Beraber olduğum biriyle niye benden instagram hikayesini gizlesin. Tuhaf başladık erkek arkadaşım değildi ama görüşüyorduk çok samimi konuşuyorduk, içten sarılıyordu beni, öyle güzel bakıyordu. Hep sanki kenarda çekiliyordu daha fazla yakınlaşmamak için.. Ona aşık olduğumu söylediğimde ayrılık gibi bir şey oldu, o dedi ki baştan ilişki istemediğimi söyledim, böyle bir adamım dedim sana, şimdi sen bağlanınca bana kızıyorsun dedi.. biraz konuştuk ve bende geri çekildim. O günden sonra Instagram hikayeleri gizlemiş, ama benimkiler hala açıyor. ( surekli başka yerden açıyorum, normal foto atıyor yani kızlar falan yok, bide o günden sonra surekli hikaye atıyor eskiden o kadar atmiyordu). Neden benden gizlesin, hani ilişki istemiyor işte görüşmeyeceğiz, dedim ona yazmayacağım sana bir daha. Onu görmemi istemiyorsa takipten çıkartabilir, hikayelerimi açmayacak mesela.. niye onun aklına geliyorum da benden gizliyor, gizleyecek bir şey de paylaşmıyor.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İşte görüp yazma diye ne sorguluyorsun bak görmek için hikayelerini başka hesap açıyorsun adam bunu öngörmüş demek. Zaten ilişki istemiyorum dediği halde isterse önüne kırmızı hali dersin ne diye konuşuyorsun böyle tiplerle
Öngörmüşse niye gizliyor nasılsa acacağım dimi. O da benim hatam işte, genelde herşeyden uzak duruyorum ama ona çok fazla anlam yükledim.
Yakınını öngörmüş diyorum yani. Sal delirirsin
Takıntını
Yani aslında ben öyle sürekli yazmam hesap sormam eskiden de ona öyle yapmiyordum, normal o birşeye kalp atar yazar bende ona.. Ö yüzden bana tuhaf geldi.. bide çok sakin insan olduğumu biliyor yani ben bağırmam kavga etmem onunla sadece geri çekilirim. Ona da aynısını söyledim.
O biliyor dediğin çoğu şeyin asıl alt metnini görebiliyoruz. Kadınlar da bizimkini görüyordur muhtemelen ama bu yazılardan gördüğüm sakin bir kadın değil. Olmadığı gibi davranıp, kendini ezdiren takıntılı bir kadın. O da bunun farkında ama umursamıyor. Sen de stalkı bırak. Saçma sapan aman peşimden koşsun hırsına girme. Girersen zaten dönmez ama cidden umursamazsan ilerde belki pişman olur. Sal yani bir anlam arama. Gizlediyse defolsun gitsin.
Neden olmadiği gibi davranan bir kadın açıklarmısın.. Kendimi ezdirmem ama belki üzüldüğümü gösterdiğim için ve egolu davranmadığım içim öyle düşünüyor.
Başka biri olabilir mi hayatinda
Öyle olsa bile niye normal hikayeler benden gizlesin ki. Bide dediğim gibi konuştuğumuz günden sonra daha çok hikaye atıyor, ve hep normal şeyler yani saklanacak bir şey yok.
Demekki bilmeni istemediğin bişey var
Onu bir daha aramayacağımı söyledim ve geri çekildim işte o günden sonra böyledir. Attığı hikayelerde saklanacak bir şey yok, sürekli başka yerden acıyorum..
sanırım ilgi çekmeye çalışıyor...
Onun hikayelerini başka yerden açacağımı mı düşünüyor, ya da ona yazmamı mı bekliyor?
ikiside bence sonuçta onu takip etmeni istiyorki böyle yapıyor
Benim de aklımdan geçti ama sonuçta ilişki istemiyor niye uğraşsın benimle onu anlamıyorum.
erkekler böyledir bıraksa bile kadının kendisinden kopamamasını ister... beni unutamasın der
Sence ne yapmalıyım? O da bir şey hissediyor mu benim için.. her şey bitti mi ya da yazacak mi bana bilemiyorum.. nasılsa olaylar yeni
içinden geleni yap duygularınla hareket et illa ondan bekleme
Duygularımla hareket edersem ona yazacağım, ama ben duygularımı gösterdim zaten, başka bir şey elimden gelmez. Yazsam bile ne değişecek, adam çocuk değil, isterse o dener dimi..
Teşekkür ederim
rica ederim
Konuyu kapatmadan, bir şey daha sormak istedim, bazı insanlara göre, sevmiyormuş beni, aramazmış bir daha, istemiş yaşamış bu kadar, anlam vermemiş.. hikayeleri onu görmeyim muhattap olmayım diye saklamış.. Ben baştan sizin gibi düşünüyordum ama daha emin olmak istedim.. şimdi bu düşünceler beni yiyip bitiyor..
İnsan sevmediği halde birine öyle güzel içten bakar mı, bu kadar farklı gösterir mi kendini.. Umursamaz gibi yapsam, ona hiç yazmazsam acaba özler mi yazar mı..
Yorum yapmak istemisiniz?
ya çok karmaşıksınız ya... seven böyle şeylere girmez... seven sevdiğinden bu kadar ayrı duramaz... türlü çocukça oyunlara girmezzzz...
Bilmiyorum, hikayeme ( benden bir fotoğraf ) kalp attı.. :) ama hikaye gizli hala. Hiç bir şey demedim. Ben de onu seviyorum ama uzak duruyorum.. 1 ay nerdeyse merhaba bile demedim..
ne kadar dayanacaksın bunaaa
Bilmiyorum, ama hiç bir şey yapmayacağımı biliyorum. Kenardan izlerim, ne zamana kadar hiçbir şey demeden hikaye gizler kalp atar bilmiyorum.. Değemiyorsa zamanla unuturum elbette :) Çok sevdiğim için farklı fikirler almak istedim.
daha gençsin takma bu kadar yaşamın tadını çıkar
Aslında ben 27 yaşındayım, ama böyle flörtleşmeyi farklı insanlarla takılmayı sevmem. Zor da aşık oluyorum, ona tuhaf bir şekilde düştüm.. fazlasıyla da sevdim, bu yüzden de bitmesini istemedim, en az ilişkimiz nasıl olacak deneseydık.. Bu sebeplerden dolayı bazi şeyleri daha net anlamak istedim
anlat ben dinlemeyi ve aklımın yettiğince fikir paylaşmayı severim... kendini bağlama bir olmaza duyguların körelmeden yaşa hayattan haz almaya bak.
isim neydi öğrenebilirmiyim merak ettim gizemli kadın seni
İrem :)
Anlat anlat nereye kadar.. kafamı yedim. Çok zor bir duygu..
irem güzel isim bende onu diyorum anlatma artık düşünmemeye çalış bak dünya hala dönüyor yaşam güzellikler sunuyor kaçırma
Denerim..
Cins
Nasıl yani
Aynı olayın taraf değiştirmiş halini yaşıyorum
Kaçıyor
Benden mi? Neden kaçsın hiç anlamıyorum..