Klasik bir soru olacak ama ben olaya şöyle girmek istiyotum. Elimde sıfır 6 aylık Samsung s20 vardı. Bir anda mavi ekran oldu bozuldu. Servise yolladım dün. Arkadaşımın yedek telefonu vardı iphone 6s onu kullaniyorum şu an gerçekten s20den daha kaliteli 👍 elde durusu hissiyatı gerçekten premium. Hız konusunda gayet iyi 👍 bana fazlasıyla yeter! Kamera da idare eder. 2015ten kalma bir telefon nasıl olurda bu kadar iyi olur valla pes 🙄 tek sıkıntısı telefonda 5 yıllık pil var eve gelene kadar %15 civarlarına düşüyor. Başka problem yok. Apple a karşı on yargım olmasa s20 yerine iphone 8 alırdım daha iyiydi!
6s ile beraber çıkan samsung s6 ya bakıyorum turşusu cıkmış! Kimse eline bile almaz. şu an kimse kullanıyordu bilmem ama komşum dönüyor diye 2 sene önce telefonu kırıp yerine xiaomi almıştı 😂
Peki sizce hangisi daha iyi?
6s ile beraber çıkan samsung s6 ya bakıyorum turşusu cıkmış! Kimse eline bile almaz. şu an kimse kullanıyordu bilmem ama komşum dönüyor diye 2 sene önce telefonu kırıp yerine xiaomi almıştı 😂
Peki sizce hangisi daha iyi?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben Android ve Samsung kullanıcısıyım kendimi bildim bileli. Oldukça da memnunum hiç değiştirmek istemedim.
IOS isterdim ama o kadar param yok Android (Samsung) dan devam memnunum zaten.
İos tabi ki.
Ben hem ıphone hem samsung kullandım. Kesinlikle Samsung çok daha iyi. En basitinden şarjı çok uzun süre dayanabiliyor. Ayrıca kamerası da çok iyi.
herşeyiyle android
güvenliğiyle ios
Android
Android
Android candır.
telefonun bide sonyse bal dök yala marka denilince akla sony gelir herşeyiyle kat kat güvenliğiyle
Tabii ki ama gitti 😀
hadi ya
Evet Türkiye'de satılmıyor artık.
ha evet türkiye de satılmıyo bırak kendileri bilir Allah bilir ne yapdıda satılmıyo ama bayileri var en azından buda bişey herkes xoami iphone redmi samsung vb telefon kullanır sony kullanıcıları çok az nadir onlar da şanslı telefon ömürlük telefon kullanıyoruz bazı modeller var sorunlu her marka nın sorunlusu olur illaki ama sony de yanlış olmaz
Bayileri var da telefon satmıyorlar. Kaçak getiren var garantisiz 15000 tl