- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim mesaj kutum daima kapalı üstelik yalnız olduğum halde. Biriyle adı konmuş bi ilişkim olursa onun mesaj kutusu açıksa güvenimi yitirmem fakat kapalı ise de yüzde yüz niyetine hâkim olduğumu düşünüp kendime ayakta ninniler söylemem. Ben elif gibi dosdoğru dururum, O'nun ise şifresini bile talep etmem, çünkü bakacağım tek yer gözleri olur. Gözler yalan söylemez.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılNe alaka ben öyle düşünmüyorum, mesaj kutusu açık olmasa başka yollarla görüşür görüşmek isteyen ve her haltı her türlü yer. İçinde olmasın yeter ki. Böyle düşünen biri kendi zikrini fikrini yansıtıyordur.
Yani kendi bunu yapıyordur onun için karşısındakinin de onun yaptığını yapıyor saniyordur. Kişi kendinden bilir işi işte...
310 Yorumla- +1 yıl
Tabii mesaj kutun niye açık diye sorunca :D verebilecek cevapları bile yok
- +1 yıl
Sen mesaj kutunu kapat ama onun mesaj kutusu açık kalsın. Amaç belli zaten yorma beni sosi 😅 sinirleniyorum sonra küfür ediuorum 🤣🤣
- +1 yıl
Nolur Sosi’n için azcık küfür etsen :D yükünü hafifletsen sjsj
- +1 yıl
Moderatorlüğüme mâl olabilir🤣🤣çok tırsıyorum 😅🤪
Ben onların zihniyetini zi****km😀 - +1 yıl
shsjsh tabii toy olan biri bunu yer 😅 mod olmayı bir halt sanıyoruz falan
- +1 yıl
🤣🤣🤣 sosi'mi kıracağıma modertorlugu feda ederim şekerim 😘
- +1 yıl
Kurban olaraaam ♥️
- +1 yıl
Bende bende❤️❤️
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim şekerim 🥰💙
- +1 yıl
Rica ederim maviş 💙☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani tam olarak böyle diyemem ama mesaj kutusunu açık kullanan bir insanda akıl ararım yok çünkü herhangi bir platformda mesaj kutusunu açıp bırakamıyorum çünkü niye uğraşıyım ki değil mi aklı olan insan kapalı kullanır bunun aşk ile sevgililik ilişkisi ile alakası yok.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma işleri kutu açıp kapatmayla olsaydı çoğu kişinin kutusu açık zaten cicegeeeemmm 🤣🤣
36 Yorumla- +1 yıl
Çiçeeem ama niçin böyle bu insanlar niçiin
- +1 yıl
Her çiceeeeee konmaya çalışan bocegeeeekler yüzünden 🤣🤣
- +1 yıl
He bal alıyorlarmış çiğerim 😃
- +1 yıl
Yesss
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Asla aldatmaya girmez. Orada tatlı tatlı sohbet etmek isteyecektir jfhfhfh
14 Yorumla- +1 yıl
Tatlı tatlı sohbeti sevgilisiyle yapsın
- +1 yıl
youtube.com/shorts/KPf6h6wx8UY?feature=share
Bir de bunu izle 😅 - +1 yıl
Kırmızıgüüül hajsj mod on
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence aldatmak isteyen her türlü aldatır. Mesaj kutusu açık olsa da, olmasa da. Yeter ki insanoğlu sevmeyi bilsin.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tabi ki aldatmaya girmez. önemli olan mesaj kutusunun açık veya kapalı olması değildir. kiminle ne konuştuğunuzdur.
yani bir kişi kimseyle konuşmuyorsa mesaj kutusunu açabilir belki arkadaşları vardır ya da işi gereği açık olması gerekiyordur. yani buna aldatma diyemeyiz hiç bir şekilde.
