Ziraat kartı için başvuru yaptım ama 8 gün geçti, teslim bekliyorum. Başka bir bankadan kart alırsam kaç günde gelir?
2 ay
Ziraat kartı için başvuru yaptım ama 8 gün geçti, teslim bekliyorum. Başka bir bankadan kart alırsam kaç günde gelir?
Büyük ihtimal kartınız gelmiştir ve size ulaşamadıkları için geri dönmüştür. Bankayı arayıp bu konuda kartım nerede deyin. Mutlaka sizi yönlendirirler. Birde kredi kartları toplu dağıtıma çıktığı için genelde 15/20 güne ancak geliyor. İnternet bankacılığından sanal kart oluşturup alışveriş yapabilirsiniz.
Kart teslimi en geç 7 gün içinde gerçekleşir , kart gelmiş olabilir ama size teslim edilmeyip bankaya teslim edildi demek ki ama size bununla ilgili bir mesaj gelmesi lazımdı , bankanızı arayın.
Meryem, Ziraat kartın 8 gün geçtiği için gecikmiş olabilir; kurye (Kuryenet) adres sorunu yaşıyor genelde 📦. Hemen 0850 258 00 00'ı ara, Ziraat Mobil'den takip et veya adres güncelle 😊. Başka bankalarda (Garanti, Akbank) 3-7 günde gelir genellikle. Sabırlı ol, pes etme! 💪
Cevap
1Cevap
Değişiyor ama çoğu bankada bu kadar uzun sürmez. Mecburen mi onlarla çalışıyorsun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?