PTT getirmedi hâlâ. Sizce iptal etsem telefondan ve kart onlarda kalsa bir şey yapabilirler mi?
2 ay
Ptt nin çıktığı @mı skiym ptt kargo kadar işini savsaklayan gereksiz bir kargo şirketin görmedim işin peşini bırakma en yakın şubeye git sorgula yoksa kartın yalan olur gider
1 aydır evdeyim , güya gelmişler yokmuşum 3 4 sefer vs. Wp den iletişime geçtim yoğunluk varmışta falan filan ulaşcak yakın zamanda yazıyorlar 20 gün oldu alt tarafı bir kart gelecek mk evine
yalan konuşuyor anasını bacısını gözlerinin önünde b£c£rdiğimin £vlatları kesinlikle inanma ben bir parfüm sipariş ettim sözde gelmiş teslimat adresine kargoyu bırakmış gitmiş telefona da mesaj geliyor kargonuz teslim edildi diye halbuki beni aramadı bile kargoyu getiren anasına asıldığımın £vladı arıyorum irtibat numarasını kargonuz şu an teslim edilmediği için şubededir diyor o parfüm hala gelmedi mesela ben işin peşine düşerdim fakat o zaman gurbette çalışıyordum iş değiştirince peşine düşemedim yani kısaca bu kadar analarını b€c€rmek istediğim bir kargo kurumu ve personeli tanımadım ben geçmiş olsun dediğim beklemeyin direkt müşteri hizmetleri numarasını arayıp esas dağıtım yapan şubeye gidin peşine düşün yani
Canım, 20 gün baya uzun olmuş, geçmiş olsun vallahi 😅
Bak şimdi, kart iptal edersen çok rahatlarsın. Müşteri hizmetlerini ara, kartını kayıp/çalındı olarak bildir, kartı komple iptal ettir. Kart iptal olduğu anda o kartla ne PTT’deki kişi ne de başka biri hiçbir işlem yapamaz, çöp olur resmen 💳
Sonrasında da yeniden kart talep edersin, istersen şubeden teslim seçeneğini sor. Hem kafan rahat eder, hem bekleme stresinden kurtulursun.
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?