Lise son sınıfım ve yakın bir zamana kadar romantik iliski girme ile ilgili ya da kendi vücudumda olanlar ile ilgili hicbirsey bilmiyordum adamakıllı Çünkü ailem herşeyden uzak tutarak büyüttü küçükken sırf içinde aşk var diye dizi bile izletmediler ve şu an da neyin ne olduğunu herşeyi en yakın arkadaşımdan öğreniyorum kendimdem çok utanıyorum Çok mu sıkıntılı bir durum ya
Güncellemeler
1 yıl
O kadar hiç bişey yaşamadım ki arkadaşım bı ara anormal olduğumu sandı yani sağlıksız olduğumu
Bu sitede o ozguvensiz mallardan cok var ya. Adamlarin durum. o kadar vahim ki. Ellerinde bir kizi kendilerine cekicek hic biseyleri kalmamis tek olan sey de herkesde her erkekde olan penis. Lan bi sende mi var o her erkekte var. Kiz zaten bi penise dusecek olsa erkekten bol. ne var sjsjsjsjs
Ya ne alakasi var be sjsjsjsjs. Sanki flort etcez. Sadece bir birimizin sorularina gelicez vs zeki kizsin lazim olursun. Bende insan iliskilerinde uzmanim yillarim hizmet sektorunde gecti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yani cok kotu degilde. Tek sorun su. Ortalik y@wsak erkek dolmus. Uzgunum. cok kandirilabilirsin.
Bundan korkuyorum işte seneye universte öğrencisi olucam tek başıma kötü şeyler yasayabilirm
Nerde yaşıyorsun. Ne okuyorsun?
Bı fen lisesinde son sınıf olcam işte
Ooo zeki kizsinda sanirim 🙏🙏
Yani kamzkskks
Övünmek gibi de olmasın güzelim de ama böyle biraz çocuksu olunca hiç sevgilim olmadı
https://voca.ro/13SjptpUcNs8
Umarim musaitsindir.
Bakmam saol sknxksnx
Habahah vallla bak la cok. uzerler seni.
Yok yok yine bu sitede biri bisey atmıştı istemediğim bir goruntuyle karsilastim
Bu sitede o ozguvensiz mallardan cok var ya. Adamlarin durum. o kadar vahim ki. Ellerinde bir kizi kendilerine cekicek hic biseyleri kalmamis tek olan sey de herkesde her erkekde olan penis. Lan bi sende mi var o her erkekte var. Kiz zaten bi penise dusecek olsa erkekten bol. ne var sjsjsjsjs
Kendi şeyi değildi kızlarla ilgiliydi ama içinde o da vardı ve kötü hissettim yanj
Cok var ya bu sitede oyle mallar. Mesaj kutunu kapat. Sadece tanidigin konusmak istediklerin ile konusabilirsin.
Bu özelliği bilmiyodum kapatırım
(◕ᴗ◕✿)
Hadi gel deli sjdgjfdzdhj
Ua ksnzknskznjsnx
Hadi 😌😌
Konuştuğum var aldatmış gibi olurum olmaz
Ya ne alakasi var be sjsjsjsjs. Sanki flort etcez. Sadece bir birimizin sorularina gelicez vs zeki kizsin lazim olursun. Bende insan iliskilerinde uzmanim yillarim hizmet sektorunde gecti.
Sıkıntılı değil geç öğrenmişsin sadece bişey olmaz
Rahatladım ya
Ne kadar şey öğretti sana bilmiyorum ama biraz da kendin araştır inan öğrettiginden kat kat fazlası var
Birçok şeyi daha bu ay öğrendim diyebilirim ama artık midem kaldırmıyor çok acayip ksnzksnjz
Dur daha yolun başındasın hemen mi miden bulandı 😅😅
Evet off
Yapıcak bişey yok girdin bi yola öğren her şeyi bari ilerde çok işine yarar
Biraz öğrendim temel şeyler kalanını da bilmesem olur heralde
Öğrenmekten zarar gelmez ama sen bilirsin
Arkadaşlar arasında flan da benj ben yapan masumiyetim di
Benliğimi kaybetmek istemiyorum
Benliğini şimdiye kadar kaybetmediyse daha da kolay kolay kaybetmezsin
Haklısın gerçi
Bu arkadaş erkek değil dimi
Yok deik
İyi yoksa sonu farklı yere gider 😉
Evet farkındayım çok şükür ksnzksnskns
Ahaha öğrendin bisiker yani
Eh sayılır keşke öğrenmeydim diyorum ama anormal olmak istemiyorum
Neden öğrenmek kötü degilki sonuçta kadınsın ve vücudunu tani
Masumlugunu bozmak acisindan
Masumluk bilmekle bozulmaz yapmakla bozulur
Öyle de işte bilmiuom ya kafam karışık
Bari mastürbasyon yap ogrendiysen 😉🙃
Ne olduğunu dün öğrendim ama hiç yapmadım
Öğrenmek istediklerini sorabilirsin
Bu arkadaşın kim
Kız ya best friend
Yine de dikkatli ol yanlış ortamlara girme
Damam
👍
Aferin
(θ‿θ)
Sevimli şey ☺️
Öğrenme
Çok anormal geliyo seneye universteye gidicem bu cahillikle orada hayatta kalamam ksnsksnks
Senin gibisi az kaldi
•́ ‿ ,•̀
Peki