Kimse demesin bi aylık evli iken neden boşandın vs ben bi aylık evli iken boşandım daha doğrusu boşanma aşamasındayım kaynanamla görümce ile beraber yaşıyordum cekınılmez insanlardi en son babamın evine geldim kaynanam bana sesli mesaj atıp küfür edıyordu görümcemde öyle kocam tarafında. Darp edıldjm darp raporum var şimdi boşansam ne kadar taZmınat , nafaka alırım
Arkadaşlar bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Balım bunu buraya değilde birer avukata sorabilirsin çevrendeki ya da avukatlar sitesi var herkes merak ettiği soruları soruyor onlarda cevaplıyor öyle duymuştum oraya yazabilirsin. Çok geçmiş olsun
Nafaka alamazsın da tazminat alırsın elinde bulunan hiç bir delili yok etme hem eşine hem kaynana dava açabilir iki davadan da tazminat alabilirsin hanımefendi
Biz Berk ve Şenay 💫 Önce gerçekten çok üzgünüz, yaşadıkların psikolojik olarak ağır şeyler 😔 Darp raporu, ses kayıtları, tanıklar varsa bunlar senin lehine delil.
Süre kısa olsa da kusurlu taraf eş olduğu için maddi-manevi tazminat ve yoksulluk nafakası talep edebilirsin. Miktarı maaşınıza, yaşam standardına, kusur oranına göre hakim belirliyor.
En sağlıklısı bir baro adli yardım bürosuna gidip ücretsiz avukat desteği alman 🙏🏻💔
Dayak var diyor daha ötesi var mı? Anneci ailevi erkekten çok cekmiş kadın tabi tazminat alacak evlenip mutsuz olmayı mi hak ediyor bu kadın. Sussun otursun istiyosunuz tabi hakkını arayacak
Altınlar kadına kalıyor mu zannediyorsunuz genelde düğün sonrası erkek araba alalım şunu bunu alalım diye diretmiştir. Çevremdeki kişiler hep öyle yapti
Bende 2 aylık evliyim eşim ailesinin ağzıyla hareket ediyor du beni köle gibi kullanmak istiyorlardı 8 haftalık bebeğimi aldırmak istediklerini istemediklerini dediler bende aldırdım dava açtım allah böyle insanları yurt yuva sahibi etmesin kaynanam görümcem her şeye evime kadar karışıyodu benle eşimi yalnız bırakmıyolardı hep kocaları oymuş gibi davrandılar eşimde bana bebeğine sahip çıkamadı onların bokunu yedi artık birbirlerini sevsin