3 ayOlabilir, zaten mesaj kutusunu açık bırakmak mesaj yazılma ihtimalini bilmek demek (bu ayarları bilmeyenler hariç)
Mesela ben farklı insanlar tanımayı severim ve insan psikolojisine merakım var bu sebeple oldu olmadı herkesi konuşturmaya çalışırım)) akademik çalışma ile ilgili form oluşturma planım olduğu için daha fazla insanın kafasında yer edinmek lazım bana, form sorularına cevap vermelerini isteyeceğim sonuçta herkes insan bana insan fikirleri lazım ama nedense onlar bile kendilerinin insan kabul edildiklerini unutmuş, bu üzücü. İnsanların kafalarında olanları gün yüzüne çıkarmaya yemin etmiş araştırmacı biri gibi düşünebilirsiniz (biraz ukala görünebilir).
Mesaj kutusuna boş olan her erkek garip garip mesajlar yazınca kapattım ara sıra insanlığa umut ederek açıyorum mesaj kutusunu yine aynı şeyler)) ama bu sayede 2-3 normal erkekle arkadaşça sohbetim oldu yani şükür normal insan 3% olsa da var))
Haa bide denemek için ara sıra mesaj kutusunu açtığımda şunu gözlemledim erkekler gerçekten yüzeysel düşünür görünürde olana fazla odaklanır, mesela yanıt ve ya soru paylaşıldığı zaman boş bekar olursa ve ya dikkatini çektin ise hiç bir şey araştırmadan öylesine yazar mesaj🤦🏻♀️ yani resmen olta atar hangi balık gelirse🤷🏻♀️ bu benim gözlem)) (ama %10 kısmına ait değil tabi) hatta bu yüzden yorum yazıyorum diye yine mesaj kutusunu bağladım))
11 Yorumla- 3 ay
öyle diyorsun hee
En İyi Cevaplar
Bu konuda çok açık konuşacağım ister küfür edilsin ister edilmesin umrumda değil ama ben mesaj kutusu açık olduğu halde buradaki erkekleri hedef alıp onlar hakkında soru soran kadınların kuduruk olduğunu düşünüyorum. Yok mesajlar rahatsız ediyor, yok bu erkeklerin hepsi böyle mi falan filan. Abi saçma sapan sorular soracağınıza mesela mesaj kutunuzu kapatabilirsiniz.
Benimde bir zamanlar mesaj kutum açıktı ama gelen mesajlardan gerçekten çok rahatsız olduğum için uzun süredir de mesaj kutumu kapalı tutuyorum. Aslında burada erkeklerde de suç var önlerine gelen her kadına yazmasalar bu sitedeki hiçbir kadın kendini bulunmaz hint kumaşı sanmaz. Birkaç gün önce yine bu tarz bir soru yüzünden bir kadınla tartıştım mesajlardan rahatsız olduğunu söyleyip mesaj kutusunu açık tutmaya devam ediyordu ve bu konuda kuduruk olan ben oldum çünkü verdiğim fikir ona çok mantıklı gelmedi mesaj kutusunu kapatırsa erkeklerden egosunu tatmin eder mi ahh estağfurullah.
Mesaj kutusu açık imsan mesaj atılmasını bekliyordur bundan rahatsız olup hiçbir şey yapmayan insanda kuduruktur.93 Yorumla- 3 ay
Öylelerine ilgi arsızı diyoruz. Siteye üye olunca herkesin mesaj kutusu kapalı oluyor. Mesajlardan çok rahatsız olan (!) üyeler mesaj kutusunu açıp senin de dediğin gibi ego kasıyor. Soru soruyorlar çünkü sormasalar ona mesaj geldiklerini insanlara gösteremezler. Acınası..
İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır alakası yok
"canım bi bakar mısın" mesajı beklediğinden de olabilir ahshdjdh mesela ayrılık sonrası, kapalı olan dm kutumu bi kaç günlüğüne açmıştım sırf doğru karar verip vermediğime tamamen emin olma dürtüsüylesdhdhdj şimdi 10 aydır falan full kapalı zaten ama yani sanmayın ki her zaman erkeklerden mesaj bekliyoruzsjjd bazen açarız ve pusuya yatarız ortada başka bir kız var mı yok mu diye, bu da içeriden bilgijsdhhd111 Yorumla- 3 ay
Doğru karar verip vermemekle alakası neydi ki? Hesap şifren sevgilinde mi vardı?
