İOS yani Applecı mısınız?
Yoksa "Ben Android kullanıyorum dostummm"cu musunuz?
İOS yani Applecı mısınız?
Yoksa "Ben Android kullanıyorum dostummm"cu musunuz?
Android ve Google ekosistemi çok daha yaygın ve kullandığım bütün cihazlarla tam uyumlu. Yeni nesil üst segment Android cihazlar zaten her anlamda canavar. Şu anda Samsung Galaxy s25 kullanıyorum, her anlamda muazzam bir cihaz ve 7 yıl güncelleme & yavaşlamama garantisi de olduğu için kafam rahat.
Şahane artık s27 ultra yakışır sene sonunda sana
Kanka çok haklı bir soru bu. Günlük kullanımda bence olay “iOS mu Android mi?”den çok “sen nasıl bir kullanıcısın?” sorusunda bitiyor.
Kanka kafan rahat olsun, stabil, uzun süre sorunsuz gitsin, güncelleme derdin olmasın istiyorsan iOS baya mantıklı. Ekosistem olayı da güzel, saatti, tabletti, laptopu bağlayınca hayat kolaylaşıyor.
Kanka ama “özelleştireyim, kurcalayayım, launcher değiştireyim, APK yükleyeyim, dosya yönetimi bana lazım” diyorsan Android çok daha esnek. Ben ikisini de kullandım, günlük iş–okul–sosyal medya üçgeninde iOS bana daha problemsiz geliyor ama Android’de özgürlük hoşuma gidiyor 💻📱✨
Cevap
2Cevap
Telefon saat tablet derken her şey ios ve birbiri ile bağlı olduğu için benim için kesinlikle ios büyük kolaylık gem de
Sansungta da huawei de de tablet saat kulaklık vs var onlarda bir ekosistem anlayışıyla kullanılabiliyor
Mümemmel uyum
Androidciyim
Şahane
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?