10 Yorumla
+1 yılmesaj kutusu açık olmadan da aldatabilir bence isteyen her şekilde yapar
durumlara olaylara fazla anlam yüklememek biraz kendine biraz da hayatındaki insana güvenmek lazım bence
Güvensizlik önce kendini sonra hayatındaki her şeyi bitirir
20 YorumlaMesaj kutusunu açmak ya da kapatmak bir şeyler engel olmaz.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Meyilli demeyelim de yine de her ne kadar kendimizi biliyoruz şöyleyiz böyleyiz desekte izin vermiş gibi oluyoruz.. tanımadığımız biriyle konuşup neden yeni birini tanıyalım ki sosyal medyada özellikle… hadi gel kafamı karıştır demek gibi geliyor bana biraz bu… benim hayatımdaki insana saygım var aynı saygıyı da beklerim… artık arkadaşlar bile önceki flörtü sevgilisi mi diye düşündüren bi dönemdeyiz… herkesi güzel kendine denk insanlarla karşılaştırsın…
10 YorumlaBenim burada olsun veya başka bir sosyal medyada hiç farketmez kapalı tutarım. Sevgilim olmasa da böyledir. Ben kimsenin iki ucuz iltifatına veya sapıkca şeylerini görmek istemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılAldatmaya meyilli ise bir insan bir şekilde yol bulup yapar mesaj kutusunu açsın açmasın farketmez karakter meselesi bu.. İlişkide güven şarttır. Eşimin de benim de tlf şifreli değildir, bankadan sosyal medyaya her şifremizi biliriz birbirimizin ama daha bir kere bile girip bakmadık.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Girmez. Böyle şeylerle insan sadece kendi kuruntuları yüzünden ilişkiyi zedeler. Hep bir acabayla yaşanmaz. Aldatacak insan her türlü aldatır. Herhangi bir kısıtlama bunu engellemez.
17 Yorumla- +1 yıl
Bence ben sevgilimi bi odaya kapatır sadece ekmek ve su veririm :D hajs dış dünyayla iletişimini komple keseceğim hatta çalışmasın sjsj
- +1 yıl
Aynen ya ben insanlara güvenmiyorum 😃
- +1 yıl
Ohaa yatakla birlikte gömerim onu
- +1 yıl
😃
+1 yılne alaka mesaj kutusunu açmaz ama mesela instagramda fake hesapla yardırır yani tamamen karakter meselesi
15 Yorumla- +1 yıl
Bir karaktersizlik meselesi djdk
- +1 yıl
evet sosisim 😬🤪😂
- +1 yıl
Makaronum diyeyim ben de bari ne yapayım 😄
- +1 yıl
😬😬 makaron severim 😂
- +1 yıl
Sevilmez mi.. sevilir
Her mesaj kutusunu kapatan aldatmıyor demek midir bunu da bi dusunsunler😂
21 Yorumla- +1 yıl
Mesaj kutusunda aldatmıyor demektir sjkd
+1 yılAy neden aldatmaya girsin ayoool isteyen herkes ulaşsın yardım edeyim diyordur 😂
214 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir yardım sjs
- +1 yıl
Derdi olana deva, hasta olana şifa, borcu olana para falan filan detaya inmeyelimm 😂
- +1 yıl
Üfürükçü mü bunlar 😃
- +1 yıl
Muhtemelen bayağı bi üfürüyordurlarrr 😂
- +1 yıl
😅😅
- +1 yıl
Andrew Garfield ile Emma Stone'un öpüşme sahnesinin kamera arkası geldi aklıma 😂
- +1 yıl
Kız neymiş o at bakem djdk
- +1 yıl
https://youtu.be/f6NUQeb5noM
Birbirlerinin ağızlarının içine üfürdükleri yere bakk 😂 - +1 yıl
Ya shsjsj :D psikolojim bozuldu
- +1 yıl
Senin pşikoloşini de ben yerim 😂❤️
- +1 yıl
Yeee 🤤😘
- +1 yıl
Gel bakıyım sen şöyle yamacıma yamacıma 😋😘
- +1 yıl
Hemencik kandım 😃 geliyorum ♥️
- +1 yıl
Sevdiririm kendimiii şeytan tüyüm varrr olmazsa da hayat dolu gözlerim sana bakarrrr 😋😂❤️
Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Ja ja , kimse ile görüşmesin, sokakta kimseye bakmasın, gözlerini bağla , olurda kasiyere iyi günlerde diyebilir bir markette kesinlikle aldatmaya yönelik bir girişimdir… hatta kilere kapat öyle yaşasın.
