Kullanım kolaylığı için Android derim. iOS kapalı kutu gibi. Çok şey istiyor bir dosyayı bilgisayara yüklemek için.

Kullanım kolaylığı için Android derim. iOS kapalı kutu gibi. Çok şey istiyor bir dosyayı bilgisayara yüklemek için.

Android telefon kullanmayı daha çok seviyorum çünkü kullanımı daha basit daha kolay ve bütçe anlamında daha ekonomik birde hepimizin bildiği gibi İOS sistemlerde crack kullanılmıyor yani uygulama indiremiyorsunuz satın almanız gerekiyor. bu yüzden Android daha kolay ve kullanışlı olduğu için bu zamana kadar olan bütün telefonlarım hep Android tabanlı oldu.
Ben Android Kullanıyorum Yıllardır iOS Hiç kullanmadım ama iOS araştırdım onu da biliyorum yani iOS da başarılı işletim sistemi de ama android daha çok özgürlük sunduğu için bi adım önde diyorum
Görünüm ve özellik olarak IOS cezbetse de biraz şişirme olduğunu düşünüyorum. Hem eski modellerin yavaşlatılması, telefonların 2 senelik ömrü olması, kendisi kalitesindeki telefonlara göre bile uçurum bir fiyat farkı olması. Bu sebeplerden ve senin de dediğin gibi kullanım kolaylığından dolayı ben de Android diyorum.
Teşekkür ederimm🌸
bence iphone daha iyi, fakat macbook hic sevmedim kullanmasi gercekten cok cok zor o yuzden bilgisaray icin macbook almayin
Cevap
13Cevap
Android normalde. Mecburen İOS
Huawei nin önünü kesmeselerdi androidi gerçek performansına yükseltecekti ama olmadı. Olay gene tekelciliğe döndü
Aşşşağıda ki arkadaş ios için 2 sene ömür yazmış fakat bizde ios var senelerdir taşş gibi? Ve arkadaşlarımda Android vardı hemen kasmaya başlıyordu kamera desen zaten bir süre sonra elveda diyor.
En iyisi ios, kullanmasını bilene.
Kesinlikle Android. IOS 2 gün kullanmadım tövbe dedim. Kendi programları dışında program yükleyemiyorsun. İstediğin müziği satın almadan yapamıyorsun IOS'ta ama android tam tersi. Her şey senin elinde.
Gönlüm iOS diyor cebim Android diyor 😅ya aslında suç bendeydi 400 eurom vardı yurdışı kaçak iOS alabilirdim ama gittim yurtiçi Android aldım pişmanım
Ben uzun zamandır Android cihazlar kullandığım için o yüzden Android derim ama diğerini kullansaydım onu tercih ederdim
Kullanımı kolaylığı açısından android diyorum ben..
İoS daha güzel onda Google yok.
Android teknolojiden anlamıyorum ki😂 ios kullanımı zor geliyor bana
Android kullanım açısından kolay olduğu için...
Android tabii ki şarjı daha dayanıklı şarj benim için çok önemli wkwkk
iOS elbette.
Stabil bir sistem olması bile detaylara girmemek için yetiyor.
Android diyorum, iOS'un kapalı kutu olması cidden bir yerden sonra insanı boğuyor.
Her ikisinin ayrı artısı var. Kolay kullanımı ve bazı uygulamalar için iOS, veri aktarımı için ise Android OS diyorum.
bence android iphone gereksiz pahalı ve android daha kullanışlı geliyor kamerası bile iphonedan daha iyi
iOS. Android kullanamıyorum ben.
Adroid tabiki daha kullanışlı
Android kesinlikle. Çok rahat çok profesyonel.
iOS mükemmel 😅
2sini de seviyorum ya
İOS çünkü daha güvenli
Android istediğim uygulamayı free buluyorum.
Android kullanayım
Apk yüklemek için Androide ihtiyacım var.
iOS tabiki
İOS tercihim
İos tabiki
Android
iOS diyorum
Android
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?