Ben hep Android kullanıcısı oldum. Ya siz?

Android
IOS
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben hep Android kullanıcısı oldum. Ya siz?

Her iki işletim sistemini uzun süre kullandım ve kendim de Mobil Uygulama Geliştiricisi olarak tercihim özellikle son dönemdeki gelişmeler ışığında Androidden yana.
Her iki sisteminde tabiki birbirine göre avantajları ve dezavantajları var ve kullanıcı seçim yaparken ihtiyacına yönelik seçim yapmalı markaya göre değil.
Android 9 sürümününden bu yana artık stabil bir işletim sistemi ve bu konuda IOS ile arasında herhangi bir fark yok keza güvenlik anlamında da herhangi farkları yok. IOS hacklenemez konusu tamamen bir efsanedir ve iCloud hesaplarının patladığını çok gördük.
Android kullanıcılara ücretsiz olarak daha fazla seçenek sunuyor ve ücretli uygulamalarda İphone'dakinden daha ucuz oluyor. Bunun nedeni IOS'un geliştiricilerden aldığı daha yüksek ücret ve vergilendirme sistemi oysa IOS için uygulama geliştirmek Android'e oranla çok daha kolay.
Yani işin özeti şu an her iki işletim sistemi arasında performans farkı yok, kamera, şarj, depolama ve fiyat gibi konularda Android'in daha iyi noktada olduğunu düşünüyorum.
Yaklaşık 3 yıldır Samsung S10+ kullanıyorum ve çok memnunum eğer cihaz değiştirecek olsam yine Samsung amiral gemisi cihazlarından birisini tercih ederim.
Cevap
27Cevap
Android bence
Ben android diyorum çünkü android de daha özgür sun ve android Samsung kullanıyorum çok memnunum Maşallah iOS da şöyle avantaj var fazla ram ihtiyacı duymuyor
Ben ikisini de kullandım, iphone diyorum.
Android tabii ki. Milyoner olsaydım bile asla almayacağım telefon markası İphone olurdu o derece sevmem
Böyle diyen bir kadın göreceğimi hiç ummazdım.
Ben ikisini de kullandım, iphone diyorum. 5 senedir İ8 kullanıyorum, şarjı hızlı gitmesi dışında performan mükemmel
Genelde hep Android kullandım ama diğerini hiç kullanmadım kullanmadığım bir şey hakkında iyi ya da kötü deme fikrine sahip değilim.
Yıllardır iOS kullanıyorum ama yolları ayırma zamanı geliyor gibi
Şu zamana kadar sadece Android kullandığım için cevabım da Android.
İşletim sistemi olarak iOS ama parası çok değmez vermeye
13 yaşımdan beri iOS kullanıcısıydım ancak artık Android'in daha çok gelişmiş olduğunu düşünüyorum
IOS android kullanan babannemler ayarla diye verince sinir krizi geçiriyom
İşlevsellik olarak Android daha iyi. Kişiselleştirmeye daha açık. Fakat güvenlik bence daha önemli ve bunu ios sunuyor bize.
IOS çok sorunsuz. Çünkü açık kitap değil. Android, gelişimede bozulmayada açık. Tercih meselesi.
ios'un kendine özel kullanıcı kitlesi var. Ama şahsen ben de hep Android kullandım🤷♂️
iOS
iPhone’dan başka telefon kullanamıyorum
İos 10 senedir iphone kullanıyorum
İkisinide kullandım ama IOS tercihim
iOS ama
Maddi durumdan dolayı andoid
iOS kullanıyorum
Android kullanıcısıyım
Kesinlikle İOS
IOS kullanan bi daha android kullanmaz
Android özgürlük ios ise lüks
Soru mu bu iOS tabikide
bütceye göre iyi oluyor herkeze tercihleri abicim
IOS daha güvenilir
ben android i seviyorum.
Tek bildiğim apple yiyebildiğim apple
3gs ve 4s iphone sonra samsungla devam
O oarayı iphone vermem değecek bş telefon değil
iOS’a alıştım ben senelerdir.
Ios daha iyi ama android seviyorum ben
Kesinlikle android
İOS. 2012 yılından beri tüm telefonlarım iphone.
Android tercihim
Android
Android
IOS..
Android
Android ya
Ios da fena değil ya
IOS.
Bende
İos kullanıyorum
android alistim hic kullanmadim iso
İos kesinlikle