10 YorumlaKapalı olması seçici olduğunu gösterirken, açık olması arayış içerisinde olduğunu gösterir benim için. Ama aldatmak söz konusu olduğunda, kapalı-açık fark etmez, tamamen karakter meselesi..
10 Yorumla
+1 yılYok daha neler, yakında tokalaşmak aldatmaya girer mi diye soru açarız
14 Yorumla- +1 yıl
Açayım mı he açayım mı? Ksks
- +1 yıl
Aç
- +1 yıl
Soru hakkım gelsin soracağım 😒
- +1 yıl
Hadi bakalım
+1 yılAldatmaya değil baktim beni rahatsiz ediyor amaci nedir bilmiyorum merak ediyor sorular soruyor mesaj kutumu kapatirim benim burada
KALBIM KIMSEYE AÇIK DEĞIL !!!
Daha nasıl açiklayacağimi bilmiyorum10 Yorumla
+1 yılKutuna geleni boş çevirmiyorsan evet.
Benim gibi mesaj kutusu açık olmasına rağmen mesajları havada bırakıyorsan hayır.
Yapan kapalı mesaj kutusuyla buradan Ay'a yol yapıyor zaten.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Tabii olur, mesela karşı cins garson bile aldatmadir mazallah🤣
13 Yorumla- +1 yıl
Evet sıradaki sorum :D sjks
- +1 yıl
Soru şeysim doldu shsj
Bence değildir. Bu güven ile alakalı. Ayrıca merak ediyor ise şifresini versin bu daha kolay. Zira çok kaliteli düşünceleri olan insanlar var ve bazen insan sormak istiyor veya bilgi vermek istiyor.
10 Yorumla
+1 yılMesaj kutusunu açmak aldatmaya girmez ama başkalarından bir beklentisi olduğu anlamına gelir. Mesela mesajını herkese açtığı zaman illa ki birinden mesaj beklediğini düşürüm
10 Yorumla
+1 yılBunu bilemem ama ben gırgır şamata olsun diye açarım. şu an kapalı çünkü kimseyi çekecek kafada değilim sjsj. Birgün yine keyfimin kahyasina sorar açarım jsjsnsnsjs
10 Yorumla
+1 yılHayır kişi kendini bildikten sonra neden aldatma olsun ki, aldatmak isteyen karakter sahibi olmayan bir insan her türlü aldatır aldatmaysn da orduya girse aldatmaz
10 YorumlaHayır bence girmez ama birisi ile cinsellik konusuna falan giriyorsa aldatma sayılabilir fotoğraf isteme, nude isteme, özel şeyler gibi sormak bence aldatmaya girebilir
10 Yorumla
+1 yılErkekler kim mesaj atsa cevap yazıyor. kadinlarada herkes mesaj atıyor. kapali olması en ideal olanı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl kullandığına bağlı. Uslu duruyor da olabilir, yaramazlık yapıyorda olabilir. Niyeti yaramazlıksa aldatmadır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Ayrılma sebebidir. Ben mesaj kutusunu kapalı bırakıyorsam onu açamaz ha eger bir delilik yaptı ve açtı o zaman direkt engell
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 821 cevap paylaştı.