- 3 ay
Pusuya yatma olayı ne içerden bilgilerin detaylarını verir misin dudjd
- 3 ay
Ahhssjsbs
Yani demek istediğim, ilişki içindeyken kör oluyosun bi şeyleri, sinyalleri çok sonradan görmeye başlıyosun
Ya kaçırdığım bir şey olduysa diye birinden (bi kızdan) mesaj bekliyorsun işte "canım bi bakar mısın yaa o çocuk senin neyin oluyooo" gibi hshdjdndj (çocuk o kızla ya flört etmiştir ya da işte diğer sevgilisidir yani) o yüzden biz kızlar bazen açmak zorunda kalıyoruz dm kutumuzu, yani öyle herkes erkeklerden mesaj beklemez düşünülenin aksine shdjdj - 3 ay
Şimdi anladım tamam hddjdj sorum kızlara yönelik değildi bu arada. Cinsiyet belirtmeden sordum ve katılıyorum. Mesaj kutusunun açık olması kız erkek fark etmeksizin mesaj beklendildiğini veya her mesaja cevap verileceği anlamına gelmiyor. Aldatıldın hissiyatı almışsın sanırım. Geçmiş olsun
- 3 ay
Yorduğum için de kusura bakma fjdkd
- 3 ay
Çok incesin teşekkürler hshsjsb yaşaması daha yorucu be
Bi de bunu her ilişkiden hisseder ya da düşünür insan ya, ben bu çağ ile alakalı olduğunu düşünüyorum bunun çünkü bir tuşla her şeyi öğreniyorsun ya da her şey elinin altında zaten o yüzden herkesten her şey beklenir, eskiden de vardı ama en azından haberin olmuyordu o yüzden herkes birbirine güvenebiliyordu yine - 3 ay
Kadınların hissiyatı gerçekten çok güçlü.. Yakın zamanda bir tanıdığım aldatıldığını hissetti ve üzerine gidip araştırınca gerçekten de aldatılıyormuş meğer. Boşanma davası açtı işte. Dediğin gibi yaşadığımız çağın da etkisi var. Yapay zeka bile kullanabiliyor yani bazı konularda. Güvenme konusuna gelecek olursak yine de insan güvenme ihtiyacı hisseder ama bu sefer daha temkinli yaklaşır
- 3 ay
Son yorumu yeni gördüm, kesinlikle bize bahşedilmiş bir şey var
Bende her şeyi rüyamda görürüm
Bizzat aldatıldığım günün önceki gecesi rüyamda görmüştüm aldatıldığım şekli ve nefes nefese uyanmıştım, o gün birebir rüyamı yaşadım 😂 ve böyle rüyamı yaşadığım bir sürü şey oldu hatta beni rahatsız eden bi adam vardı telefon üzerinden sürekli arar ederdi, adamın yüzünü rüyamda gördüm hatta uzun bi süre aramamıştı bende dedim noldu acaba falan işte o gün hem yüzünü gördüm adamın hem de sabah uyanıp telefona baktığımda yine aramıştı ruh hastası 😅 bi de eski sevgilimin ayrıldıktan sonraki bir zaman diliminde biriyle olan anını rüyamda görmüştüm diyaloğa kadar 😂 anlatınca şaşırmıştı 😂
- İnternet & Teknoloji konusunda 603 cevap paylaştı.
3 ayBen 13 senedir sitedeyim. İlk kez mesaj kutumu açtım. Bunun sebebi hem abazaları daha seri engellemek hem de bazı arkadaşlarımın yazmasaydı. Mesaj kutusu açık kadını aranıyor olarak gören zihniyetle gece 3’te dışarı çıktı ya da mini giydiği için tacizi, tecavüzü hak etti diyen zihniyet aynıdır ve iğrençtir. Biz abazalar yüzünden kendimizi kısıtlamak zorunda değiliz.
122 Yorumla- 3 ay
@AyseBella yok bunlara göre herkes o…. Sjdsks
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum Raskolnikov, mesaj kutusunun açık olması her zaman “hadi yazın bana” anlamına gelmiyor bence.
Kankam bazısı gerçekten yeni insanlarla tanışmaya açık oluyor, bazısı da sadece ayarlarla uğraşmak istemediği için kapatmıyor.
Dostum kimi de “belki biri yazar” diye egosunu okşatmak istiyor, kimi de iş, oyun ya da ortak ilgi alanı için açık bırakıyor.
Kankam ben KızlarSoruyor’da aktifken mesaj kutum açıktı mesela, her mesajı beklediğimden değil; muhabbet sararsa ne güzel diye.
Dostum yani tek sebep beklenti değil, biraz da erişilebilirlik ve rahatlık meselesi bence.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u 3 ayHayır alakası yok.
