Bana, biri "Benimle evlenir misin?" yazsa direk cevap yazarım.
Paran var mı, araban var mı, evin var mı? ooo sohbet açıldı bile. :D :P
Paran var mı, araban var mı, evin var mı? ooo sohbet açıldı bile. :D :P

Benimki mesajlar asla bosts kalmaz konusu ne olursa olsun ki öyle tanımadığım bilmediğim birisinden de evlilik teklifi almayacağını düşünüyorum ve teklif de bu şekilde olursa tabi ki hayır derim
Ancak bırakın kendi yazanları bizim öyle tanımak konuşmak içim yazdıklarımız bile cevap vermiyor ki
Mesaj kutuma düşen her mesajın cevapsız kalma olasılığı var. Tamamen o andaki ruh halime bağlı olarak cevap verip vermemeye karar veriyorum.
Cevap
30Cevap
Bir kadın mesaj yazarsa benden hoşlandığını söylerse
Mesaj kutum açık.
Bana kimse mesaj yazamaz havalarındaki komikliklerden değilim.
Bana herkes yazabilir.
Ama benim ruhum çok uzaklarda; yazanlara teşekkürler, buraya dönerse bir gün bu ruh herkese cevap veririm.
Ben uzaylıyım gezegeninizi ele geciricez dese Sen kimsin La. n Hayırdır deyip baslarim sovmeye
Ahaha güldüm sabah sabah :D
Genellikle güzel mizahi mesajlara bende mizahi bir dille karşılık veriyorum. Sonrasında devam ettirme hissiyatı duymuyorum.
Sevdiğim değer verdiğim bir insan yazsa hiç cevapsız kalmaz anında cevap veririm ama işime gelmeyen bir mesaj ise hiç takmam bile
Tek bir kişi için geçerli bu diğer herkes cevapsız kalabilir

dilenciler😃
Çok romantik bir mesaj atsa. Dayanamam cevap veririm 😂
Önce mesaj kutun açık olmalı tabi
Hahaha 😃
Erkeklerden çok taktik aldım bi işe yaramadı sen söyle bakalım nasıl yaklaşmamız lazım😅
Çok farklı yazılmış bir mesaj olursa belki cevaplarım. "Selam, Merhaba, Naber" gibisinden değil
Ne olabilir mesela senin için sormuyorum yanlış anlama farklıdan kasıt ne, nasıl bir şey bekler kızlar?
daha once hic karsilasmadigim enterasan bir mesaj ya da farkli dilde bir mesaj
Mısır’daki bilmediğiniz dedenizden Piramit Miras kaldı denirse 😃😄
Hahahahah yorumlara bakıp bakıp gülüyorum jsjsjdkkdkssk sanki prenses kuzuları ve prens oğulları hshsjjskskskskks. Bizim milletimiz kadar boş beleş gereksiz egolu bir insan türü daha yok ya hshsjdkkdkdkdkd
Seninle önemli bir konuda konuşmak istiyorum gibi bir mesaj cevap bulur. Fakat bunun için genel olarak mesaj kutusuna koyduğum engelin (kişisel/ genel) aşılması şart.
@tuba-sueda Mümkünse sohbet etmek isterim
Takip ettiklerim dışına kapalıdır. Takip ettiklerimde arkadaşımdır onlarda gayet seviyeli ve iyi insanlardır.
Mesaj kutum kapalı ama evimin yakınlarında çekilmiş bir fotoğraf görsem bir dmde noluyor derdim dhdhdhd aklıma gelene bak, aman Allah korusun 😂
Gerçekten benden düşüncelerimi duymak isteyip bir sorununu açan "sapıkça" olmayan şeylere yardim eder ve cevap veririm.
Keyfim isterse cevap veriyorum ama Romantik bir şiir yazarsa hayır diyemem heralde
Mesaj kutuma kimse mesaj atamıyor. Takip ettiklerim hariç.
Neye cevap verirdim bilemedim 🤔
Herhangi akıl mantıkla atılmış bir mesaj cevapsız kalmaz bence. Onun dışında çok garip mesajlar almıştım. Hatırlıyorum.
Acil gel, nerdesin? dedikoduları keees :D bu üçü mesaj kutumun başa tutturulanları olabilir
Mesajlara cevap vermiyorum genelde ruh halime bağlı benim
Başka dünyalarda hayat olduğuna dair bir konu çok ilgimi çeker
Mesaj atabiliyorsa eğer cevap vermek gerekir diye düşünürüm.
Bende mesaj atsam cevap vermeyip görüş paylaştığını görsem umursamadığını düşünürüm
"Seni seviyorum" diye bir mesaj alırsam destan yazarım net😂
Anan baban öldü. Ancak bu mesaja cevap veririm diğerleri kusura bakmasın
Bilemiyorum. Her türlü mesajı cevapsız bırakabilirim.
Saygılı ve kibar olduktan sonra her insanla konuşurum. Kadın erkek fark etmez.
Dm kapalı o yüzden iletişim kuramazlar ha açık olsada bir şey sorarsa söylerse belki o zaman dönüş yaparım.
Sıkıldım lan diye giren bi mesaj asla cevapsız kalmaz.
Düşemeceği için düşünmeme gerek yok sjsj
Moduma bağlı cevap verip vermemem 😂
Moderasyon ile ilgili olursa
Bunlarin hepsi varda sen kimsin senin neyin var
Diye mesaja cevap verirmiydin
Her şeye bir cevabım vardır, altta kalmam hiç. :D
Benimle birlikte dünyayı karavanla gezmek ister misin diye sorsa biri kesinlikle cevap veririm 😂
burada karavan sahibi zor vardır
@tarantubaboo yani 😂
"IBAN at" derlerse
Çok doğru bir karar :D
5 lira kazanmak ister misin yazsa birisi mutlaka cevap veririm
Düşüncelerini açıkça belirttiyse karşılıksız kalmaz. Ama olmadı bu zamana kadar
Bende hepsi var sende beni kaldırabilecek yürek var mı peki
neden mesaj atıyonuz ki yüz yuze daha etkili olur hem seni seviyorum dese bakardım herhalde🤔
İlgimi çeken bi soru olması lazım
coguna donus yapiyorum
Mesajıma her önüne gelen giremez.
Şu an aklıma bir şey gelmedi.
Kapalı atmaları imkansız
Onu yazmak büyük cesaret
İnsancıl
Seni tanımak istiyorum
Onlar olsa seninle ne işi var zaten 😂
Kapalı 🥳
Mesaj kutum kapalı olduğu için bir şey düşemez. 😄
Sevdiğim insanların
gelen her güzel şeye ve söze eyvallah...
Prenses, prensini bekliyor 😃
adımı yazarsa:d
kapalı dm kutum
Kapalı mesaj kutum.
Yanıyorum olsa mesela 😍
Seksi mesajlar elbette
Kibar bir mesaj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?