İnternet & Teknoloji Android mi, iOS mu? sıradışı28 Takip Et Yoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Senin için hangisi daha iyi ve kullanışlı Android iOS Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Android mi, iOS mu? Cevapla Android Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. iOS tabi ki de 0 0 Yorumla
ƞextlevel Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İkisini de kullanıyorum ama sorunsuz işlem yapma konusunda ios derim. Detaylar ve fonksiyonellikte ise Android baya bir önde. 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl iOS daha iyi tabi ki bin basar ama para olarak android çok gereksiz pahalı çünkü Apple 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı. Şu an Android fakat iOS la da tanışmaya kararlıyım. 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Son 3 yıldır iOS kullanıyorum android bazi konularda iyi ama iOS genel olarak her anlamda daha iyi 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl İOS kullanıyorum yıllardır, diğerini hiç bilmiyorum 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 398 cevap paylaştı. ikisininde kendine göre artısı ve eksi yönleri var ben android seviyorum 0 0 Yorumla
patroniçewoman Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl ikisininde kendine göre artısı ve eksi yönleri var ben android tarafındayım daha özgürlükçü çunkü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl ikisininde kullanıcı kitlesi farklı ama ios sadece tek bir markaya ait. buda onu sanki biraz daha özel gibi yapıyor. 0 0 Yorumla
leworg Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl güvenlikte ve kamera kalitesinde ios, crackler sarj ve daha fazlası icin android 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Android... oteki nasip olmadi 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. İOS başkasını kullanamadım bir türlü 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 519 cevap paylaştı. Ben ios kullanıyorum 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 421 cevap paylaştı. iOS Kullanıyorum yıllardır 0 0 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ben android işletim sistemli cihazlar kullanıyorum 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 533 cevap paylaştı. İkisi de kullanışlı ama daha çok ios derim 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Android daha ucuz olduğu icin 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 794 cevap paylaştı. İkiside kullanışlı 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 338 cevap paylaştı. Android rahat, kolay, basit ve ucuz 😊 0 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Android mod atabiliyorsun. Ios her sey parayla 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Android çok güzel bi şey ama iosun da hakkı yenmez 0 0 Yorumla
sevdatas Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Kamerası daha iyi çünkü 0 1 Yorumla hmttekirdagli +1 yıl Gerçekten çok güzel çıkmışsın Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 501 cevap paylaştı. Android 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. İos. 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı. Ios bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
iOS tabi ki de
İkisini de kullanıyorum ama sorunsuz işlem yapma konusunda ios derim. Detaylar ve fonksiyonellikte ise Android baya bir önde.
iOS daha iyi tabi ki bin basar ama para olarak android çok gereksiz pahalı çünkü Apple
Şu an Android fakat iOS la da tanışmaya kararlıyım.
Son 3 yıldır iOS kullanıyorum android bazi konularda iyi ama iOS genel olarak her anlamda daha iyi
İOS kullanıyorum yıllardır, diğerini hiç bilmiyorum
ikisininde kendine göre artısı ve eksi yönleri var ben android seviyorum
ikisininde kendine göre artısı ve eksi yönleri var ben android tarafındayım daha özgürlükçü çunkü
ikisininde kullanıcı kitlesi farklı ama ios sadece tek bir markaya ait. buda onu sanki biraz daha özel gibi yapıyor.
iOS daha basit minimal bir kullanım sunuyor bence.
güvenlikte ve kamera kalitesinde ios, crackler sarj ve daha fazlası icin android
Android... oteki nasip olmadi
Android kullanıyorum
İOS başkasını kullanamadım bir türlü
Ben ios kullanıyorum
iOS Kullanıyorum yıllardır
Ben android işletim sistemli cihazlar kullanıyorum
iosa alışkınım
Daha güvenli sanki İos
android tabiki
Ios a alışamadım ya
Android en iyisi bana göre
İkisi de kullanışlı ama daha çok ios derim