10 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 761 cevap paylaştı.
3 aySana kısa ve öz cevap vericem burayı sağlıklı kullanayım kafam rahat olsun dersen , ve çirkin mesajlara maruz kalmak istemiyorsan DM kutun kapalı olmalı senin istediğin kişiler ulaşılabilmeli, burada dm yı açık tutup bir sürü sapkin mesajlar geldiğinde ay bütün erkekler sapık , ay bu erkekler niye böyle ay bana bunu attı , diye burada soru açmanın bir manası yok , açık tutuyorsan bunu da kabul etmiş sayılırsınız ve bu tarz mesajlar kaçınılmaz olur,
50 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 372 cevap paylaştı.
3 ayÇok sığ bir düşünce olarak görüyorum.. herkese yazmak zorunda değil kimse niye yazan tarafına kimse bakmıyor anlamıyorum bu işte.. o zaman resme söyle bakalım her takip edilen takip edende mesaj mi bekliyor oluyor DM kutusu kapalıysa.. takip iatefine evet demek te bu anlammami geliyor.. ben takip ettiklerimlede mesajlasmiyorum. çünkü gerekmolacak bir durum olmadı. soruları cevapları ya da bakış açıları yakın diye takip ediliyoru ediliyoruz.. kısaca açık japali takip bilmem ne bunların hiç bir önemi yok.. yazmayan yazma brjleyemen açıkta kapalida beklemez.. sırf DM aia xik diye mesaj atma hakkinida kimse kendinde bulmamali.. bir etkilesim vs bir şey yoksa..:)))
00 Yorumla
3 ayyani kişiye göre degişir kendi adıma konuşursam ben mesaj kutusunu hic kapamam kpss yks soruları soruyorum bazıları iste meslek vs öneriyor yardımcı oluyolar onlara cevap veriyorum altta bi arkadaş bazı kızların mesaj kutusunun açık olup hem de bundan rahatsız oldukları ile alakalı soru paylaştıklarını elestirmis bence bu konuda çok haklı ben insanların mesaj atmalarından hiç rahatsız degilim çünkü takip etmediğim için ve bildirimleri kapadığım için hiç bildirim gelmiyo alakasız mesajlara da cevap vermiyorum o kişiler tamamen ilgi arayışındalar
00 Yorumla
3 ayBenim mesaj kutum açık evet mesajlarda geliyor ama dönüş yapmıyorum kaoalida tutmuyorum gerekte görmüyorum kimsede diyemez ben bu kızla konuşuyorum çünkü öyle bir şey yok nötürüm yani , erkekler bana mesaj atıyor diye totişimde kalkmıyor , mesaj kutusu kapalı olupta konuşmadığı insan kalmayan sahislarda var hani kapalı diye kendilerini özel zannedeniyorlse malum , bende söyle bir şeyde var dertleşmek isteyen kizlarada dinlerim tabiji
00 YorumlaBu siteye üye olunca spor konusunda elimden geldiğince bilgi vermek için açık bırakıyordum hâlâ o niyetle açık. Soruyu özelden soranlar oluyor boy ile kiloyu söyleyip kilo almak istiyorlar kaç kalori almalıyım diye. Kimi yağ oranını düşürmek istiyor kimi hacimlenmek.
00 Yorumla
3 ayBazı insanlarla karşılıklı takipleşmemek için açık tutuyorum diğer türlü aynı kişi umarsızca istek atmaya devam ediyor. Başka bir sebepte rastgele sohbet etmek eğer uygunsuz cevap ve içeriğe maruz kalırsam konuşmayı kesiyorum hatta engellemiyorum bile. İsterlerse onlar beni engelliyor. Tek istisnai durum tacizci sapkın olduğu düşüncesi. O durumlarda ben engelliyorum. Taş çatlasa 4 kişi engellidir
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 626 cevap paylaştı. Mesaj kutusunun açık olması her zaman mesaj beklediği anlamına gelmez. Kimisi gerçekten iletişime açık olduğu için bırakır, kimisi umursamaz. Ama açık bırakıp da ilgi istemediğini söylemek de biraz çelişkili durabilir. Asıl niyet davranışta belli olur. Cevap veriş şekli her şeyi anlatır.
00 Yorumla
3 ayElbette öyle değildir ama buna açık oldugunu gösterir bence bazen görüyorum kadınlar erkeklerin onlara mesaj atmasından şikayetçi doğal olarak bizde özelinizi kapatın diyoruz hayır onlar yazmamayı öğrenecek diyorlar tamamda özeliniz açıksa bu bende sohbete açığım demektir.