+1 yılBence hayır niye kapatasinki bence güvensizlik biri mesaj yazipda sevgilini bırakıp imamı kosacan sanki
10 Yorumla Keşke ihanet sadece mesaj kutusuyla ilgili olsa. İsteseler her şekilde aldatırlar mesaj kutusu engel olamaz.
10 Yorumla
+1 yılAy ne alaka yaaa. Mesaj kutusu açık diye OOO BU KIZ YOL AÇIYOR diye düşünen erkek varsa kendini camdan falan atsın bence.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olmadık şeylere olmadık anlam yüklemeler bunlar. Gereksiz. İnsanlar kendilerini yormayı seviyor sanırım. :)
10 YorumlaHer mesaj kutusu açık olanın illaki birileri ile konuştuğu anlamına gelmiyor bence. Benim fikrimce tabi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,8b cevap paylaştı.
+1 yılGirer mi girmez mi bu kişiye bağlı. Fingirdeşmek diye bir olgu var sonuçta ve flörtöz insanlar pek sever bu işi sanalda.
10 Yorumla
+1 yılDuruma göre insanın kişiliğine göre değişen bir olay bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbenim her şeyim ortadadır karşımdaki de öyle olsun isterim
10 Yorumla
+1 yılAldatmaya meyilli insanların bir ton yedekleri bulunur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmaya meyillidir. Doktorum sitesi değil buraki mesajları kabul etsin. Böyle sitelerde mesaj kutusu kapalı olmalı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet öyledir, misafir kabul edebilecek potansiyeldedir.
10 Yorumla
+1 yılBen biri için açmıştım, o biri bitti ama kapamadım, arada güzel mesajlar geliyor, sardı beni
10 YorumlaTartışılır diyorum ve çekilme hakkımı kullanıyorum...
10 Yorumla
+1 yılYani böyle düşünmüyorum o zaman herkes aldatıyor insanın kafasında bitiyor güvenmek gerek
10 Yorumla
+1 yılhayır ama genede biriyle iletişim kurma çabası vardır
10 Yorumla
+1 yılGirmez. Aldatmak isteyen yeni bir hesap açar gizliden, açık açık yapmaz :)
10 Yorumla
+1 yılBenlik değil, mesaj kutum kontrolümde olmalı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. olmaz. ama cinsellik konuşulursa bu aldatmaya girer.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayatında biri varken bunu yapmaktaki amaç ne olabilir
10 Yorumla
+1 yılmesaj kutusunu açmak değil de hala üye olması bile aldatmaktır
10 YorumlaMeyilli olan her türlü meyillidir ama aldatmaya yaklaştırır denirmi kesinlikle evet
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Girmez tabi niye girsin, önemli olan flört olarak yaklaşanlara karşı tutumdur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılmesele kutuyu açmak değil, açtıktan sonra ne amaçla ve nasıl kullandığı !
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGirer Erkek sinek bile görsen aldatmış olursun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBugün mesaj kutusunu açan yarın… 😃
11 Yorumla- +1 yıl
Tövbe tövbe
+1 yılBuna kesin evet demek bence yanlış olur hayır demek de yanlış ne niyetle açtığı bence çok önemli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Aldatmak için mesaj kutusuna mı kalmış 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Neye kalmış
- +1 yıl
Orası başlangıç.
Aynen, şu an ayrılmalısın direk :D
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam
+1 yılEvet girer efenim
13 Yorumla- +1 yıl
Emin miyiz? Bir daha düşünelim djdk
- +1 yıl
Dur düşüneyim.. evet girer efenim hahehwhw
- +1 yıl
Hahaha o zamansa tamam :D girermiş
Girmez sarıı hemen aç🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Hajaja ya bi sus sus
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen kapali tut
16 Yorumla- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Öyle diye sebep olmaz
- +1 yıl
yiooo
+1 yılsadece merak kuzum ne aldatması o da nereden çıktı
10 Yorumla
+1 yılMesajı kapalı olunca da konuşuluyor o yüzden değişen bir şey yok gibi.
10 Yorumla
+1 yılBence Ne niyetle açtığına bağlı bilgilenmek istediği konular olabilir vesaire :)
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne