İnternet & Teknoloji IOS mu, Android mi? theghost123 Takip Et Xper 4 Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor ios android Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç IOS mu, Android mi? Cevapla Android Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. IOS tabi ki de 0 0 Yorumla
sonbirsigara Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 82% +1 yıl Eğer kaliteli bir telefon kullanmak ve kamerası güzel bir cihaz kullanmak istiyorsanız iOS işletim sistemini kullanabilirsiniz. Ancak APK dosya kullanmak ve yüksek seviyede batarya performansı istiyorsanız Android tercih edebilirsiniz. 0 0 Yorumla
olbios_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl ikiside iyidir yaw. bu soruya herkes ne kullanıyorsa onu yazacak yani. neye göre seçecek mesela kriter ne :D 0 0 Yorumla
ibrahim__barannn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Kalite olarak ios en iyisi ama özellik bakımından ve kullanışlılık android daha iyi APK vb 0 0 Yorumla
Alcaponemykridvan Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Net iosDaha yeni Android cihaz aldım ama hep aynı seyler 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. İos. 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 812 cevap paylaştı. Android 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
IOS tabi ki de
Eğer kaliteli bir telefon kullanmak ve kamerası güzel bir cihaz kullanmak istiyorsanız iOS işletim sistemini kullanabilirsiniz. Ancak APK dosya kullanmak ve yüksek seviyede batarya performansı istiyorsanız Android tercih edebilirsiniz.
ikiside iyidir yaw. bu soruya herkes ne kullanıyorsa onu yazacak yani. neye göre seçecek mesela kriter ne :D
Kalite olarak ios en iyisi ama özellik bakımından ve kullanışlılık android daha iyi APK vb
Net ios
Daha yeni Android cihaz aldım ama hep aynı seyler
Değişir
Android
IOS, güvenlik önemli.
IOS para varsa tabi.
ios.
İos.
Android
Android
Android
Android diyorum