00 Yorumla
3 ayyanii sanmıyorum belki bazı kisilerle takiplesmeden iletisim kurmaktir amaci vs
30 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 571 cevap paylaştı.
3 ayBenim mesaj kutum açık bazen değişik mesajlar geliyor gülüyorum bazen fikrimi soranlar oluyor ama hep söyledigim gibi ben burayı ciddiye almıyorum sohbet o gün başlıyorsa akşamına bitiyor ertesi gün devam etmem yani
10 Yorumla Evet ama taktiksel yani şöyle ki mesaj kutusunun açık olması tek başına lütfen bana yaz demek değildir ama yazarsan da kapıdan kovmam demektir 😀
20 Yorumla
3 ayBazen onun açık kaldığının farkına bile varmiyorsun benim açık mesela uygulamayı ilk açtığımda otomatik olarak açıktı ve öyle de kaldı ama açık hadi buna yazayım demek de hoş değil insanların her davranışında mutlak bir neden bulunmaz
00 Yorumla
3 ayYani başka bir açıklaması yok ben rahatsız olduğum için diyem kutumu kapatmıştım Instagram’da burada açık mı değil mi bilmiyorum bile ama Instagram’da Dm Kutum kapalı benim hoşuma gitmeyen insanlardan mesaj gelmesi beni mutlu etmiyor çünkü.
00 Yorumla
u 3 ayDiyelim ki kendisine mesaj atılmasını beklediği için mesaj kutusu açık…
Bundan kime ne, tercih meselesi.
Mesaj kutusu açık olanlara tükaka mı diyelim?10 YorumlaBenimki açık ilgi seviyorum düzgün edepli yazan biri olursa kız olsun erkek olsun ilgimi çeken mesajı yanıtlıyorum sapıklaşanlar da buluyor onları da engelliyorum hava hoş yani
10 YorumlaMesaj kutum açık olabilir, ama kimlerin yazabileceği benim filtremden geçer. Mesajlarım açık diye nöbette bekliyorum sanmanız cesurmuş
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 570 cevap paylaştı.
3 ayİsteyen istedigini sorabilsjn diye. Cevap verip vermemek zaten benim elimde
Kim ne yapablir ki mesaj kutusundan
Küfür etsevyorumdan da eder sonuçta10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 356 cevap paylaştı. Arada bir açarım sebebi de gereksizleri engellemek için .. keyfim ve kahyası öyle isteğini için.. mesajın açık olması gel bana Yaz demek değildir bu nasıl canım bir düşünce
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 563 cevap paylaştı. Aynen bu olabilir mesaj kutusu açıksomeoneın mesaj bekliyordur ama belki sadece profiline bakmak ister someone veya bir şey paylaşmak ister diye açmış da olabilir
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 647 cevap paylaştı. Sohbet ya da iletişime açık demektir ama bu herkesle konuşup her şeye karşılık vereceği anlamına gelmez.
10 Yorumlaİletişime açığım demektir ama açık. olmasi sağlıklı değil genelde ne niyetle yazmak istedikleri belli çunku kapalı tercihim , kafamda rahat 🤤
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 327 cevap paylaştı. Açık olanlar cevaplasın bence bunu insanları eleştirmek yerine jdjjjhh
03 Yorumla- 3 ay
Geldi yine ters kız
- 3 ay
Mahsus ters yapıyor gibisin
3 ayBenim de mesaj kutum açık. Yazan yazar, yazmayan yazmaz. Kimseyi kısıtlamıyorum. İngilizlerin dediği gibi, "I don't care"
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. Ben kimseye mesaj yazmam. Ama bazen sordukları sorulardaki bazı detayları öğrenmek, özel fikir almak için bana yazanlar oluyor. Bu yüzden açık
00 YorumlaFarkında da olmayabilir aslında. Herşeyi güldü verecek olarak algılamasak mi artık?
06 Yorumla- 3 ay
Ne demek farkında olmayabilir?
Siteye üye olurken mesaj kısmı kapalıdır. Açan kişi elbet farkındadır - 3 ay
Yazdığım cümleyi tekrar oku
- 3 ay
Tefeci kadın avucunu yalar anca
- İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı.
3 ayBaşlangıçta mesaj kutusu açık değilse, sonradan açılmışsa birisini bekliyordur mutlaka, bu hiç şaşmaz, bilhassa kadınlar yapıyor bunu..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayİlgi icin kardes. Birde acaba benden ust biri denk gelirmi diye. Hic belli olmaz yani neden acik oldugu. Ama istiyorsan mesaj at. Ona mesaj atjp atmama konusunda kararsiz kalma o ust biri degil oda normal insan.
