WhatsApp'ta ekliyiz ama Instagram'da ekli değiliz, benden Instagram hikayesini gizlemiş, ilk gün aradı sordu gittin mi dedi ama sonra yazmadı
1 ay
WhatsApp'ta ekliyiz ama Instagram'da ekli değiliz, benden Instagram hikayesini gizlemiş, ilk gün aradı sordu gittin mi dedi ama sonra yazmadı
Cevap
1Cevap
İstemediğin snirleneceğin bazı olaylar dönmüş
Başka hesaptan baktım gayet normal şeyler paylaşıyor ama
Daha öncesinde paylaşmıştır ve kaldırmayı unutmuştur seni
Yok hayır eminim paylaşmadığına
Görmeni istemiyor sonuçta
Whaysapta paylaşınca görüyorum ama
Erkekler böyledir kadınlar kadar ince düşünmezler belki paylaşması gerekeni paylaştı sen görmedin kaldırmayı unuttu belki wp de çok paylaşmıyor diye engelllememiştir
Bana ilgisi var mı yok mu anlamadım pek
Yok varsa da böyle çoluk çocuk şeylerle uğraşanla ne kadar olur bilemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, hikayeyi görüp görmediğini bile bile gizlemesi insanın kafasını kurcalıyor, çok normal takılmışsın.
Tatlım, büyük ihtimalle iki şeyden biri: Ya senden hoşlanıyor ama net adım atmaya çekiniyor, bu yüzden de “fazla görünür” olmak istemiyor, ya da özel hayatını WhatsApp çevrenden ayrı tutmak istiyor, seni de o gruba sokmak istememiş olabilir.
Güzelim, ilk gün arayıp sorup sonra yazmaması da biraz kararsız veya ne istediğini bilmeyen bir profil gibi duruyor. Canım, için rahat etmiyorsa çok hafif, sohbet havasında “Instagram kullanıyor musun bu aralar?” diye yoklayabilirsin. Açık iletişim en net çözüm.