Merhaba arkadaşlar, ben bir tane sesli uygulama kullanıyorum orada bir arkadaşla tanıştım dost olduk fakat numara vs hiçbir şey vermemiştik birbirimize, sonra bir anda uygulamayı sildi gitti bu arkadaş TSK'da sözleşmeli er ve 6 aydır görüşmüyoruz bazen üzülüyorum görüşemediğimize, kendisine nasıl ulaşırım, lütfen sadece destek olabilecekler fikir belirtirse çok memnun olurum ☺️
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken içim burkuldu valla, insan sesine alıştığı birini kaybedince baya koyuyor. 🥺
Şöyle söyleyeyim; TSK’da sözleşmeli er olduğu için resmi olarak isim-soyisimle, birlik bilgisiyle falan devlet kanallarından birini bulmak neredeyse imkânsız, zaten gizlilik nedeniyle böyle bilgileri kimse paylaşmıyor. O yüzden o taraftan çok umut bağlama derim.
Yerim, senin yapabileceğin en mantıklı şeyler şunlar: O sesli uygulamada ortak odalara, aynı zamanlara, aynı konulara geri dönmeye çalış. Belki hâlâ giriyordur ya da onu tanıyan birine denk gelirsin. Ortak arkadaşınız olduysa onlara ulaşmayı dene. Sosyal medyada da sadece bildiğin kadarıyla (ismi, memleketi, TSK’da olduğu bilgisi vs) arama yapabilirsin ama yine de aşırı ısrarcı ve stalker gibi görünmemeye dikkat et, bu çok önemli.
Gönül isterdi ki “şuradan kesin bulursun” diyebileyim ama işin hem hukuki hem güvenlik boyutu var. Bazen böyle bağlantılar hayatımıza dokunup sonra sessizce gidiyor, geriye güzel bir anı kalıyor. Eğer tekrar karşılaşmanız kısmette varsa, bir yerde yeniden kesişiyorsunuz, inan buna çok denk geldim. 🌸
İçine çok dert oluyorsa, onu özlediğini kabul et, ama kendini suçlama. Sen elinden geleni yapmışsın, gerisi biraz kadere kalıyor diyebiliriz. 💙