00 Yorumla
3 ayEvet bekler ama kimi bu da önemli. Ben bazen açıyorum beklediğim biri var gelirse ulaşsın diye :)
00 YorumlaBu sitede mesaj kutusu açılmaz sadece nadir insanlarla iletişim kuruyorum onlar yetiyor benim için sitedeki milyonlarca kişiye bedel
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 496 cevap paylaştı.
u 3 ayModerasyon yapmak için açıyorum. Sazanlar düştüğü de hesaplarını donduruyorum ve inceleme sonunda hesaplar kapanıyor.
00 Yorumla
3 aynalakaaaa kendisine mesaj atilmasina müsade ediyordur sadece
10 YorumlaMesaj atılmasını beklemıyorum arada bir acıyorum mesaj kutumu arada kapatıyorum kafama göre
10 Yorumla
3 ayKimin ne yazdığını o derece umursamadığı için olabilir.
10 Yorumla
3 ayhayir mesaj kutumun acik olmasi abazanlardan mesaj beklemem anlamina gelmez
10 Yorumla
3 aySadece güzel bir mesaj gelme ihtimalini kapatmak istemiyordur
10 Yorumla
3 ayKullanıcının takipçilerinin görüp yorumlayabileceği şekilde mesaj kutusu açık.
00 Yorumla
3 ayAlakası yok daha insan nasıl rahat ederse öyle olmalı
00 Yorumla
3 ayBenim açık ama mesaj beklediğimden değil, etkileşim içinde olmak için.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı.
u 3 ayAmpul gibi, kime yandığı belli değil mesaj kutusu açık olanların 🤪.
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 885 cevap paylaştı.
3 ayAlakası yok. Ama bunu ego kasmak için yapan bir sürü kadın var burada..
00 Yorumla
3 ayBu sitede mesaj kutusu açıksa düşündürücü bence mesaj bekliyor bencede.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 325 cevap paylaştı.
3 ayMesaj atılmasını istemeyenler kapalı tutuyor.
00 Yorumla
3 ay@ᖇaskolnikov benim açık beklediğim bir mesaj yok kapatmaya da gerek yok
00 Yorumla
3 ayBilmem eğlence arıyordur kendine kimbilir kaç kişiyle fingirdeşiyorlar😃
00 Yorumla
3 ayTamamiyle keyif düne kadar acikti dün kapattım tamamen keyif
00 Yorumla
3 ayYa mesaj beklediği mühim biri var ya da ilgi seviyor
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 786 cevap paylaştı.
3 ayYok be ben bazen keyfi açıyorum engelleyecek kişi arıyorum jdbdh
00 Yorumla Keyfim ve kahyası bu ara açık olsun dedi, tamamen bu yüzden.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 709 cevap paylaştı.
3 ayMesaj kutusu açık kadınlari basit insanlar olarak görüyorum
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zaten kimsenin girmediği yere kapı koymanın gereksiz olduğunu düşündüm
00 Yorumla
3 ayBen sohbet etmek istediğim zaman açıyorum, sonra bakıyorum beyhude çaba kabuğuma çekiliyorum çünkü konuşacak adam akıllı insan yok kadar az insan pazarı sananlar var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayMesela canın sıkılınca engel listesinden birini çıkarıp onun sana yazmasını beklemek gibi bir şey 😄
00 YorumlaVarsayılan olarak kapalı olduğu için kendimiz açtığımız için evet galiba. Flört mesajı olması şart değil.
00 Yorumla
u 3 ayEvet, kapıyı açık unutmuş
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 459 cevap paylaştı. Beni ilgilendirmez benim mesajım kapalı.
10 YorumlaAlakası yok rahatsız olmuyordur o şekil kullanıyordur mesak geldiğinde
00 YorumlaEvet öyledir, araba hakkında bilgisi olanlar yazabilir. Kızlar özellikle
00 YorumlaEvet. Özellikle dikkat çekmeye çalışan biriyse bunu yapan, kesinlikle evet.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 457 cevap paylaştı.
3 aykapali olmasına sebep nedir?😬😬
15 Yorumla- 3 ay
Atayizler açıklasın
- 3 ay
Onlar yok, cumaya gitmiss, tükkan boş
- 3 ay
Tüh
- 3 ay
Onlar gelene kadar sen acikla bari 😬
- 3 ay
Ben bilmem djdjx
- Devamını Gör (71)