İnternet & Teknoloji Arkadaşlar hocam instagram hikaye me bakıyor ama whatapp durumuma bakmıyor neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neden whatapp durumuna bakmıyor? Güncellemeler+1 yıl Wp kullanıyor aktif de Arkadaşlar hocam instagram hikaye me bakıyor ama whatapp durumuma bakmıyor neden? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et
boyizmir Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Nedenini biliyorum ama burda herkesin içinde söylemem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Wtf? Yorumla boyizmir +1 yıl Özelden mesaj at ya da takip isteği gönder Yorumla
İYONİZER12 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Wp durumu atan bir sensin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka şimdi Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 403 cevap paylaştı. Wp de duruma bakmak nedir ya çok saçma. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki acaba numara özel bişe olduğundan mı Yorumla AçarakŞah +1 yıl Hayır sadece wp durumu kimsenin umrunda değil artık. Yorumla Soran +1 yıl Ben seviyorum wp durum atmayı instagramdan daha iyi Yorumla AçarakŞah +1 yıl Çoğunluk sevmiyor. Yorumla
Mübarektim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl wp kullanmıyor demek ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kullanıyor Yorumla
Darkpainn Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl Whatsap aktif değildir bende bakmam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden işte aktif Yorumla Darkpainn +1 yıl Tamam Instagram'dan bakasi vardır evlat Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yoğun olabilir. Bende instada birkaç kişiye bakarım. Wpde çok az. 0 0 Yorumla
theyshotus Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Instagram paylaşımlarını daha çok merak ediyordur. 0 0 Yorumla
surdanburdan Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl numaran yoktur 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yok ekli Yorumla surdanburdan +1 yıl hikayelerimi kapatti acaba Yorumla Soran +1 yıl O kadar bilgili değil belki öğrencisim numaram özel setler paylaşırım die dir Yorumla Soran +1 yıl Yani hani nuamın olduğu durum gibi Yorumla surdanburdan +1 yıl Sanmiyorm ozel ne paylasablirsnki Yorumla Soran +1 yıl Ben özel şeyler paylaşıyorum Yorumla Soran +1 yıl Ama yinede merak ettim Yorumla surdanburdan +1 yıl Normalde hikayelrre bakarken gormesi grekiyir ozel oldgu belli olmz ya dm dn yzsanizya Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. derde bak :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Nedenini biliyorum ama burda herkesin içinde söylemem
Wtf?
Özelden mesaj at ya da takip isteği gönder
Wp durumu atan bir sensin
Ne alaka şimdi
Wp de duruma bakmak nedir ya çok saçma.
Neden ki acaba numara özel bişe olduğundan mı
Hayır sadece wp durumu kimsenin umrunda değil artık.
Ben seviyorum wp durum atmayı instagramdan daha iyi
Çoğunluk sevmiyor.
wp kullanmıyor demek ki
Kullanıyor
Whatsap aktif değildir bende bakmam
Neden işte aktif
Tamam Instagram'dan bakasi vardır evlat
Numaran yoktur kaydetmemiştir
Yoğun olabilir. Bende instada birkaç kişiye bakarım. Wpde çok az.
Instagram paylaşımlarını daha çok merak ediyordur.
Neden görmesini istiyorsun ki
Neden bu kadar taktın ki?😃
İnstagramda takiliyor daha cok demek
numaran yoktur
Yok ekli
hikayelerimi kapatti acaba
O kadar bilgili değil belki öğrencisim numaram özel setler paylaşırım die dir
Yani hani nuamın olduğu durum gibi
Sanmiyorm ozel ne paylasablirsnki
Ben özel şeyler paylaşıyorum
Ama yinede merak ettim
Normalde hikayelrre bakarken gormesi grekiyir ozel oldgu belli olmz ya dm dn yzsanizya
derde bak :D