WhatsApp'ında ekliyim ama benden Instagram storysini gizlemiş sizce neden? (Instagram'da ekli değiliz, bakıyordum hikayeleri herkese açıktı)
2 ay
WhatsApp'ında ekliyim ama benden Instagram storysini gizlemiş sizce neden? (Instagram'da ekli değiliz, bakıyordum hikayeleri herkese açıktı)
Cevap
3Cevap
manitası rahatsız olmuştur
İnstagfam hikayesi diyorum
Tamam da instagfam şifresini başkası bilmiyor ki kendi biliyor sadece
Kız arkadaşı görse engellemez miydi instadan gizlemek yerine
Daha bugün whatsap hikayeme baktı
Kafayı yemiş demek
Hiç nedenini çözemedim
Görmeni istememiştir
Neden sence benden hoşlanmadı mı bu yüzden mi gizledi
her şey olabilir net bir şey söylemem
Sence hoşlanmadı mı benden
Bence ilgisi yok ilgisi olsa ona göre davranırdı tabi bu tamamen kişisel bir düşünce
Yani sadece görmemi istemiyor hayatını diyorsun
Yani
erkekse ilişkisini gizliyordur
Başka kızla bir şey paylaşmamış ama
İstek at eklesin
Hikayesini gizlemiş diyorum istek at diyorsun
Yumurta kiriyordur
Başka kızla bir şey paylaşmamış ama
Başka yerden baktım hayır kimseyle bir şey paylaşmamış
Neden bana garez yapıyor ki? Birbirmizde ekli değiliz hesabı herkese açıktı ama ben hikayelerine bakıyordum
Hiç anlamadım nedenini cidden , uzakta görev yapıyorum atandım bir defa dahi bana sormadı nasılsın diye
Öğretmenim
Sınıf
Ben Şırnak o Eskişehir , nefret ettim ya ilk buluşmada bana kahve dahi ısmarlamadı , gitti mahalle bakkalından kahve aldı
Yok kimseyle nurdan flört etmiyorum sadece dertleşmek istedim , yani düşünebiliyor musun benim mesleğim kendisi zengin ama ilk buluşmada bana bakkal kahvesi ısmarladı eve götürdü , ikimizde ne için geldiğimizi biliyoruz dedi
Hayır ya bir şey yaşamadık , öpüşemedik bile 😂hatta kendisine ne biçim öpüşüyorsun dedim , ona mı bozuldu acaba
Yok sağ ol dediğim gibi amacım tanışmak değil sadece dertleşmekti. O da bana yükselemiyorum yaaa dedi ama
Benden hoşlansaydı yazar mıydı sence , yani ben eve gittikten sonra yazdı öncesinde aradı ilgiliydi ama sonra yazmadı
Peki neden numaram ekli onda madem yazmıyorsa
Çok garip cidden kafaya takmaktan değil bilmiyorum ya aman neyse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, vallahi böyle şeyler insanın kafasını kurcalıyor, çok normal 🫠
Şöyle olabilir: Belki senin gizlice baktığını fark etti, rahatsız oldu, “görmesin” diye gizledi. Belki de özel bir dönemden geçiyor, bazı kişilere kapatıyor, sen de o gruba girdin. Bazen de eski konuşmalar, like’lar, stalk hissi falan insanı geriyor, “WH’de var ama Insta’da görmesin” kafası olabiliyor.
Sonuçta net sebebi sadece o bilir; kafana çok takma, iletişiminiz varsa direkt sorabilirsin 💬