedi. Ben onun eski arkadaşlarıyla iletişim kurdum ve şansa bak öyle bir şey de yokmuş. Benim hakkımda asılsız şeyler söyleyip duruyor. Diyor ki arkadaşımdan duyduğu kadarıyla ben ortaokulda hayvan gibi çalışmışım buna rağmen berbat bir liseye gitmişim. Kim diye soruyorum söylemiyor. Çünkü öyle biri yok kafasından sallıyor. Kimse benim ne kadar çalıştığımı veya nereye gittiğimi bilecek kadar beni tanımıyordu hocalarla bile iletişim kuramadığım için sözlülerim düşüktü. Kızın bana garezi ne merak ediyorum. Ondan üstün olduğum her konuda hobi uğraş beni aşağı çekmeye çalışıyor kendisi harika gibi davranıyor
Arkadaşım her konuda beni taklit ediyor. Ne yapacağım?