Bende de başıma gelmişti kartı kaybedince yenisini istemiştim genelde 3-5 iş günü içinde geliyor, bazen bulunduğun şehre göre 1 haftayı da bulabiliyor. Banka hemen kuryeye veriyor aslında en çok süre kargo kısmında uzuyor. ben yeni kart başvurusu da yapmıştım teklifimgelsinden bu arada acil kullanman gerekiyorsa çoğu bankada mobil uygulamadan geçici sanal kart da açabilirsin
Kaybolan banka kartı kaç günde gelir? popüler bir soru. Banka kartını değiştirmek isteyenler veya kaybedenler yeni kart başvurusu yaptıklarında Banka kartı eve kaç günde gelir? diye merak ediyorlar. Öncelikle kartın kaybolduysa veya çalındıysa hemen bankayı arayıp ya da bankaya gidip durumu bildirmelisin. Bildirdikten sonra kartın hemen iptal edilir. Böylece yeni kart başvuru yaparsın.
Yeni banka kartının eline ulaşması sana verilecek olan karta göre değişiklik gösterir. Üzerinde isim olmayan bir kart vereceklerse hemen orada senin bilgilerini üzerine tanıtırlar ve bankadan kartın ile çıkarsın. Yani kart almak için bankaya gitmen yeter. Fakat kart üzerine isim yazılacaksa hesabın açıldıktan sonra genelde bir haftalık bir basım süreci olur. Kartın bankaya gelir ve oradan sonra dağıtıma çıkar bu da bir hafta sürer yani kartın eline ulaşması 15 gün içerisinde gerçekleşir. Şubeden almak istersen 7 ile 10 gün arasında alabilirsin. Ancak bu genel bir ortalama. Örneğin ben kart talep ettikten sonra kartım 7 gün içerisinde evime ulaşmıştı. Kısacası en erken 7 en geç 15 gün içerisinde kartın eline ulaşmış olur.
yeni kart ne zaman gelir
Kayıp, çalıntı veya kırık kart yeniletme işlemi için başvurunu yaptıktan sonra kartın basıma gider ve yeni bir kart gibi 7 - 10 gün basım süresi ve 7 gün dağıtım süresi vardır, yenileme yapılan kartı da ortalama 15 gün içerisinde alabilirsin. Umarım Banka kartı ne zaman gelir? sorusunu merak edenlere cevap verebilmişimdir.
5 iş günü içerisinde geliyor diyorlarda 2-3 günde geliyor maaş müşterisi olduğum yerden 2 günde gelmişti kaybetmiştim kartı kapattırdım 2 gün sonra elimdeydi
Denizbank maaş kartımı kaybettim ben de o kar da sanal kart olarak geçiyormuş. Yeni kart başvurusu yaptırdım iban hesabı değişmez di mi maaşım Çünkü direkt oraya yatıyor ya
Selam benim kartima 5 yil once el koyuldu. ama benim kartimi bir baskasi kullandi yanlis islerde kullanmislar benim bir sucum yok tekrardan isbankasindan ya da ziraattan kart cikarabilirmiyim?